Serier på Netflix
Breaking Bad. Foto: AMC
Annonse

Hvilke serier er verdt å få med seg på Netflix? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Da sitter vi igjen med ca 25% av Netflix-biblioteket, som forhåpentligvis gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på Netflix.

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Sjangere
Drama, Spenning, Thriller
9.5

Breaking Bad

Netflix
Når kjemilæreren Walter White får dødsdommen av legen bestemmer han seg for å gjøre det han må for at familien er økonomisk sikret etter sin bortgang. Dermed går han fra lovlydig borger til å bli kriminell, med de følgene det får. Breaking Bad er en lovprist serie ansett for å være en av tidenes beste. Serien og dens skuespillere har vunnet en rekke velfortjente priser.
Fornyet
Animasjon, Komedie
9.2

Rick and Morty

HBO Nordic, Netflix
Absurd komedie som presser grensene. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sin naive og godhjertede barnebarn Morty.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
9.1

Sherlock

Netflix
Historien om mesterdetektiven Sherlock Holmes er i denne utgaven satt til moderne tid. Benedict Cumberbatch og Martin Freeman har hovedrollen i serien som er blitt en storfavoritt blant kritikere og seere.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Romanse
9.1

It’s Okay to Not Be Okay

Netflix
En asosial barnebokforfatter legger ut på en usedvanlig emosjonell reise sammen med en oppofrende helsearbeider i psykiatrien.
Komedie, Romanse
8.9

Friends

Netflix
Komiserie om en vennegjeng i USA. Friends, kjent som Venner for livet i Norge, er en av tidenes mest suksessfulle serier.
Drama, Miniserie
8.9

When They See Us

Netflix
Basert på den sanne historien om fem fargede tenåringer som ble dømt for en voldtekt de ikke begikk.
Fornyet
Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning, Thriller
8.8

Stranger Things

Netflix
En gjeng ungdommer opplever mystiske hendelser i byen etter at en av vennene deres forsvinner sporløst.
Fornyet
Drama, Komedie, Science Fiction, Skrekk
8.8

Black Mirror

Netflix
Kritikerrost britisk antalogiserie som mikser svart humor, politikk og drama.
Action, Drama, Krim, Spenning
8.8

Narcos

Netflix
Dramaserie om jakten på narkobaronen Pablo Escobar. En møysommelig etterforskning gjennom flere år skapte politiske kontroverser og en stadig økende eskalering av den storstilte krigen mot narkotika. Serien ble en kjempesuksess for Netflix. Narcos-universet utforskes videre i serien Narcos: Mexico.
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.8

Peaky Blinders

C More, Netflix, TV2 Sumo
Vi følger en gjeng med gangstere i Birmingham i årene etter 1. verdenskrig.
Action, Drama, Komedie
8.8

Cobra Kai

Netflix, Youtube Premium
Handlingen er satt til over tre tiår etter den første Karate Kid-filmen. William Zabka returnerer i rollen som Johnny Lawrence, rivalen til filmens hovedperson Daniel LaRusso (Machio). En strebende Johnny gjenåpner karate-treningssenteret Cobra Kai, noe som ikke faller i god jord hos Johnny. Hvem er egentlig helten og hvem er skurken denne gang? Konfliktene eskalerer og involverer en ny generasjon - blant annet de to kamphanenes egne barn. De to første sesongene ble først sendt på Youtube, men Netflix overtok serien fra og med tredje sesong.
Drama, Spenning, Thriller
8.7

House Of Cards

Netflix
Veien til toppen er nådeløs for Frank Underwood. Hvor langt er han villig til å gå?
AvsluttesFornyet
Drama, Spenning
8.7

Better Call Saul

Netflix
Hvordan ble egentlig Breaking Bads Saul Goodman til den han er? Her få vi hans historie.
Animasjon, Komedie
8.7

Bojack Horseman

Netflix
Hesten BoJack Horseman er fortapt i et hav av selvstendighet og sprit. Den en gang så kjente skuespilleren bestemmer seg for å gjøre comeback.
AvsluttesFornyet
Drama, Romanse, Periodedrama
8.7

The Crown

Netflix
Basert på den prisvinnende forestillingen The Audience, forteller The Crown historien om dronning Elizabeth II sine tidlige år. Rollen som dronning Elizabeth II spilles av Claire Foy. Matt Smith har rollen som prins Phillip, John Lithgow som Sir Winston Churchill, Victoria Hamilton som dronningmoren, Jared Harris som kong George VI, Vanessa Kirby som prinsesse Margareth og Dame Eileen Atkins spiller dronning Mary, blant mange andre. Serien er en av de dyreste noensinne produsert, første sesong består av 10 episoder.
Drama, Periodedrama
8.7

Anne With An E

Netflix
Anne Shirley (Amybeth McNulty) er en ung foreldreløs jente som ved en feil blir sendt for å leve med to søsken som trodde de ville få fosteransvaret for en gutt. Med en uendelige strøm av fantasi og et sylskarp intellekt forandrer den ungen jenten Anne livet til de rundt henne.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.7

Dark

Netflix
Barn forsvinner på mystisk vis i den tyske byen Winden. Et gammelt mysterium avdekkes sakte men sikkert i søken etter svar på hva som har skjedd.
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.7

Sacred Games

Netflix
Organisert kriminalitet, korrupsjon, politikk og spionasje i Mumbai danner grunnlaget for et drama som vikler sammen livene til de privilegerte, kjendiser og de blodtørstige. Serien er Netflix sin første indiske serie.
Fornyet
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
8.7

The Haunting of Hill House

Netflix
Historien hopper mellom fortid og nåtid når en oppbrutt familie bearbeider skremmende minner om det gamle hjemmet deres og de nifse hendelsene som jagde dem ut.
Fornyet
Animasjon, Komedie
8.6

Archer

Netflix
Amerikansk animasjonsserie. Satireserie om spionbransjen.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.6

Mindhunter

Netflix
To FBI-spesialister reiser landet rundt og intervjuer dømte seriemordere i håp om å bedre forstå den kriminelle adferden.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.6

Broen

C More, Netflix, TV2 Sumo
Når et lik oppdages på broen mellom Sverige og Danmark må etterforskere fra begge land samarbeide om å finne drapsmannen.
Action, Drama, Spenning, Superhelt
8.6

Marvel’s Daredevil

Netflix
Den blinde advokat Matt Murdock ønsker å gjøre bydelen sin til et bedre sted. Av og til strekker ikke loven til, i slike tilfeller inntar han rollen som superhelten Daredevil.
Action, Drama, Spenning
8.6

Sons of Anarchy

Amazon Prime Video, Netflix, Viaplay
Krimdrama som tar for seg en Hamlet-inspirert historie om samhold, bedrag, mystikk og tragedie i biker-klubben SAMCRO.
Fornyet
Animasjon, Barn
8.6

Hilda

Netflix
Bli med Hilda da hun reiser fra en villmark med alver og kjemper til Trollberg, en travel by stappfull av nye venner og mysteriøse skapninger.
Drama, Periodedrama
8.6

Pose

HBO Nordic, Netflix
Amerikansk musikal fra Glee- og American Horror Story-skaper Ryan Murphy. Serien er satt til New York i 1986 og utforsker ulike sosiale lag i storbyen.
Avsluttes
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.5

Vikings

HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo, Viaplay
Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer. Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
Komedie
8.5

Community

Amazon Prime Video, Netflix, Viaplay
Jeff Winger mister advokatbevilgningen etter å ha løyet om sin kompetanse. Han begynner derfor på Greendale Community College for å få en gyldig utdannelse.
Action, Drama, Periodedrama
8.5

Spartacus

C More, Netflix, TV2 Sumo
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.
Action, Drama, Spenning, Superhelt, Thriller
8.5

Marvel’s The Punisher

Netflix
Frank Castle opplever det verst tenkelige marerittet: Familien blir brutalt drept. Han inntar rollen som en hevner overfor alt og alle som begår ugjerninger.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.5

Luther

Netflix
En mørk thriller om den geni-erklærte etterforskeren Luther. Hans engasjement og temperament skaper utfordringer, i tillegg sliter han med å ikke bli påvirket av de dystre forbrytelsene han er satt til å oppklare. Stjernen Idris Elba, kjent fra The Wire og en rekke storfilmer, har hovedrollen.
Drama
8.5

Suits

Netflix
Et narkotikasalg går i vasken for den unge briljante Mike Ross. Flukten ender med å imponere den dyktige advokaten Harvey Specter nok til at han ansetter han. Sammen blir de en ustoppelig duo.
Drama, Komedie
8.5

Dag

Netflix, TV2 Sumo
Serien om en ekteskapsrådgiver som mener mennesker bør leve isolert.
Animasjon
8.5

Love Death And Robots

Netflix
Antalogiserie bestående av flere enkeltstående korte historier på mellom 5-15 minutter, skapt av animasjonsteam fra hele verden.
Fornyet
Drama, Komedie
8.5

After Life

Netflix
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.
Action, Komedie, Skrekk
8.5

Ash Vs. Evil Dead

C More, Netflix, TV2 Sumo
Amerikansk skrekk- og horrorserie som fortsetter historien fra Evil Dead-filmene.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning
8.5

Delhi Crime

Netflix
Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.
Drama
8.5

Borgen

Netflix
Ferden til å bli statsminister krever mye av Birgitte Nyborg. Makten endrer henne også.
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.4

The Americans

Netflix
På utsiden ser de ut som den typiske amerikanske kjernefamilien. Men bak fasaden skjuler sannheten seg: De er hemmelige agenter fra Sovjetunionen.
Fornyet
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse, Science Fiction, Periodedrama
8.4

Outlander

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
2. verdenskrig er over og Claire Randall nyter livet med sin mann da hun på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743.
Fornyet
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning
8.4

American Crime Story

Netflix
Antalogiserie som dramatiserer kjente amerikanske rettssaker. Første sesong tar for seg saken til O.J. Simpson.
Komedie
8.4

Modern Family

Netflix, TV2 Sumo
Prisvinnende amerikansk komiserie om tre ulike familietyper i Los Angeles.
Fornyet
Drama, Spenning, Thriller
8.4

Ozark

Netflix
Hvordan er det å leve som en av USAs største hvitvaskere? Vi følger livet til Marty Byrdes og hans familie.
Action, Spenning
8.4

Prison Break

Fox+, Netflix, Viaplay
Michael Scofield sørger for å bli arrestert slik at han kan bryte sin uskyldige bror ut av fengsel. En neglebitende affære som overrasket stort da den slo gjennom i i 2005. Serien ble opprinnelig avsluttet i 2009, men kom tilbake med ny sesong i 2017.
Animasjon
8.4

Violet Evergarden

Netflix
Krigen er over og Violet Evergarden trenger en jobb. Hun er følelsesløs og merket for livet, og tar seg jobb som brevskriver for å forstå seg selv og fortiden sin.
Fornyet
Drama, Periodedrama
8.4

The Last Kingdom

Netflix
Krigeren Uhtred er født som sakser, men oppvokst hos vikinger. Han kjemper for sin rettmessige plass i et kongerike som angripes av vikinger.
Drama, Krim, Spenning
8.4

Broadchurch

Netflix
Kritikerrost krimserie. I en liten by inntreffer tragedien når en ung gutt blir funnet myrdet. Byens nye etterforsker får en nær umulig oppgave i å oppklare drapet.
Drama
8.4

The Young Pope

HBO Nordic, Netflix
En ung uortodoks pave inntar Vatikanet og snur det meste på hodet. Politikk, tro og intriger blir raskt en del av livet, med en pave som er mer nådeløs og dømmende enn hva mange ønsker.
Drama, Spenning, Thriller
8.4

O Mecanismo

Netflix
Historien er løst basert på etterforskningen av påstått korrupsjon hos private og statlige olje- og entreprenørselskap i Brasil.
Komedie
8.4

Trailer Park Boys

Netflix
En veteranserie som har holdt på siden 2001. I hovedsak er det historien om to småkriminelle menn som bor i Sunnyvale Trailer Park.
Animasjon, Barn, Fantasy, Eventyr
8.4

Trollhunters

Netflix
En vennegjeng avdekker at noe mystisk og eventyrlig foregår under hjembyen. Ron Perlman, avdøde Anton Yelchin og Frasier-stjernen Kelsey Grammer er involvert som stemmeskuespillere. Serien er basert på en bok fra den kreative regissøren Guillermo del Toro, han er også med som produsent sammen med Marc Guggeinhem og Christina Steinberg.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.4

Narcos: Mexico

Netflix
Guadalajara-kartellets vekst på 80-tallet danner bakteppet for serien om DEA-agent Felix Gallardo. Serien er en spin-off av Narcos.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning, Thriller
8.4

Kingdom

Netflix
Handlingen i denne zombie-thrilleren er satt til Koreas Joseon-dynasti i middelalderen, der en kronprins sendes på et selvmordsoppdrag for å undersøke et mystisk utbrudd.
Action, Krim, Thriller
8.4

Money Heist

Netflix
En gruppe merkelige ranere planlegger å utføre det perfekte ran og stikke av med 2,4 milliarder Euro.
Drama, Krim, Miniserie
8.4

Unbelievable

Netflix
En ung kvinne blir tiltalt for å avgi falsk forklaring etter å ha anmeldt en voldtekt. To etterforskere tar saken for å komme til bunns i hva som skjedde.
Action, Drama, Miniserie, Spenning, Western
8.3

Godless

Netflix
Westernserie med Jeff Daniels, Michelle Dockery og Jack O’Connel. Serien var ment som miniserie og ble derfor avsluttet med en sesong.
Komedie, Romanse
8.3

How I Met Your Mother

Fox+, Netflix, Viaplay
Serien forteller historien om hvordan Ted Mosby møtte sitt livs utkårede. Han forteller historien til sine nå voksne barn og serien følger hans liv sammen med vennene i årene frem til møtet med sin livs kjærlighet.
Drama, Science Fiction, Spenning
8.3

Orphan Black

Netflix
Kanadisk spenningsserie om en gruppe mennesker som finner ut at de er klonet.
Action, Drama, Romanse, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.3

Sense8

Netflix
En gruppe mennesker spredt over hele verden kan plutselig dele tanker og følelser. Samtidig jaktes de på av en mystisk organisasjon. Serien ble kansellert til store protester fra fans i 2017. Engasjementet overbeviste Netflix om å gi serien en avsluttende film.
AvsluttesFornyet
Drama, Komedie
8.3

Grace And Frankie

Netflix
Amerikansk komi-drama skapt av Marta Kauffman og Howard J. Morris. Jane Fonda og Lily Tomlin har hovedrollene som Grace og Frankie, som blir venner når deres menn forteller at de er forelsket.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.3

Homeland

Netflix, TV2 Sumo
Etter flere år i terroristenes fangenskap vender Nicholas Brody hjem som folkehelt. CIA-agent Carrie Matheson er derimot ikke overbevist om at alt er som det skal.
Action, Drama, Spenning
8.3

Fauda

Netflix
Israelsk spenningsserie. Vi følger et team av israelske agenter som jobber undercover. Deres oppdrag: Fakke den beryktede Abu Ahmed, en Hamas-terrorist som er på toppen av rangstigen. Serien er skrevet av Times of Israel sin korrespondent, Avi Issacharoff, og seriens hovedrolleinnehaver, Lior Raz.
Fornyet
Animasjon, Komedie
8.3

Final Space

Netflix
Astronauten Gary og hans romvesen-venner drar på eventyr og forsøker å finne svar på mysteriet «Final Space».
Fornyet
Drama, Komedie
8.3

Master Of None

Netflix
Hvordan er det å leve som skuespiller i New York? Komiker Aziz Ansari tar for seg både det og livet som en med flerkulturell bakgrunn i denne Netflix-komedien.
Drama, Periodedrama
8.3

The Get Down

Netflix
En av de mest ambisiøse og kostbare Netflix-seriene handler om musikkmiljøet i Bronx på 70-tallet. Baz Lurman-serien ble preget av en trøblete produksjon. Den fikk kun en sesong på strømmetjenesten.
AvsluttesFornyet
Drama, Komedie
8.3

Atypical

Netflix
Autisten Sam jakter på kjærlighet og uavhengighet, noe som skaper utfordringer både for han og familien.
Animasjon, Barn
8.3

Voltron

Netflix
I denne splitter nye serien samles fem usannsynlige helter og de flyvende robotløvene deres og forvandles til superroboten Voltron for å beskytte universet mot ondskap. Serien avsluttes etter 8. sesong.
Fornyet
Drama, Komedie, Romanse
8.3

Sex Education

Netflix
Tenåringen Otis Thompson bor med sin mor (spilt av Gillian Anderson), som er en sex-terapeut. Hans tilgang til hennes ekspertise gjør han til en ekspert på området, til tross for at han er jomfru. Sammen med en kamerat starter han en undergrunns terapiklinikk ved skolen.
Komedie
8.3

Derry Girls

Netflix
Serien følger livet til en tenåringsgjeng gjennom livene deres i London derry under The Troubles.
Komedie, Romanse
8.3

Little things

Netflix
En serie om de søte små ting som skjer i livet til et kjærestepar.
Fornyet
Action, Drama, Fantasy
8.3

The Witcher

Netflix
I serien følger vi en konflikfylt monsterjeger Geralt som forsøker å finne sin plass i verden hvor "mennesker er mer utspekulert enn beistene han jakter på". The Witcher baserer seg på de populære bøkene til Andrzej Sapkowksi. Det har tidligere blitt en lite suksessfull polsk film og fiasko-seriene The Hexer.
Animasjon, Barn
8.3

The Midnight Gospel

Netflix
En romcast-programleder som reiser gjennom surrealistiske verdener i universsimulatoren sin, tar for seg eksistensielle spørsmål om livet, døden og alt imellom.
Action, Drama, Thriller
8.3

Vagabond

Netflix
Stuntmannen Cha Dai-geon (Lee Seung-gi) er involvert i et tragisk flyulykke. Han oppdager en stor nasjonal konspirasjon.
Action, Animasjon, Barn, Eventyr
8.3

Kipo and the Age of Wonderbeasts

Netflix
Etter et mutant-utbrudd i 2017 blir mennesker tvunget til å leve i skjul. Etter et angrep ender Kipo opp på overflaten og må sammen med andre overlevende dra på et eventyr for å finne sitt hjem og sin savnede far.
Ferske episoder ute
Drama, Spenning, Thriller
8.3

Vis a Vis

Netflix
En naiv ung kvinne lures til å underslå penger for kjæresten og sendes i fengsel.
Komedie
8.2

The Good Place

Netflix
På grunn av en feil havner selvopptatte Eleanor Shellstrop på Det gode stedet når hun dør. Hun er fast bestemt på å bli værende, og prøver å bli et bedre menneske.
Animasjon, Komedie
8.2

Family Guy

Fox+, Netflix, Viaplay
Serien handler om Griffin-familien, bestående av foreldrene Peter og Lois, barna deres Meg, Chris og Stewie - samt den snakkende hunden Brian.
Drama
8.2

White Collar

Fox+, Netflix, Viaplay
En FBI-agent og en svindler jobber sammen for å bekjempe kriminalitet i denne dramaserien.
Komedie
8.2

American Vandal

Netflix
American Vandal er en satireserie basert på True Crime-sjangeren. Etter at flere biler ved en skole blir tagget med bilder av peniser blir en velkjent penis-tagger utpekt som synderen. Bevisene virker overveldende. Men står han virkelig bak? Showrunner er Dan Lagana, serien er skapt av Tony Yacenda og Dan Perrault. Sesongen består av 8 episoder som alle slippes samtidig. Rollebesetningen består a blant annet Tyler Alvarez, Jimmy Tatro, Griffin Gluck og Camille Hyde.
Action, Drama, Periodedrama
8.2

Black Sails

C More, HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo
En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle "Golden Age" pirater. En grafisk serie fra kanalen som ga oss Spartacus og Outlander.
Action, Drama, Science Fiction, Spenning
8.2

Travelers

Netflix
Kanadisk science fiction-serie med Eric McCormack i hovedrollen. I fremtiden sendes flere personer tilbake i tid til vår tid, ved å overta kroppene til mennesker like før de egentlig var ment til å dø.
Komedie
8.2

The End of the F***king World

Netflix
Komidrama-serien følger James (Alex Lawther, Black Mirror), en selverklært psykopatog Alyssa (Jessica Barden, Penny Dreadful), en rappkjefta rebell som er lei sitt kjedelige liv. De to tenåringene stikker av i et forsøk på å finne et bedre liv og unnslippe det kommende voksenlivet. Mens deres kaotiske reise utfolder seg, blir det klart at de to har krysset en grense, og de har ikke annet valg enn å ta det så langt de kan.  
AvsluttesFornyet
Drama, Fantasy, Spenning
8.2

Lucifer

Netflix
Lucifer er historien om den falne engelen som har forlatt helvete for å jakte kriminelle i Los Angeles. TV-serieglade mennesker vil nok dra kjensel på noen av seriens skuespillere. Thomas Ellis fra Eastenders har hovedrollen og Lauren German (Chicago Fire) som sidekick-etterforsker, mens True Blood og Southland-kjenning Kevin Alejandro spiller hennes eks-mann. D.B. Woodside (24, Suits) og Lesley-Ann Brandt (Spartacus) har også roller i serien.
Komedie
8.2

One Day At A Time

Netflix
Reboot av den klassiske serien fra 70-tallet. Justina Machado, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Rita Moreno og Todd Grinnell har hovedrollene.
Drama, Romanse
8.2

Something in the Rain

Netflix
To mennesker går fra å være bekjente til å bli et par når Yoon Jin-ah oppdager at hun har følelser for bestevennens yngre bror.
Action, Animasjon, Eventyr
8.2

The Dragon Prince

Netflix
To menneskelige prinser danner et uvanlig samarbeid med en snikmorder sent for å drepe de. De reiser på oppdrag for å skape fred.
Fornyet
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.2

Bodyguard

Netflix
En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe.
Fornyet
Komedie
8.2

The Kominsky Method

Netflix
Den en gang så kjente Sandy Kominsky og hans agent Norman Newlander navigerer livet som seniorer i Los Angeles, en by som verdsetter det vakre og unge.
Fornyet
Animasjon, Barn
8.2

Carmen Sandiego

Netflix
Carmen Sandiego er tilbake i denne serien som følger både hennes nye internasjonale tyverier og tidligere eskapader som førte til at hun ble en supertyv.
Action, Miniserie
8.2

Wolf

Netflix
Tyrkiske elitesoldater må håndtere et hektisk liv privat og profesjonelt når både ytre og indre fiender setter landet under store prøvelser i 2014.
Fantasy, Komedie, Krim
8.2

Happy!

Netflix
En tidligere politimann tror han har mistet forstanden når han blir hjemsøkt av en tegneseriefigur.
Drama, Periodedrama
8.2

Charité at War

Netflix
Ansatte ved et sykehus i Berlin må håndtere krigens grusomheter under 2. verdenskrig.
Drama, Periodedrama
8.2

Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Netflix
Goo Hae-ryuyng er en historiker som lever på starten av 1800-tallet. Siden hun er kvinne nektes hun å jobbe med det hun ønsker. En dag møter hun prins Yi Rim.
Drama
8.2

Top Boy

Netflix
To narkolangere i London operer i et lukrativt marked nord i London.
Drama, Spenning, Thriller
8.1

Nobel

Netflix, NRK TV
Når soldaten Erling Riiser vender hjem fra Afghanistan tar det ikke lang tid før hverdagsfreden blir brutt. En kjenning fra Afghanistan er i Oslo, noe som medfører at en kvinne er i livsfare. Erling er nødt til å gripe inn.
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Spionthriller
8.1

The Blacklist

Netflix, Viaplay
The Blacklist handler om den tidligere eks-agenten Raymond Reddington (James Spader) vender tilbake til FBI etter et halvt liv på flukt. Han tilbyr sine tjenester til de som har jaktet på han i alle år, og med seg har han mengder med hemmeligheter. Han har et krav: At den ferske FBI-analytikeren Elizabeth Keene (Megan Boone) blir hans faste kontakt.
Fornyet
Skrekk, Spenning
8.1

American Horror Story

Amazon Prime Video, Netflix
Amerikansk antalogiserie. Amerikansk skrekkserie som tar for seg en ny historie hver sesong.
Drama, Komedie
8.1

Shameless (UK)

Amazon Prime Video, Netflix
Seks barn, en fordrukken far og en mor som har rømt hjemmefra. Klassisk britisk komiserie.
Drama, Spenning, Thriller
8.1

Bloodline

Netflix
Dramaserie om familien Rayburn og deres mange mørke hemmeligheter. En serie som fikk god kritikk etter første sesong. De to påfølgende sesongene fikk en blandet mottagelse. Netflix valgte å kansellere serien etter tre sesonger.
Fornyet
Animasjon, Barn
8.1

The Seven Deadly Sins

Netflix
Når et kongerike overtas av tyranner, starter den avsatte prinsessen en jakt for å finne en oppløst gruppe onde riddere for å hjelpe til å gjenerobre riket.
Drama, Komedie
8.1

Orange Is The New Black

Netflix
Livet i et kvinnefengsel skaper dramatikk og komikk. Dette er en av de mest populære Netflix-seriene, som er skapt av Weeds-skaper Jenji Kohan. Serien er basert på en selvbiografisk bok av Piper Kerman. Den er en av de første Netflix-originalene.
Action, Drama, Krim, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.1

Altered Carbon

Netflix
Altered Carbon finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer enn en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en "hjernebark", som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt "sleeves". Serien følger Envoy-soldaten Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman, The Killing), som gjenopplives flere århundre etter sin død, for å etterforske et mordforsøk på Laurens Bancrof (James Purefoy, Hap and Leonard), verdens rikeste mann. Etterhvert som etterforskningen utvikler seg, blir det klart for Kovacs at hans fortid ikke er så glemt som han først antok.
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Spenning
8.1

How To Get Away With Murder

Netflix
Kritikerfavoritten Viola Davis spiller her en forsvarsadvokat og professor, som sammen med sine studenter utforsker mystiske drap.
Action, Drama, Periodedrama
8.1

Marco Polo

Netflix
Storserien om den smått ufrivillige eventyreren Marco Polo og hans møte med Kublai Khan er en påkostet affære, med visuell tone og stil inspirert av asiatisk film. En serie som mikser periodedrama og kampsport-action, med en god dose svik og bedrag. Dette er en av tidenes dyreste serier. Den fikk kun to sesonger på Netflix.
Drama, Krim, Spenning, Superhelt
8.1

Marvel’s Jessica Jones

Netflix
Jessica Jones er en hardtslående privatetterforsker i superheltuniverset til Marvel. Etter en kortlevd karrière som superhelt åpner hun et detektivbyrå.
AvsluttesFornyet
Komedie
8.1

GLOW

Netflix
Komiserien GLOW er inspirert av den ekte historien om den kvinnelige wrestlingligaen på 80-tallet. Satt i Los Angeles viser serien de store frisyrene og de store slagene. Serien forteller en fiksjonell historie om skuespilleren Ruth (Allison Brie, Community), som uten arbeid finner et siste forsøk på å leve hennes drøm i form av en ukentlig tv-serie om kvinnelige wrestlere.
Drama, Komedie
8.1

On My Block

Netflix
Komiserie skapt av Lauren Iungerich (Awkward), Eddie Gonzales og Jeremy Haft. Serien handler om en gjeng skarpe og gatesmarte venner som navigerer sin vei gjennom triumf, smerte og alt som er nytt ved videregående skole i Los Angeles.
Drama, Romanse
8.1

Lovesick

Netflix
Romantisk komedie, gikk tidligere under navnet Scrotal Recall.
Drama, Komedie
8.1

Club De Cuervos

Netflix
Meksikansk komedie-drama. Serien handler om det fiktive fotball-laget Cuervos FC.
Drama, Krim
8.1

Trapped

Netflix, NRK TV
Islandsk krimserie om en etterforsker som desperat forsøker å løse en sak mens en storm er i ankomst.
Spenning, Thriller
8.1

Tabula Rasa

Netflix
En ung kvinne med hukommelsestap blir nøkkelfigur i en forsvinningssak.
Drama, Komedie
8.1

Dead to Me

Netflix
Enken Jen (Christina Applegate) er fast innstilt på å avsløre hvem det var som drepte mannen. Judy (Linda Cardellini) er en optimist med en frimodig sjel som selv har opplevd et tragisk tap. De to møtes i en støttegruppe og blir venner til tross for svært ulike personligheter.
Drama
8.1

The Naked Director

Netflix
Toro Murinaishi revolusjonerte voksenfilm-bransjen i Japan. Serien forteller historien om hvordan han forsøkte å snu pornobransjen på hodet.
Drama, Fantasy, Krim
8.1

Black

Netflix
Han er besatt av døden, hun kan se døden. Deres to verdener kolliderer på farlig vis.
Animasjon
8.1

Scissor Seven

Netflix
Seven er usedvanlig dyktig med saksene og flink til å holde seg skjult. Han tilbyr sine tjenester som snikmorder.
Drama, Fantasy, Komedie, Skrekk
8.1

A Korean Odyssey

Netflix
Son Oh Gong og Ma Wang er i en dyp konflikt og leter etter ekte lys i en mørk verden hvor ondskap eksisterer over alt.
Ferske episoder ute
Animasjon
8.1

Great Pretender

Netflix
Japans selverklærte beste svindler Makoto Edamura får mer enn han hadde regnet med når han forsøker å svindle Laurent Thierry - en svindler i verdensklasse.
AvsluttesFornyet
Drama
8.0

13 Reasons Why

Netflix
Clay (Dylan Minnette, Awake) må gjennom en emosjonell natt når han får en skoeske fylt med kassetter fra Hannah (Katherine Langford), jenta han var forelsket i, etter at hun tar selvmord. På kassettene har Hannah gitt instrukser. De 12 kassettene skal fordeles mellom 12 andre studenter, hvor hun forklarer hvordan de spilte en rolle i hennes selvmord.
Drama, Romanse, Spenning
8.0

The Affair

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie, hvor ulike perspektiv blir presenter. Det gjør det vanskelig å vite hva som er sant eller ikke, i det som også er et omfattende dypdykk i menneskelig psyke.
Drama, Krim, Miniserie, Spenning
8.0

The Sinner

Netflix
Jessica Biel spiller Cora Tannetti, en ung mor som plutselig går til angrep på en fremmed en dag på stranden. Hun aner ikke hvorfor hun begikk ugjerningen og en etterforsker forsøker å komme seg til bunns i mysteriet.
Drama, Komedie, Spenning
8.0

Lilyhammer

Netflix
Lilyhammer handler om en amerikansk gangster som tyster på sine egne. Han sendes til Norge for å få vitnebeskyttelse. Serien var opprinnelig en NRK-serie, Netlix ble med på laget og serien er derfor ansett som strømmetjenestens første "Netflix original". Serien ble kansellert i 2014.
Komedie
8.0

Derek

Netflix
En av de mer emosjonelle og sympatiske seriene fra Ricky Gervais. En morsom hyllest til de som tar seg av våre eldre.
Fornyet
Action, Animasjon, Fantasy, Eventyr, Spenning
8.0

Castlevania

Netflix
Amerikansk animasjonsserie basert på det klassiske Nintendo-spillet ved samme navn.
Fornyet
Animasjon, Komedie
8.0

Big Mouth

Netflix
Situasjonskomedie om livet til en ung mann i New York. Den er basert på oppveksten til serieskaperne Nick Kroll og Andrew Goldberg.
Animasjon
8.0

Aggretsuko

Netflix
En sosialt utilpass regnskapsfører håndterer sine plagsomme kolleger ved å drikke øl og synge death metal.
Fornyet
Drama, Superhelt
8.0

Titans

Netflix
Gothams Robin og Raven trenger hjelp for å bekjempe en global trussel. De danner superheltgruppen Titans med Beast Boy og Starfire.
Drama, Komedie
8.0

Maniac

Netflix
Annie Landsberg og Owen Millgrim er to fremmede som møtes under en mystisk klinisk studie. Annie er misfornøyd og målløs, fiksert på sitt ødelagte forhold med moren. Owen streber med schizofreni. Serien er amerikansk nyinnspilling av den norske serien med samme navn fra 2014. Hakon Bast Mossige og Espen PA Lervaag står bak den norske versjonen, som ble sendt på TV2.
Animasjon, Komedie, Romanse
8.0

Hi Score Girl

Netflix
Vi følger en lidenskapelig gamer i en serie som utforsker gamingkulturen fra 90-tallet.
Ferske episoder uteFornyet
Action, Drama, Spenning, Superhelt
8.0

The Umbrella Academy

Netflix
Historien følger medlemmene i en dysfunksjonell familie av superhelter kjent som Umbrella Akademiet. Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus og Number Five jobber sammen for å løse farens mystiske dødsfall. Serien er basert på tegneserien ved samme navn.
Fornyet
Drama
8.0

Undercover

Netflix
En større ecstasy-produsent lever i sus og dus på grensen mellom Nederland og Belgia, men opplever store forandringer når to politispanere tar sikte på virksomheten hans.
Komedie
8.0

Nobody’s Looking

Netflix
Den nye vokter-engelen Uli sliter med å akseptere de strenge reglene satt av sin egen sjef. Han bryter dermed de fleste reglene i boken for å hjelpe mennesker på sin egen måte. Overraskende nok blir han ikke straffet. Er det ingen som følger med?
Ferske episoder ute
Komedie
8.0

Julie and the Phantoms

Netflix
Julie er en tenåring som finner sin lidenskap for musikk og livet med hjelp av bandet The Phantoms, som har vært ferdig i 25 år. Hun hjelper de å bli bandet de aldri selv maktet å bli.

Seriekalenderen 2020

Seriekalenderen 2020 gir deg en enkel og utfyllende oversikt over premieredatoer for nye serier og sesonger på TV og strømming i Norge.

Annonse

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer