Seriesommeren 2019: Strømmetjenestene vi anbefaler

Annonse

Er ny sesong av Stranger Things nok til at markedsleder Netflix bør prioriteres i sommer, eller er det andre strømmetjenester du bør sjekke ut? Vi hjelper deg med å få oversikt med en detaljert anbefaling.

Det begynner å bli dyrt…

Antallet strømmetjenester med fristende innhold øker og nye strømmetjenester vil gjøre sitt inntog i kommende måneder og år. Det går hardt ut over lommeboken å abonnere på alle samtidig, et alternativ som kan det være lurt velge er å variere ut over året for best uttelling. Det er stor sesongvariasjon og med litt kløkt og innsikt kan du få mer valuta for pengene.

Fremover vil vi i Serienytt ha økt fokus på dette, noe som blir enda mer relevant når de nye strømmetjenestene også begynner å velte inn over oss. Vi ser primært på serietilbudet målt opp mot pris og prioriterer her ikke kvalitet på den tekniske løsningen. Om film, sport og programmer er viktig for deg så vil anbefalingen naturlig nok ha litt mer begrenset effekt.

Sommer passer ypperlig for nostalgi og for å ta igjen det tapte

Sommer betyr for de fleste ledig feriestund og for mange tid for ro og unngå repetisjon, kalendere og faste gjøremål. Noe vi vektlegger i vår anbefaling.

For å vurdere sommertilbudet vektlegger vi oppdagelsen av eksisterende serier litt mer, samt nostalgitripper. Nytt innhold er selvfølgelig fortsatt viktig, samtidig er det nå så mange serier der ute at en god ferie kan være en fin tid til å slappe litt mer av og endelig ta seg tid til å se seriene kompisene har snakket om i mange år – eller rett og slett mimre litt tilbake til en sommer fra tidligere tiår.

Takket være vår premierekalender og seriedatabase har vi en unik og detaljert oversikt over de ulike strømmetjenestene, noe du her også få oversikt over – slik at du lettere kan gjøre din vurdering. Vi håper oversikten er til hjelp!

Topp fem strømmetjenester for sommeren 2019

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Sommerens nye serier
Sommerens nye serier

Få fullstendig oversikt over alt av nye serier som kommer i sommer.

Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019

Redaksjonens topp 5-liste over strømmetjenester å satse på i sommer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X