Annonse
Hjem Nyheter De beste seriene på Viaplay ifølge IMDb-brukerne

De beste seriene på Viaplay ifølge IMDb-brukerne

-

Hvilke serier er verdt å få med seg på Viaplay? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Vi har unnagjort HBO Nordic og Netflix, nå går turen til å servere oversikt over hva brukerne på IMDb mener er de beste seriene tilgjengelig på Viaplay

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Da sitter vi igjen med ca 30% av Viaplay-biblioteket, som forhåpentligvis gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på Viaplay.

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Sjangere
Ferske episoder ute
Drama, Krim
8.9

Fargo

C More, HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
Komedie
8.9

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
Kommer på C More
Komedie
8.9

The Office US

Amazon Prime Video, HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay
Amerikansk satireserie om kontorlivet. Basert på den britiske suksess-serien.
Drama
8.8

House

Amazon Prime Video, Viaplay
Den geniale legen Gregory House og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere.
Drama, Science Fiction, Spenning
8.7

The X-Files

Fox+, Viaplay
Fox Mulder kjemper etterforsker saker hvor han mistenker utenomjordiske har vær involvert, ved siden av å være overbevist om at søsteren ble bortført av romvesen. Han er FBIs eneste medlem av X-Files, som jobber med sakene. Inntil han en dag får Dana Scully, en vitenskapskvinne som tviler på Mulders teorier. De to blir en dynamisk duo som jakter på sannheten, hva den enn måtte være.
Animasjon, Komedie
8.7

South Park

Paramount+, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
Komedie
8.6

Parks and Recreation

Amazon Prime Video, Viaplay
Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).
Action, Drama, Spenning
8.6

Sons of Anarchy

Amazon Prime Video, Netflix, Viaplay
Krimdrama som tar for seg en Hamlet-inspirert historie om samhold, bedrag, mystikk og tragedie i biker-klubben SAMCRO.
Fornyet
Komedie
8.6

Atlanta

Fox+, Viaplay
Komiserien Atlanta følger to fettere som jobber med musikk i Atlanta og prøver å skape et bedre liv for familien. Earn Marks (Donald Glover, Community) er en ung manager som forsøker å få hans fetter Alfred Marks (Brian Tyree Henry, Vice Principals) til å ta av, mens Alfred selv prøver å forstå forskjellen mellom det ekte livet og gatelivet. Vi blir også kjent med Darius (Lakeith Lee Stanfield, Straight Outta Compton) som er visjonær og Alfred sin høre hånd, og Vanessa (Zazie Beetz) som er Earn sin beste venn og mor til hans datter. Serien har blitt beskrevet som «Twin Peaks med rappere».
Drama, Spenning, Thriller
8.5

Mr. Robot

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay
Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon. En prisvinnende serie som for alvor satt serieskaper Sam Esmail og seriens stjerne Rami Malek på kartet.
Avsluttes
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.5

Vikings

HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo, Viaplay
Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer. Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
Komedie
8.5

Community

Amazon Prime Video, Netflix, Viaplay
Jeff Winger mister advokatbevilgningen etter å ha løyet om sin kompetanse. Han begynner derfor på Greendale Community College for å få en gyldig utdannelse.
Fornyet
Drama
8.5

The Handmaid’s Tale

HBO Nordic, Viaplay
Dystopisk drama basert på boken ved samme navn, med Mad Mens Elizabeth Moss i hovedrollen.
Animasjon, Komedie
8.5

Futurama

Fox+, Viaplay
Fry er et umodent og sjuskete pizzabud som blir nedfrosset på nyttårsaften 1999, og våkner 1000 år senere.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.4

24

Fox+, Viaplay
I denne actionserien følger vi antiterror-agenten Jack Bauer gjennom 24-timer, hvor hver episode tar for seg en av de timene. Konspirasjoner, trusler og en stadig overhengende fare sikrer spenning fra start til slutt.
Drama
8.4

Billions

HBO Nordic, Viaplay
Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
Fornyet
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse, Science Fiction, Periodedrama
8.4

Outlander

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
2. verdenskrig er over og Claire Randall nyter livet med sin mann da hun på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743.
Action, Spenning
8.4

Prison Break

Fox+, Netflix, Viaplay
Michael Scofield sørger for å bli arrestert slik at han kan bryte sin uskyldige bror ut av fengsel. En neglebitende affære som overrasket stort da den slo gjennom i i 2005. Serien ble opprinnelig avsluttet i 2009, men kom tilbake med ny sesong i 2017.
Komedie, Romanse
8.3

How I Met Your Mother

Fox+, Netflix, Viaplay
Serien forteller historien om hvordan Ted Mosby møtte sitt livs utkårede. Han forteller historien til sine nå voksne barn og serien følger hans liv sammen med vennene i årene frem til møtet med sin livs kjærlighet.
AvsluttesFornyet
Drama, Krim
8.3

