Hvilke serier er verdt å få med seg på HBO Nordic? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Vi fortsetter med å servere oversikt over hva brukerne på IMDb mener er de beste seriene som du kan se på norske strømmetjenester. Nå er turen kommet til HBO Nordic-biblioteket.

| Netflix: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Da sitter vi igjen med ca 40% av HBO Nordic-biblioteket, som forhåpentligvis gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på HBO Nordic.

 

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (78)
 • Komedie (19)
 • Periodedrama (19)
 • Spenning (18)
 • Action (17)
 • Krim (14)
 • Thriller (11)
 • Miniserie (9)
 • Krigsdrama (7)
 • Fantasy (6)
 • Dramedy (3)
Action, Drama
9.5
HBO Nordic

Band Of Brothers

Amerikansk krigsdrama. Vi følger soldatene i det berømte Easy Company under 2. verdenskrig i denne prisbelønnte serien fra HBO.
Drama, Miniserie
9.4
HBO Nordic

Chernobyl

Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret alt for å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
Drama, Krim
9.3
HBO Nordic

The Wire

Dramaserie om Baltimore, dens etterforskere og den kriminelle underverden. Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende serie som håndterer vanskelige samfunnstema med eleganse og god drama.
Action, Drama, Fantasy, Spenning
9.3
HBO Nordic

Game Of Thrones

I Westeros bryter det ut en kamp om tronen. Kong Robert Baratheon ber sin gamle venn Ned Stark om hjelp til å avdekke et komplott. Samtidig lurer en trussel bak en gigantisk mur i nord. Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut skyggen. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
Drama, Spenning
9.2
HBO Nordic

The Sopranos

Prisvinnende dramaserie om en lokal mafiasjef som får problemer med angstanfall.
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller
9.0
HBO Nordic

True Detective

Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western
Fornyet
8.9
HBO Nordic

Westworld

Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
Drama
Fornyet
8.9
HBO Nordic

Aranyelet

Ungarsk krimserie basert på en finske Helppo Elama.
Komedie
Kommer på C More
8.9
Amazon Prime Video, HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay

The Office US

Amerikansk satireserie om kontorlivet. Basert på den britiske suksess-serien.
Action, Drama, Periodedrama
8.8
HBO Nordic

Rome

Romerriket utforskes gjennom livet til to soldater.
Drama, Spenning
Fornyet
8.7
HBO Nordic

Gomorrah

Basert på den kritikerroste boken Gomorrah forteller serien om organisert kriminalitet i Italia.
Komedie
8.7
HBO Nordic

Curb Your Enthusiasm

Seinfeld-skaper Larry David hvilte ikke på sine laurbær etter at serien ble avsluttet og resultatet ble denne improvisasjonskomedien.
Drama, Western
8.7
HBO Nordic

Deadwood

"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
Drama
8.7
HBO Nordic

Six Feet Under

Prisvinnende amerikansk dramaserie om livet i familiebedriften som driver et begravelsesbyrå.
Drama, Krim, Thriller
8.7
HBO Nordic

Oz

Før The Sopranos dro inn haugevis med seere og priser satt fengsels-serien sitt preg. Den første timelange dramaserien til HBO som satt en standard og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
Drama, Periodedrama
8.7
HBO Nordic

My Brilliant Friend

Basert på bøkene til Elena Ferrante. Bestevenninnen til Elena Greco forsvinner en dag, noe som får henne til å skrive ned historien om deres 60-år gamle vennskap. Serien er en samproduksjon mellom italienske Rai og HBO.
Drama, Krim, Thriller
8.7
HBO Nordic

Umbre

Relu Oncescu er en familiemann. Han har en kone, to barn og lever et dobbeltliv. I familiens øyne er Relu en alminnelig drosjesjåfør. Ingen mistenker at han jobber som innkrever for Capitanu’, en lokal mafiaboss. Ingen av de to verdenene han lever i, vet om den andre. Relu klarer å holde alt under kontroll, men ikke lenge. For hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en.
Drama
8.6
HBO Nordic

The Newsroom

Livet som nyhetsanker i et stadig skiftende medielandskap er ikke enkelt. The Newsroom kommer fra Aaron Sorkin.
Drama, Periodedrama
8.6
HBO Nordic

Mad Men

Prisvinnende amerikansk dramaserie om reklamebransjen på 60-tallet. Don Draper (Jon Hamm) er en gudbenådet markedsfører med en dyster hemmelighet. Han briljerer i en nådeløs bransje hvor menn får kontorplass og kvinnene må ta til takke med å være sekretærer. Mens samfunnet er i drastisk endring sliter Don med finne sin egen identitet.
Drama
Fornyet
8.6
HBO Nordic

Feud

Antalogiserie om berømte konflikter. Første sesong, bestående av 8 episoder, tar for seg konflikten mellom Joan Crawford og Bette Davis under innspillingen av filmen What Ever Happened To Baby Jane.
Drama, Periodedrama
Fornyet
8.6
HBO Nordic

Taboo

Satt til 1814 følger den mørke dramaserien på 8 episoder James Keziah Delany (Tom Hardy), en mann antatt å være død, som returnerer hjem til London for å gjenvinne eierskapet til farens skipsfart-imperium. Noe som ikke gleder alle som trodde han var død. Miniserien kommer fra Peaky Blinders-skaper Steven Knight, Hardy og hans far Chips Hardy. Dette blir det tredje samarbeidet mellom Knight og Tom Hardy etter Locke og Peaky Blinders (hvor Hardy har gjestespilt).
Komedie
8.6
HBO Nordic

Silicon Valley

Richard Hendricks går fra ansatt i et teknologiselskap til å satse på et eget selskap. Serien følger han og fem venner i Silicon Valley.
Action, Drama, Miniserie, Periodedrama
8.6
HBO Nordic

Generation Kill

Miniserie om krig og elendighet, denne gang med fokus på invasjonen av Irak i 2003. Med på manussiden sikret HBO seg The Wire-folkene David Simon og Ed Burns.
Drama, Periodedrama
8.6
HBO Nordic

John Adams

Paul Giamatti finner seg godt til rette i rollen som advokaten som ble med å kjempe frem USAs uavhengighet, og senere ble landets president. Miniserien sanket inn den ene prisen etter den andre.
Komedie
8.6
Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay

Parks and Recreation

Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.6
HBO Nordic

Boardwalk Empire

Det var litt av et varp for HBO å sikre seg mafioso-mesteren Martin Scorsese i en produsentrolle for serien om Nucky Thompson. Men det er The Sopranos-manusforfatter Terence Winter som er seriens hjerte og sjel. Gjennom fem sesonger blir vi servert mafiadrama, spenning og action.
Action, Drama, Komedie, Spenning, Western
8.6
Amazon Prime Video, HBO Nordic

Justified

Marshall Raylan Givens går uortodoks til verks når kriminelle skal fakkes, noe som gir sjefene hodebry. Etter en skuddveksling i Miami vender han tilbake til hjembyen for å fortsette karrièren.
Drama, Periodedrama
8.6
HBO Nordic, Netflix

Pose

Amerikansk musikal fra Glee- og American Horror Story-skaper Ryan Murphy. Serien er satt til New York i 1986 og utforsker ulike sosiale lag i storbyen.
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
Avsluttes
8.5
HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo, Viaplay

Vikings

Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer. Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
Drama
Fornyet
8.5
HBO Nordic, Viaplay

The Handmaid’s Tale

Dystopisk drama basert på boken ved samme navn, med Mad Mens Elizabeth Moss i hovedrollen.
Drama, Krim, Spenning
8.5
HBO Nordic

Big Little Lies

Serien er basert på den bestselgende boken ved samme navn av Liane Moriarty og skrevet av David E. Kelley. Livene til tre mødre med barn på grunnskolen virker på utsiden kjennetegnet av den samme idyllen og roen som preger forstaden de er bosatt i. En tilsynelatende harmløs hendelse sklir derimot sakte men sikkert ut av kontroll, og ender i en drapssak som ryster det lille samfunnet de er del av.
Drama, Krim, Miniserie, Spenning
8.5
HBO Nordic

The Night Of

En ung mann opplever sitt livs mareritt da han våkner opp ved siden av en drept kvinne. Han blir anklaget for mordet og må tilbringe tiden i fengsel mens saken etterforskes. Serien er basert på den britiske serien Criminal Justice.
Drama, Komedie
8.5
HBO Nordic

Entourage

En kameratgjeng i Hollywood opplever nye tilstander når en av de blir en kjent skuespiller.
Drama, Periodedrama
8.5
HBO Nordic

Carnivale

En kortlevd HBO-dramaserie om to grupper mennesker og kampen mellom det gode og onde.
Drama, Spenning, Thriller
8.5
Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay

Mr. Robot

Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon. En prisvinnende serie som for alvor satt serieskaper Sam Esmail og seriens stjerne Rami Malek på kartet.
Drama
8.4
HBO Nordic, Viaplay

Billions

Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
Komedie
8.4
HBO Nordic

Mr. Show

Sketsjeserie fra 90-tallet med Bob Odenkirk og David Cross, hvor de to primært spiller utgaver av seg selv. En rekke komikere dukker opp i gjesteroller.
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse, Science Fiction, Periodedrama
Fornyet
8.4
HBO Nordic, Netflix, Viaplay

Outlander

2. verdenskrig er over og Claire Randall nyter livet med sin mann da hun på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743.
Action, Drama, Spenning
8.4
HBO Nordic

Banshee

En mann som slipper ut av fengsel etter 15 år stjeler identiteten til den nye sheriffen i Banshee. Han anvender uortodokse metoder for å holde orden i byen hvor hans gamle flamme bor. En veldig grafisk og actionfylt serie som ikke er for sarte sjeler.
Drama, Miniserie, Periodedrama
8.4
HBO Nordic

Olive Kitteridge

En litt sær minisere som utforsker depresjon, sjalusi og øvrig familieliv på en unik og gripende måte.
Drama
Fornyet
8.4
HBO Nordic

Succession

Sabotasje, opprør og maktkamp oppstår i den mektige Roy-familien når familiens overhode (Brian Cox) ønsker å tre tilbake.
Drama
8.4
HBO Nordic

The Good Fight

En svindelsak ødelegger advokaten Maia Rindells gode navn og rykte, og gudmoren Diane Lockhart mister alle sine sparepenger. Sammen blir de to tvunget til å starte helt på nytt, i et nytt advokatfirma.Spin-off til den populære serien The Good Wife.
Drama, Periodedrama
8.4
HBO Nordic, NRK TV

Babylon Berlin

Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
Drama
8.4
HBO Nordic

Years and years

En fiktiv versjon av samtiden sees gjennom øynene til familien Lyons i Manchester over en periode på 15 år. Storbritannia trekker seg ut av Europa, USA blir en ensom ulv, Kina hevder seg, og en ny verden tar form.
Drama
8.4
HBO Nordic

Euphoria

Euphoria handler om en gruppe studenter som navigerer et skoleliv som involverer dop, sex, identitet, traumer og vennskap.
Komedie
Fornyet
8.4
HBO Nordic

Dave

Komiserie basert på livet til rapperen og komikeren Lil Dicky.
Drama, Periodedrama
Ferske episoder ute
8.4
HBO Nordic

Unknown Soldier

Den finske serien Unknown Soldier (originaltittel «Tuntematon Sotilas») er basert på den bestselgende romanen om andre verdenskrig skrevet av den finske forfatteren Väinö Linna i 1954, en bok som regnes som en av landets store litteraturklassikere. Serien følger et kompani av finske soldater i tre år på slagmarkene under Fortsettelseskrigen mot Sovjetunionen.
Drama, Periodedrama
8.3
HBO Nordic

The Pacific

Miniserie fra Band of Brothers-skaperne. Handlingen er denne gang satt til Stillehavet.
Drama, Krim
AvsluttesFornyet
8.3
Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay

Bosch

Etterforsker Bosch har stått i sentrum i en rekke populære krimbøker, som danner grunnlaget for den populære serien fra Amazon. Etterforskning, politikk og den kriminelle underverden i Los Angeles kombineres og resultatet er en serie som har gjort den til en favoritt blant krimelskere.
Drama
8.3
HBO Nordic, Viaplay

Ray Donovan

Fikseren Ray Donovan får nye utfordringer når faren slipper ut av fengsel. Mannen som er en mester i å løse andres problemer har ikke samme hell og dyktighet når det gjelder egen familie.
Drama, Periodedrama
8.3
HBO Nordic, TV2 Sumo

Halt And Catch Fire

Den gryende databransjen på tidlig 80-tallet var ingen enkel plass å være. Kritikerrost dramaserie.
Komedie
8.3
HBO Nordic

Eastbound & Down

Tidligere sportsprofil Kenny Powers vender tilbake til hjembyen og starter i ny jobb som lærer.
Drama
8.3
HBO Nordic

In Treatment

En terapeut begynner å tvile på seg selv og oppsøker sin tidligere terapeut.
Komedie
Fornyet
8.3
HBO Nordic

Barry

Komiserien handler om den tidligere marinesoldaten Barry (Bill Hader, Saturday Night Live) som jobber som en billig leiemorder i midtvesten i USA. En dag innser han at han drømmer om noe helt annet: Å bli skuespiller.
Drama
8.3
HBO Nordic

O Negócio

Karin, Luna og Magali - tre attraktive og intelligente kvinner som står sammen om å revolusjonere sitt yrke som eskortepiker.
Drama, Spenning, Thriller
Fornyet
8.3
HBO Nordic

Killing Eve

Eve Polastri er en MI5 agent på et farlig oppdrag: Å jakte og fange en nådeløs snikmorder.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.3
HBO Nordic

Sr. Ávila

Serien forteller om veien fra å være en vanlig mann til å nå toppen i en kriminell organisasjon.
Komedie
8.3
HBO Nordic

Veep

Selv om hun som visepresident er nærmere enn noen andre å bli verdens mektigste person, er hverdagen en fylt med opplevelsen av å være maktesløs.
Action, Drama, Skrekk, Spenning
Fornyet
8.3
Fox+, HBO Nordic, Viaplay

The Walking Dead

Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont. Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.  
Action, Drama, Periodedrama
Fornyet
8.3
HBO Nordic

Warrior

Deb unge talentfulle Ah Sahm flytter fra Kina for å jobbe for en av de mektigste tong-klanene i San Francisco på 1800-tallet.
Komedie
8.3
HBO Nordic

State of the Union

Hver uke går ekteparet Tom og Louise i parterapi, og hver uke møtes de på en lokal pub for å samkjøre historiene sine før de skal inn til terapauten. For hver episode får vi se et glimt av hvordan livene deres var, hva det var som bragte dem sammen, og hva som begynte å drive dem fra hverandre.
Drama
8.2
HBO Nordic

Treme

Fra skaperne av The Wire kommer en ny serie om motgang og menneskers pågangsmot i kjølvannet av USAs største naturkatastrofe.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning
8.2
HBO Nordic

Penny Dreadful

Skrekk, mystikk og det overnaturlige. Velkommen til historien om Penny Dreadful.
Drama, Spenning
8.2
HBO Nordic

Quarry

Skarpskytteren Mac Conway kommer hjem fra Vietnam-krigen bare for oppleve å bli utstøtt fra dem han elsker og avskydd av folk flest. Han ender opp med å bli involvert med leiemordere og korrupsjon langs hele Mississippi-elva.
Drama
8.2
HBO Nordic

The Leftovers

Hva skjer med samfunnet når 2% av verdens befolkning forsvinner på mystisk vis? The Leftovers handler om sorg, savn, bearbeiding og mystikk.
Action, Drama, Periodedrama
8.2
C More, HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo

Black Sails

En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle "Golden Age" pirater. En grafisk serie fra kanalen som ga oss Spartacus og Outlander.
Drama, Spenning
8.2
HBO Nordic

Power

James St. Patrick strever med å balansere livet som nattklubb-eier og sin betydelige rolle i narkotikabransjen.
Action
8.2
C More, HBO Nordic, TV2 Sumo

Strike Back

Actionserie om spesialsoldater som løser tilsynelatende umulige oppdrag. Her er det fartsfylt action, spiondrama og tidvis det rene vanvidd av noen scener.
Drama, Miniserie
8.2
Dplay, HBO Nordic

Patrick Melrose

Patrick Melrose er basert på den kritikerroste bokserien av Edward St. Aubyn. Den engelske overklassen får gjennomgå idet vi følger Patrick Melroses kamp for å finne fotfeste i livet etter en fortid med mishandling og avhengighet.
Drama, Krim, Spenning
Fornyet
8.2
HBO Nordic

City On A Hill

I et korrupt Boston på 90-tallet ankommer den nye statsadvokaten Decourcy Ward (Aldis Hodge). Han inngår en usannsynlig allianse med den korrupte FBI-veteranen Jackie Rohr (Kevin Bacon). Sammen tar de opp kampen mot ranere som herjer byen.
Drama, Fantasy
Fornyet
8.2
Dplay, HBO Nordic

A Discovery of Witches

Historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier. Serien er basert på boktrilogien All Souls skrevet av Deborah Harkness.
Drama, Krim, Miniserie, Spenning, Thriller
8.2
HBO Nordic

Sharp Objects

Krimjournalisten Camille Preaker har nylig blitt behandlet på psykiatrisk sykehus etter år med selvskading. Hun vender hjem til WInd Gap, Missouri, for å etterforske mordet på to unge jenter. Miniserien er basert på Gillian Flynns debutroman ved samme navn.
Drama, Fantasy, Eventyr
Fornyet
8.2
HBO Nordic

His Dark Materials

Serie basert på Philip Pullmans bøker Northern Lights (1995), The Subtle Knife (1997) og The Amber Spyglass (2000). Bøkene er tidligere blitt til hørespill og teaterstykke, samt filmen The Golden Compass i 2007.
Drama, Miniserie
8.2
HBO Nordic

Looking For Alaska

Serien er basert på den kritikerroste og populære boken til John Green. Den handler om Miles Halter som skal reise hjemmefra for å begynne på en kostskole i Alabama. Der blir han betatt av den vakre Alaska Young.
Drama, Spenning, Thriller
8.1
HBO Nordic

Sleeper Cell

Vi følger livet til en FBI-agent som jakter på terrorister.
Drama, Periodedrama
8.1
HBO Nordic

The Deuce

Dramaserie om den amerikanske pornoindustrien i New York på 1970-tallet. Serien er skapt av David Simon og George Pelecanos. I hovedrollene finner vi James Franco og Maggie Gyllenhaal.
Krim
8.1
HBO Nordic

The Act

True-crime antalogiserie som handler om særdeles merkelige saker. Serieskaper er Nick Antosca og den prisvinnende journalisten Michelle Dean.
Drama, Krim
8.1
HBO Nordic

Success

En voldelig hendelse knytter sammen fire ukjente personer. Serien er skapt av Oscar-vinner Danis Tanovic (No Man's Land).
Action, Drama, Superhelt
Fornyet
8.1
HBO Nordic

Doom Patrol

Spin-off til superheltserien Titans. Serien handler om Robotman, Negative Man, Elasti-Woman og Crazy Jane som ledes av Dr. Niles Cailder. Superhelten Cyborg sender gruppen på et oppdrag som tar de til de merkeligste og mest uventede områdene i DC Universe.
Komedie
8.1
HBO Nordic

Arthur’s Law

Arthur er litt av en taper. Han er arbeidsløs, mistet hånden og får ikke til særlig mye. Han legger planer for å ta livet av konen, slik at han kan innkassere livsforsikringen hennes.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr
8.1
Amazon Prime Video, C More, HBO Nordic, TV2 Sumo

Into the Badlands

I fremtiden er det siviliserte samfunn gått under. 500 år etter en ødeleggende krig er det meste av teknologi tilhørende fortiden. En av de mest stilistiske kampsportseriene noensinne laget, serien blir også ganske så eventyrlig etter første sesong er unnagjort.
Komedie
8.1
HBO Nordic

The Righteous Gemstones

Grådighet, synd og det som ellers er sedvanlig arbeid for evangelist-familien Gemstones er utgangspunktet for denne komedien fra Danny McBride.
Drama, Krim
8.0
HBO Nordic

The Garden of Bronze

En jente forsvinner på vei til en bursdagsfeiring. Frustrerte foreldre får en tilsynelatende umulig oppgave med å finne ut hva som har skjedd.
Drama, Romanse, Spenning
8.0
HBO Nordic, Netflix, Viaplay

The Affair

To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie, hvor ulike perspektiv blir presenter. Det gjør det vanskelig å vite hva som er sant eller ikke, i det som også er et omfattende dypdykk i menneskelig psyke.
Drama, Spenning, Thriller
8.0
HBO Nordic

Bad Banks

Den talentfulle investoren Jana Liekam befinner seg i midten av en giftig maktkamp basert på utpressing og manipulasjon.
Drama, Komedie
8.0
HBO Nordic

Mr. Inbetween

Scott Ryan, som også spiller hovedrollen som den kriminelle Ray Shoesmith. Han gjør sitt beste for å kombinere livet som kriminell og familiefar.  
Drama, Spenning, Thriller
8.0
HBO Nordic

Escape at Dannemora

Basert på den sanne historien om de to drapsdømte fangene Richard Matt og David Sweat som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av den kvinnelige fengselsbetjenten Tilly Mitchell, som hadde en affære med de begge.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.0
HBO Nordic

The Outsider

En trener blir arrestert for drapet på en 11 år gammel gutt. Men etterforskningen leder til jakten på det virkelige monsteret, som frister mennesker til å drepe for han. Jason Bateman og Ben Mendelsohn har hovedrollene i miniserien som er basert på en Stephen King-bok.
Drama, Thriller, Spionthriller
8.0
HBO Nordic

The Sleepers

I denne spion-thrilleren som utspiller seg i Praha på slutten av 1980-tallet, følger vi Marie og hennes mann Viktor som begge flyktet fra det kommunistiske Tsjekkoslovakia 12 år tidligere.
Drama, Komedie, Periodedrama
Ferske episoder uteFornyet
8.0
HBO Nordic

The Great

Historien om Catherine the Great og hennes eksplosive forhold med mannen Peter, som regjerte over Russland.

Serier som kommer på HBO Nordic

Flere titalls serier er på vei til HBO Nordic, både originale HBO-serier og innkjøpte.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer