Dette kommer på HBO Nordic i oktober 2019

Annonse

Det er tid for «girlpower» på HBO Nordic i oktober. Ikke bare er Supergirl tilbake med ny sesong, nå slår også Batwoman følge i en splitter ny serie. En innholdsrik HBO Nordic-måned byr også på nye serier som Watchmen og Catherine the Great. Her er oversikten!

Et variert serietilbud

Oktober er en av de mer varierte vi har sett på seriefronten fra HBO Nordic. Det er tiden for flere av de amerikanske seriene fra kanalen The CW, som andre sesong av All American og Legacies, samt femte sesong av Supergirl.

Ruby Rose, kjent fra Orange is the New Black, har hovedrollen som Batwoman. Foto: The CW

Et nytt tillegg her er Batwoman, som er en serie satt til samme univers som superheltseriene Supergirl, Arrow, Legends of Tomorrow og The Flash. I USA er denne serien tiltenkt den nye WarnerMedia-strømmetjenesten HBO Max.

Det betyr en god dose action, såpedrama og fantasy på strømmetjenesten. HBO Nordic kan også friste med noen spennende nye prosjekter, spesielt fra folkene bak kritikerfavoritten The Leftovers.

Mrs. Fletcher og Watchmen er nye HBO-serier

For The Leftovers-forfatter Tom Perrotta står bak miniserien Mrs. Fletcher, som har Kathryn Han i hovedrollen som en skilt mor som må finne noe å fylle tomrommet med når sønnen flytter for å ta utdannelse. Serien kommer 28. oktober.

Månedens storserie er nok Watchmen, som kommer fra The Leftovers og Lost-skaper Damon Lindelof. Serien kan skilte med skuespillere som Regina King, Jeremy Irons, Tim Blake Nelson, Jean Smart og Don Johnson.

Watchmen. Foto: HBO Nordic

Superheltserien baserer seg på universet skapt av Alan Moore, og blir etter alle solemerker en ganske annen opplevelse enn den typiske superhelt-serie. Vi er spesielt spente på hvordan serien fungerer i et seriemarked fylt opp av superheltserier, hvor Amazon-serien The Boys var et friskt og annerledes pust i sommer.

Vil HBO klare å gjøre med superheltsjangeren det samme som de tilførte sci-fi sjangeren med Westworld og fantasy-sjangeren med Game of Thrones? Første pekepinn får vi 21. oktober, når serien har premiere.

Andre nye serier vi er spente på er Hulu-serien Looking for Alaska (19. oktober) og Sky Atlantic-samarbeidet Catherine the Great (3. oktober).

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Dette kommer på HBO Nordic i oktober 2019:

Serie- og sesongpremièrer

Serier som kommer på HBO Nordic

Stor oversikt over seriene som er på vei til HBO Nordic – både de vi vet premièredato på og andre spennende prosjekt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X