Narnia-serie og filmer kommer på Netflix

Annonse

Netflix har sikret seg rettighetene til å lage filmer og serier satt til Narnia-universet. 

Kampen om å tilby serier basert på kjente merkevarer fortsetter. Netflix har inngått avtale med C.S. Lewis Company som sitter på rettighetene til de syv Narnia-bøkene. Avtalen sikrer Netflix eksklusive rettigheter til å lage filmer og serier basert på bøkene.

I 2005 (The Lion, the Witch and the Wardrobe), 2008 (Prince Caspian) og 2010 (The Voyage of the Dawn Treader) kom de foreløpig siste filmene basert på Legenden om Narnia-bokserien. Håper om flere filmer tok slutt grunnet manglende suksess for 2010-filmen.

Netflix starter nå hele prosjektet på nytt og vil tilby både serie og filmer satt til universet.

Fantasy-sjangeren får dermed nok et tillegg. Fra før har Netflix The Witcher-serie på gang, mens den kommende Disney-strømmetjenesten vil friste med Star Wars-serie. Amazon har bladd opp for Ringenes Herre-rettighetene og overtatt The Expanse.

Hos Showtime kommer det spennende The Kingkiller Chronicles-prosjektet, som vil finne sted i samme univers som en planlagt filmtrilogi. HBO satser videre på nye serier satt til Game of Thrones-universet.

 

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»89729″ header_color=»#1e73be» limit=»1″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X