Hvilke serier er verdt å få med seg på C More? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Vi har unnagjort TV2 Sumo, Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay og Netflix. Hvordan er ståa hos C More? Vi har svaret.

| Netflix: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| HBO Nordic: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| Viaplay: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| Amazon: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| TV2 Sumo: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne. 

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Annonse

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt.

Obs! En av TV2 Sumo-pakkene inneholder også C More. Listen inneholder seriene for C More, ikke TV2 Sumo. De finner du i egen oversikt. 

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Ferske episoder ute
Drama, Krim
8.9

Fargo

C More, HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
Komedie
8.9

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.8

Peaky Blinders

C More, Netflix, TV2 Sumo
Vi følger en gjeng med gangstere i Birmingham i årene etter 1. verdenskrig.
Drama
8.7

Wentworth

C More, TV2 Sumo
I Wentworth-fengselet i Australia er samtlige av de innsatte kvinner. De lever under tøffe forhold hvor bare det å klare seg gjennom frokosten kan være en utfordring. Dramaserie som gir et innblikk i historiene til de innsatte, og også grunnen til at de havnet bak murene.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.6

Broen

C More, Netflix, TV2 Sumo
Når et lik oppdages på broen mellom Sverige og Danmark må etterforskere fra begge land samarbeide om å finne drapsmannen.
Drama, Krim
8.6

Line Of Duty

C More, Dplay, Paramount+, TV2 Sumo
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.
Action, Drama, Periodedrama
8.5

Spartacus

C More, Netflix, TV2 Sumo
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.
Action, Komedie, Skrekk
8.5

Ash Vs. Evil Dead

C More, Netflix, TV2 Sumo
Amerikansk skrekk- og horrorserie som fortsetter historien fra Evil Dead-filmene.
Action
8.2

Strike Back

C More, HBO Nordic, TV2 Sumo
Actionserie om spesialsoldater som løser tilsynelatende umulige oppdrag. Her er det fartsfylt action, spiondrama og tidvis det rene vanvidd av noen scener.
Action, Drama, Periodedrama
8.2

Black Sails

C More, HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo
En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle "Golden Age" pirater. En grafisk serie fra kanalen som ga oss Spartacus og Outlander.
Ferske episoder ute
Komedie
8.2

Schitt’s Creek

C More, TV2 Sumo
Johnny Rose og familien gikk brått fra rikdom til fattigdom. De er tvunget til å flytte til Schitt's Creek.
Drama
8.2

The New Pope

C More, TV2 Sumo
Serie fra The Young Pope-skaper Paolo Sorrentino. Miniserien er satt til moderne tid, med John Malkovich i hovedrollen. Jude Law, som hadde hovedrollen i The Young Pope, er også med.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr
8.1

Into the Badlands

Amazon Prime Video, C More, HBO Nordic, TV2 Sumo
I fremtiden er det siviliserte samfunn gått under. 500 år etter en ødeleggende krig er det meste av teknologi tilhørende fortiden. En av de mest stilistiske kampsportseriene noensinne laget, serien blir også ganske så eventyrlig etter første sesong er unnagjort.
Komedie
8.1

Solsidan

C More
Alex og Anna flytter til Alex sitt barndomshjem utenfor Stockholm. Alex gjør det han kan for at Anna skal trives.
Drama, Komedie
8.1

Ramy

C More, TV2 Sumo
En førstegenerasjons amerikansk muslim er på en spirituell ferd i det politiske splittede miljøet i New Jersey. Serien utforsker det å være fanget mellom det egyptiske samfunnet, som tror livet er en moralsk test, og millenium-generasjonen som tror livet ikke har noen konsekvenser.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer