Dette kommer på Viaplay i oktober 2019

Del nyheten

Populære The Blacklist er endelig tilbake med ny sesong på Viaplay, strømmetjenesten kan også by på den nye norske serien Besatt. Her er oversikten!

Ny norsk serie med Danielsen Lie og Baasmo

Viaplay-eier NENT Group satser voldsomt på egenproduserte serier og i oktober blir det tid for det nyeste norske tilskuddet, Besatt.

Anders Danielsen Lie og Anders Baasmo har hovedrollene i krimdramaet, som etterforskeren Max som blir partner med den erfarne politimannen Sander. Handlingen er satt til Oslo.

Dette er en av nærmere 20 nye norske serier vi er blitt servert i år, og vitner om at norsk drama satses på som aldri før. Serien kommer 31. oktober.

Populær amerikansk import

Oktober byr også på nye sesonger av The Blacklist og S.W.A.T., som sendes ukentlig. Viaplay er strømmetjenesten som har flest serier fra de amerikanske annonsekanalene og de to seriene vil sammen med de mange september-premierene by på mye nytt hver uke.

Megan Boone The Blacklist (1)
Megan Boone i The Blacklist. Foto: NBC

Det er også satt opp et par nye serier, som Elsk Meg (11. oktober) og Lars (24. oktober), i tillegg til en rekke filmer som tidligere er vist på kino – men som nå er klar for ulike strømmetjenester.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Dette kommer på Viaplay i oktober 2019:

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på Viaplay, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Serier som kommer på Viaplay

Stor oversikt over seriene som er på vei til Viaplay – både de vi vet premièredato på og andre spennende prosjekt.

Annonse
X
X