Bosch

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay
Etterforsker Bosch har stått i sentrum i en rekke populære krimbøker, som danner grunnlaget for den populære serien fra Amazon. Etterforskning, politikk og den kriminelle underverden i Los Angeles kombineres og resultatet er en serie som har gjort den til en favoritt blant krimelskere.
AvsluttesFornyet
Action, Drama, Skrekk, Spenning
8.3

The Walking Dead

Fox+, HBO Nordic, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont. Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.  
Drama
8.3

The Good Wife

Amazon Prime Video, Viaplay
Julian Marguelies har hovedrollen som Alicia Florrick, statsadvokatens kone som vender tilbake til livet som advokat etter at mannen er involvert i en sex-skandale.
Drama
8.3

Ray Donovan

HBO Nordic, Viaplay
Fikseren Ray Donovan får nye utfordringer når faren slipper ut av fengsel. Mannen som er en mester i å løse andres problemer har ikke samme hell og dyktighet når det gjelder egen familie.
Action, Drama, Superhelt
8.3

Legion

Fox+, Viaplay
Superheltserie satt til et parallelt univers til de eksisterende X-men filmene. Downton Abbeys Dan Stevens spiller David Haller, en av de mektigste mutantene. Serien er skapt av Fargo-skaper Noah Hawley for kanalen FX. Den vil bli sendt på Fox i Norge.
Drama, Periodedrama
8.2

Vår tid er nå

Viaplay
Andre verdenskrig er endelig over og en ny, lysere tid står for døren. Midt i fredsfeiringen i Stockholms gater møtes to fremmede i et hastig kyss. Det korte møtet mellom overklassejenta Nina og kjøkkenhjelpen Calle skal komme til å få store følger for mange mennesker.
Komedie
8.2

Catastrophe

Viaplay
Etter en vill helg med sex og festing blir Sharon gravid. Barnefaren er den besøkende amerikaneren Rob, som etter å ha fått nyheten om graviditeten foreslår at de to blir sammen.
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.2

11.22.63

Fox+, Viaplay
Amerikansk miniserie. En science fiction-thriller om Jake Epping, som reiser tilbake i tid for å forhindre mordet på John F. Kennedy.
Drama, Krim, Spenning
8.2

Animal Kingdom

Viaplay
17 år gamle Joshua «J» Cody mister moren sin etter en heroinoverdose og må flytte til sin kriminelle familie i California. Familien styres av den kyniske og beskyttende bestemoren Janine «Smurf» og hennes fire sønner, Joshuas onkler. Det tar ikke lang tid før Joshua skjønner hvorfor moren prøvde å holde han unna familien i hele hans oppvekst.
Animasjon, Komedie
8.2

Family Guy

Fox+, Netflix, Viaplay
Serien handler om Griffin-familien, bestående av foreldrene Peter og Lois, barna deres Meg, Chris og Stewie - samt den snakkende hunden Brian.
Drama
8.2

White Collar

Fox+, Netflix, Viaplay
En FBI-agent og en svindler jobber sammen for å bekjempe kriminalitet i denne dramaserien.
Action, Drama, Fantasy
8.2

Buffy

Amazon Prime Video, Fox+, Viaplay
Kult-klassiker om vampyrjegeren Buffy. I dag er Buffy-skaper Joss Whedon mest kjent for å regissere The Avengers-filmene og kultserien Firefly, men på 90-tallet var det gjennom denne vampyrserien han virkelig påvirket TV-serieverden. En sterk kvinnelig actionhelt i en serie som ofte våget å eksperimentere med både fortellerstruktur og kinematografi.
Drama, Komedie
8.2

Mozart In The Jungle

Amazon Prime Video, Viaplay
En sofistikert, morsom og sjarmerende fortelling om orkesterlivet i New York. Når en eksentrisk og ung dirigent gjør sin entre blir det etablerte miljøet utfordret.
Drama
8.2

The Good Doctor

Viaplay
The Good Doctor er sykehusdrama utviklet av David Shore. Den er basert på en serie fra Sør-Korea. Hovedrollen innehas av Freddie Highmore, som spiller den unge kirurgen Shaun Murphy. Shaun lider av autisme.  
Action, Drama, Krim, Spenning
8.2

Deadly Class

Viaplay
Vi følger livene til eleer ved King's Dominion, en eliteskole for leiemordere. Serien baseres på bøkene med samme navn.
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Miniserie
8.2

Etterforskningen

Viaplay
Jens Møller leder avdelingen ansvarlig for å etterforske en av moderne tids største skandinaviske drapssaker. For hva skjedde da journalisten Kim Wall ble drept?
Drama, Spenning
8.1

StartUp

Amazon Prime Video, Viaplay
Serien gir et innblikk i en verden hvor suksess, penger og den amerikanske drømmen er alt som gjelder. Den kjekke og arbeidsomme Izzy gjør alt for å realisere drømmen om å skape sin egen digital valuta, mens den unge og suksessrike bankmannen Nick desperat forsøker å finne ut av hva han skal gjøre med farens penger. Sammen kjemper de en risikofylt kamp, mens en korrupt FBI-agent følger deres minste bevegelser.
Animasjon, Komedie
8.1

Bob’s Burgers

Fox+, Viaplay
Bob og familien driver en hamburger-forretning. Serien kommer fra kanalen bak The Simpsons.
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Spionthriller
8.1

The Blacklist

Netflix, Viaplay
The Blacklist handler om den tidligere eks-agenten Raymond Reddington (James Spader) vender tilbake til FBI etter et halvt liv på flukt. Han tilbyr sine tjenester til de som har jaktet på han i alle år, og med seg har han mengder med hemmeligheter. Han har et krav: At den ferske FBI-analytikeren Elizabeth Keene (Megan Boone) blir hans faste kontakt.
Drama, Periodedrama
8.1

The Tudors

Amazon Prime Video, Viaplay
En rocket variant av velkjent historie. Politiske intriger, kriger, drama og skandaler var del av kong Henry VIIIs liv.
Drama, Krim
8.1

Castle

Viaplay
Krimforfatteren Richard Castle ender opp som spesialrådgiver for politiet. Sammen med etterforsker Kate Becket løser han krevende saker på kreativt vis, samtidig som det hele er en inspirasjonskilde for han i sitt forfattervirke.
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.1

Counterpart

Viaplay
Spionthriller med et sci-fi element. Howard Silk oppdager at det eksisterer et parallelt univers, med besøkende som er ute etter å gjøre stor skade på vår verden. I samarbeid med sin identiske motpart fra den andre siden må de gjøre sitt ytterste for å finne spionene og stanse de.
Drama
8.1

New Amsterdam

Viaplay
Den briljante legen Max Goldwin (Ryan Eggold) blir direktør på et av USAs eldste offentlige sykehus. Han setter straks igang med å bekjempe byråkratiet for å gi pasientene den beste behandlingen som er mulig.
Drama
8.1

Zac and Mia

Viaplay
To kreftsyke tenåringer kjemper en knalltøff kamp mot kreften på samme sykehus. Serien er basert på boken skrevet av A.J. Betts.
Drama, Fantasy, Eventyr
8.0

Preacher

Viaplay
En vågal adapsjon av en populær tegneserie om den usedvanlige presten Jesse Custer, som blir besatt av noe som gir han uante krefter. Livet blir ytterligere komplisert når vampyren Cassidy blir hans gode venn.
Action, Krim, Spenning
8.0

Lethal Weapon

Viaplay
Nyversjonen av den klassiske filmserien serverer både spektakulær action, humor og kjemi mellom etterforskerne Roger Murtaugh og Martin Riggs.
Drama, Romanse, Spenning
8.0

The Affair

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie, hvor ulike perspektiv blir presenter. Det gjør det vanskelig å vite hva som er sant eller ikke, i det som også er et omfattende dypdykk i menneskelig psyke.
Action, Drama, Superhelt
8

The Gifted

Fox+, Viaplay
En familiefar oppdager til sin store forskrekkelse at hans egne barn er i besittelse av noen svært uvanlige evner. Snart befinner familien seg på flukt fra en hel gjeng med hissige statlige agenter, og er avhengig av hjelp fra andre mutanter som kjemper for overlevelse.
Action, Drama, Spenning
8.0

Angel

Fox+, Viaplay
Vampyren Angel er 200 år gammel og var en beryktet for sin herjing i Europa. En dag blir han forbannet med å få en sjel. Serien er en spin-off av Buffy: The Vampire Slayer.
Drama, Spenning, Periodedrama
8.0

Da Vinci’s Demons

Fox+, Viaplay
Se det anerkjente fiktive fantasydramaet om 25-årige Leonardo Da Vinci i renessansens Firenze. Historien om oppfinneren og drømmeren Da Vinci er et forrykende eventyr med sverddueller, kjærlighetsintriger og et ønske om å endre fremtiden.
Komedie
8.0

Frasier

Viaplay
Frasier er en spin-off serie av Cheers, som handler om psykologen Frasier Crane og hans famile.
Animasjon, Barn
8.0

Dragerytterne fra Borkøy

Viaplay
Hikken, Tannlaus og Dragerytterne utforsker ny områder, møter nye drager som ikke kan trenes, og kjemper mot nye fiender som er fast bestemt på å ødelegge freden mellom vikinger og drager.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Romanse
8.0

Älska mig

Viaplay
Vennskap, sorg og kjærlighet krysses i livene til mennesker på tvers av tre generasjoner.

 

 

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!