Wisting. Foto: Viaplay
Wisting. Foto: Viaplay

2019 markerer det første året hvor både HBO Nordic og Netflix kommer med egne norske serier. I tillegg satser blant annet NRK og Viaplay på norsk innhold. Her er oversikten. 

Oppdateres fortløpende

Oversikten oppdateres fortløpende med nye serier, bilder og øvrig informasjon. Vi tar forbehold om at seriens premiere kan bli forskjøvet til et senere år.  Flere serier vil bli lagt til så fort de er kunngjort.

Du kan klikke deg videre til seriesiden for ytterligere informasjon. Der legges også ut trailere når de er klar. 

De nye norske seriene som kommer i 2019

Sjangerknapp
  • Alle
  • Drama (16)
  • Komedie (10)
  • Barn (3)
  • Romanse (3)
  • Krim (2)
  • Spenning (2)
  • Thriller (2)
  • Fantasy (1)
  • Science Fiction (1)
Drama
7.3
NRK TV

18

Oppfølgerserie til TV-serien 17. Tenåringsdramaet fra Groruddalen handler om identitet, status og machokultur.
Komedie, Science Fiction
7.9
HBO Nordic

Beforeigners

Et ukjent fenomen begynner å inntreffe verden over. Kraftige lysglimt viser seg i havet, og mennesker fra fortiden ankommer vår tid. De er fra tre ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall. Ingen forstår hvordan dette er mulig, og menneskene fra fortiden, kalt «beforeigners», har heller ingen minner om hendelsene. Bare én ting er sikkert: de fortsetter å komme, og det er ingen vei tilbake.
Drama, Krim
5.0
Viaplay

Besatt

Fire innvandrergutter blir funnet døde i et tomt badebasseng, og saken fremstår som et mysterium for politiet. Etterforskerne Sander (Baasmo) og Max (Danielsen Lie) blir satt på saken, men oppdager raskt at dette er en etterforskning utenom det vanlige.
Drama
NRK TV

Blank

Zehra fremstår som selvsikker og tøff, men når hun møter Petter går hun inn i en verden hun ikke kjenner, med koder hun ikke forstår.
Komedie
6.1
TV2 Sumo

En får væra som en er

Serien er en videreutvikling av Nationaltheatrets ukonvensjonelle og populære musikkteaterstykke «En får væra som en er», inspirert av Ole Ivars dansebandlåter. Handlingen kretser rundt en klassisk campingplass med sitt samhold og sine utfordringer
Drama
Fornyet
8.2
NRK TV

Exit

Adam, William, Henrik og Jeppe er fire velstående menn som er del av finanseliten. For å få et avbrekk i hverdagen jakter de sppenning og tyr til vold og narkotika. De moralske grensene viskes stadig ut.
Barn
NRK TV

Fantasity

Barnas fantasi blir til virkelighet når de overtar som statsminister i fantasilandet Fantasity.
Komedie
8.3
NRK TV

Førstegangstjenesten

En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en hvit flerkulturell rapper melder seg til tjeneste.
Drama, Komedie
6.5
NRK TV

Hellums kro

To eiere av veikroer pensjonerer seg og da bryter det ut full krig mellom de to daglige lederne som ser på seg selv som rettmessige arvtagere.  
Komedie
6.2
Viaplay

Henrik Uber alles

Henrik sliter med å få oppdrag, og havner mer og mer i skyggen av de vellykkede kjendisvennene sine. Løsningen blir å kjøre Uber for å sikre inntekt og få inspirasjon til nytt materiale.
Drama, Komedie, Romanse
Fornyet
7.6
Netflix

Hjem til jul

Johanne har nettopp har fylt 30 og innser at hun er den eneste blant venner og familie uten en partner. Hun starter derfor en 24 dagers jakt etter en partner hun kan ta med hjem til jul.
Drama, Romanse
Ferske episoder ute
7.5
TV2 Sumo

Hjerteslag

To unge mennesker forelsker seg. Etter et one night stand finner Mio og Anders ut at de er gravide, og i løpet av tolv uker må de sammen finne ut av hvordan resten av livet skal være.
Drama, Barn
NRK TV

Klassen

Norsk drama om en skoleklasse, det handler om vennskap og samhold i det turbulente ungdomslivet.
Drama
7.8
NRK TV

Kongen av Gulset

Hvordan er det å vokse opp som muslim i en norsk drabantby? Komiker Jonis Josef tar oss tilbake til hans egen ungdomstid i 2005, da han var 13 år og startet på Gulset ungdomsskole.
Komedie
Dplay

Kongsvikfamiliene

I Kongsvikfamiliene følges seks helt ulike familier gjennom små og store utfordringer i hverdagen.
Komedie
7.7
NRK TV

Magnus

Når et drap av overnaturlige proporsjoner blir begått i Frestad settes byens verste etterforsker på saken.
Drama, Romanse
7.3
TV2 Sumo

Mellom oss

Livet består mest av hverdager og det er lett å glemme å pleie kjærligheten. «Mellom oss» er en varm og gjenkjennelig serie om to par, om tillit og mistillit og hvordan selv de minste detaljer kan får store konsekvenser.
Drama, Fantasy
7.6
NRK TV

Nattens arvinger

Vi befinner oss på slutten av 1800-tallet. Europas vampyrer er på randen av utryddelse, og de jaktes på, både av mennesker og av Dracula selv. Serien er et europeisk samarbeid mellom NRK, tyske NDR og nederlandske NPO.
Drama
6.1
NRK TV

Nudes

Sofia (16) og Axel får nakenbilder spredt etter en fest. De må forsøke å vinne tilbake kontrollen over livene sine.
Drama
6.9
NRK TV

Semester

Med god grunn stakk Erling fra Norge for åtte måneder siden. Nå kommer han hjem for å møte demonene sine.
Drama
7.3
NRK TV

Skitten Snø

Fire jenter planlegger å hevne et overgrep. Handlingen foregår i Oslo, de fire jentene kommer fra ulik bakgrunn.
Drama, Barn
NRK TV

Søskensjokk

Åtte år gamle Sigrid får brått en helt ny hverdag når stemoren og tre nye søsken flytter inn.
Komedie
NRK TV

Strømmeland

Gjennom seks uforutsigbare historier som nesten er fra virkeligheten tar de for seg dagens Norge, og harselerer med samfunnet vi lever i.
Drama, Spenning, Thriller
7.2

Twin

Norsk spenningsserie om en som ved et uhell dreper sin egen tvillingbror. For å dekke over ugjerningen må han overta brorens identitet. Kristoffer Hivju (Game Of Thrones) har hovedrollen.
Komedie
5.3
Viaplay

Unnskyld Norge

Skandalene har kommet på løpende bånd for Casper Christensen, som rømmer til Norge for å søke etter ære og berømmelse.
Drama, Krim, Spenning
7.6
Viaplay

Wisting

Seriens handling dreier seg rundt William Wisting, en hardtarbeidende politietterforsker som ofrer alt, inkludert familielivet, for jobben. I dramaserien om Wisting er barna blitt voksne og kona har gått bort, mens julefeiringen trues av norgeshistoriens største seriemordersak. Samtidig begynner datterens reportasje om en ensom avdød nabo å krysse politietterforskningen.
The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer