De beste seriene på C More ifølge IMDb-brukerne

Annonse

Hvilke serier er verdt å få med seg på C More? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Vi har unnagjort TV 2 Sumo, Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay og Netflix. Hvordan er ståa hos C More? Vi har svaret.

| Netflix: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| HBO Nordic: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| Viaplay: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| Amazon: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| TV 2 Sumo: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne. 

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt.

Obs! En av TV 2 Sumo-pakkene inneholder også C More. Listen inneholder seriene for C More, ikke TV 2 Sumo. De finner du i egen oversikt. 

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Sjanger

Sjanger
8.9
Komedie

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
8.6
Drama, Krim

Line Of Duty

C More, Discovery+, Strim, TV2 Sumo
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.
8.5
Action, Drama, Periodedrama

Spartacus

C More, Netflix, Strim, TV2 Sumo
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.
8.1
Komedie

Solsidan

C More, Strim, TV2 Sumo
Alex og Anna flytter til Alex sitt barndomshjem utenfor Stockholm. Alex gjør det han kan for at Anna skal trives.
8.1
Drama

The New Pope

C More, HBO Nordic, Strim, TV2 Sumo
Serie fra The Young Pope-skaper Paolo Sorrentino. Miniserien er satt til moderne tid, med John Malkovich i hovedrollen. Jude Law, som hadde hovedrollen i The Young Pope, er også med.
8.1
Drama, Komedie

Ramy

C More, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
En førstegenerasjons amerikansk muslim er på en spirituell ferd i det politiske splittede miljøet i New Jersey. Serien utforsker det å være fanget mellom det egyptiske samfunnet, som tror livet er en moralsk test, og millenium-generasjonen som tror livet ikke har noen konsekvenser.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X