Hvilke serier er verdt å få med seg på HBO Nordic? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Vi fortsetter med å servere oversikt over hva brukerne på IMDb mener er de beste seriene som du kan se på norske strømmetjenester. Nå er turen kommet til HBO Nordic-biblioteket.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Da sitter vi igjen med ca 40% av HBO Nordic-biblioteket, som forhåpentligvis gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på HBO Nordic.

Annonse

 

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Sjangere
Action, Drama
9.5

Band Of Brothers

HBO Nordic
Amerikansk krigsdrama.Vi følger soldatene i det berømte Easy Company under 2. verdenskrig i denne prisbelønnte serien fra HBO.
Drama, Miniserie
9.4

Chernobyl

HBO Nordic
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret alt for å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
Action, Drama, Fantasy, Spenning
9.3

Game Of Thrones

HBO Nordic
I Westeros bryter det ut en kamp om tronen. Kong Robert Baratheon ber sin gamle venn Ned Stark om hjelp til å avdekke et komplott. Samtidig lurer en trussel bak en gigantisk mur i nord.Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut skyggen. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
Drama, Krim
9.3

The Wire

HBO Nordic
Dramaserie om Baltimore, dens etterforskere og den kriminelle underverden. Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende serie som håndterer vanskelige samfunnstema med eleganse og god drama.
Drama, Spenning
9.2

The Sopranos

HBO Nordic
Prisvinnende dramaserie om en lokal mafiasjef som får problemer med angstanfall.
Fornyet
Animasjon, Komedie
9.2

Rick and Morty

HBO Nordic, Netflix
Absurd komedie som presser grensene. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sin naive og godhjertede barnebarn Morty.
Ferske episoder ute
Drama, Miniserie, Periodedrama
9.1

Sh’at Neila

HBO Nordic
Sh'at Neila (Valley of Tears) er basert på Jom Kippur-krigen i 1973, fortalt fra unge soldaters perspektiv.
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller
9.0

True Detective

HBO Nordic
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
Fornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western
8.9

Westworld

HBO Nordic
Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
Fornyet
Drama
8.9

Aranyelet

HBO Nordic
Ungarsk krimserie basert på en finske Helppo Elama.
Kommer på C More
Komedie
8.9

The Office US

Amazon Prime Video, HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay
Amerikansk satireserie om kontorlivet. Basert på den britiske suksess-serien.
Ferske episoder ute
Drama, Krim
8.9

Fargo

C More, HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
Action, Drama, Periodedrama
8.8

Rome

HBO Nordic
Romerriket utforskes gjennom livet til to soldater.
Drama, Krim, Thriller
8.7

Umbre

HBO Nordic
Relu Oncescu er en familiemann. Han har en kone, to barn og lever et dobbeltliv. I familiens øyne er Relu en alminnelig drosjesjåfør. Ingen mistenker at han jobber som innkrever for Capitanu’, en lokal mafiaboss.Ingen av de to verdenene han lever i, vet om den andre. Relu klarer å holde alt under kontroll, men ikke lenge. For hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en.
Drama, Krim, Thriller
8.7

Oz

HBO Nordic
Før The Sopranos dro inn haugevis med seere og priser satt fengsels-serien sitt preg. Den første timelange dramaserien til HBO som satt en standard og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
Animasjon, Komedie
8.7

Primal

HBO Nordic
Fra skaperne av "Samurai Jack" kommer historien om en hulemann på starten av evolusjonen og en dinosaur på randen av utryddelse. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden.
Fornyet
Drama, Spenning
8.7

Gomorrah

HBO Nordic
Basert på den kritikerroste boken Gomorrah forteller serien om organisert kriminalitet i Italia.
Komedie
8.7

Curb Your Enthusiasm

HBO Nordic
Seinfeld-skaper Larry David hvilte ikke på sine laurbær etter at serien ble avsluttet og resultatet ble denne improvisasjonskomedien.
Drama
8.7

Six Feet Under

HBO Nordic
Prisvinnende amerikansk dramaserie om livet i familiebedriften som driver et begravelsesbyrå.
Drama, Western
8.7

Deadwood

HBO Nordic
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
Drama, Periodedrama
8.7

My Brilliant Friend

HBO Nordic
Basert på bøkene til Elena Ferrante. Bestevenninnen til Elena Greco forsvinner en dag, noe som får henne til å skrive ned historien om deres 60-år gamle vennskap. Serien er en samproduksjon mellom italienske Rai og HBO.
Komedie
8.6

Silicon Valley

HBO Nordic
Richard Hendricks går fra ansatt i et teknologiselskap til å satse på et eget selskap. Serien følger han og fem venner i Silicon Valley.
Drama, Periodedrama
8.6

John Adams

HBO Nordic
Paul Giamatti finner seg godt til rette i rollen som advokaten som ble med å kjempe frem USAs uavhengighet, og senere ble landets president. Miniserien sanket inn den ene prisen etter den andre.

Serier som kommer på HBO Nordic

Flere titalls serier er på vei til HBO Nordic, både originale HBO-serier og innkjøpte.

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer