Hvilke serier er verdt å få med seg på Viaplay? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Vi har unnagjort HBO Nordic og Netflix, nå går turen til å servere oversikt over hva brukerne på IMDb mener er de beste seriene tilgjengelig på Viaplay

| Netflix: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.
| HBO Nordic: De beste seriene ifølge IMDb-brukerne.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Da sitter vi igjen med ca 30% av Viaplay-biblioteket, som forhåpentligvis gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på Viaplay.

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Drama, Krim
Fornyet
8.9
C More, TV2 Sumo, Viaplay

Fargo

Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
Komedie
8.9
Amazon Prime Video, C More, TV2 Sumo, Viaplay

Seinfeld

Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
Drama
8.8
Amazon Prime Video, Viaplay

House

Den geniale legen Gregory House og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere.
Komedie
8.8
HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay

The Office US

Amerikansk satireserie om kontorlivet. Basert på den britiske suksess-serien.
Drama, Science Fiction, Spenning
8.7
Fox+, Viaplay

The X-Files

Fox Mulder kjemper etterforsker saker hvor han mistenker utenomjordiske har vær involvert, ved siden av å være overbevist om at søsteren ble bortført av romvesen.Han er FBIs eneste medlem av X-Files, som jobber med sakene. Inntil han en dag får Dana Scully, en vitenskapskvinne som tviler på Mulders teorier. De to blir en dynamisk duo som jakter på sannheten, hva den enn måtte være.
Animasjon, Komedie
8.7
Paramount+, Viaplay

South Park

En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
Drama, Periodedrama
8.6
HBO Nordic, Netflix, Viaplay

Mad Men

Prisvinnende amerikansk dramaserie om reklamebransjen på 60-tallet. Don Draper (Jon Hamm) er en gudbenådet markedsfører med en dyster hemmelighet. Han briljerer i en nådeløs bransje hvor menn får kontorplass og kvinnene må ta til takke med å være sekretærer. Mens samfunnet er i drastisk endring sliter Don med finne sin egen identitet.
Komedie
8.6
Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay

Parks And Recreation

Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).
Komedie
Fornyet
8.6
Fox+, Viaplay

Atlanta

Komiserien Atlanta følger to fettere som jobber med musikk i Atlanta og prøver å skape et bedre liv for familien. Earn Marks (Donald Glover, Community) er en ung manager som forsøker å få hans fetter Alfred Marks (Brian Tyree Henry, Vice Principals) til å ta av, mens Alfred selv prøver å forstå forskjellen mellom det ekte livet og gatelivet.Vi blir også kjent med Darius (Lakeith Lee Stanfield, Straight Outta Compton) som er visjonær og Alfred sin høre hånd, og Vanessa (Zazie Beetz) som er Earn sin beste venn og mor til hans datter.Serien har blitt beskrevet som «Twin Peaks med rappere».
Drama, Spenning, Thriller
8.5
Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay

Mr. Robot

Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon. En prisvinnende serie som for alvor satt serieskaper Sam Esmail og seriens stjerne Rami Malek på kartet.
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
Avsluttes
8.5
HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo, Viaplay

Vikings

Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer.Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
Komedie
8.5
Amazon Prime Video, Netflix, Viaplay

Community

Jeff Winger mister advokatbevilgningen etter å ha løyet om sin kompetanse. Han begynner derfor på Greendale Community College for å få en gyldig utdannelse.
Drama
Fornyet
8.5
HBO Nordic, Viaplay

The Handmaid’s Tale

Dystropisk drama basert på boken ved samme navn, med Mad Mens Elizabeth Moss i hovedrollen.
Animasjon, Komedie
8.5
Fox+, Viaplay

Futurama

Fry er et umodent og sjuskete pizzabud som blir nedfrosset på nyttårsaften 1999, og våkner 1000 år senere.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.4
Fox+, Viaplay

24

I denne actionserien følger vi antiterror-agenten Jack Bauer gjennom 24-timer, hvor hver episode tar for seg en av de timene. Konspirasjoner, trusler og en stadig overhengende fare sikrer spenning fra start til slutt.
Drama
8.4
HBO Nordic, Viaplay

Billions

Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
Komedie, Romanse
8.4
Fox+, Netflix, Viaplay

How I Met Your Mother

Serien forteller historien om hvordan Ted Mosby møtte sitt livs utkårede. Han forteller historien til sine nå voksne barn og serien følger hans liv sammen med vennene i årene frem til møtet med sin livs kjærlighet.
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse, Science Fiction, Periodedrama
Ferske episoder uteFornyet
8.4
HBO Nordic, Netflix, Viaplay

Outlander

2. verdenskrig er over og Claire Randall nyter livet med sin mann da hun på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743.
Action, Spenning
8.4
Fox+, Netflix, Viaplay

Prison Break

Michael Scofield sørger for å bli arrestert slik at han kan bryte sin uskyldige bror ut av fengsel. En neglebitende affære som overrasket stort da den slo gjennom i i 2005.Serien ble opprinnelig avsluttet i 2009, men kom tilbake med ny sesong i 2017.
Drama, Eventyr, Science Fiction, Spenning
8.4
Viaplay

Lost

Overlevende etter et flykræsj er først og fremst glad for å være i live. Men øyen de er strandet på er alt annet enn vanlig. Og hvorfor kommer ingen for å redde de?Lost var kanskje den største seersuksessen på starten av 2000-tallet.
Drama, Krim
AvsluttesFornyet
8.3
Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay

Bosch

Etterforsker Bosch har stått i sentrum i en rekke populære krimbøker, som danner grunnlaget for den populære serien fra Amazon. Etterforskning, politikk og den kriminelle underverden i Los Angeles kombineres og resultatet er en serie som har gjort den til en favoritt blant krimelskere.
Action, Drama, Skrekk, Spenning
Fornyet
8.3
Fox+, HBO Nordic, Viaplay

The Walking Dead

Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under. 
Drama
8.3
Amazon Prime Video, Viaplay

The Good Wife

Julian Marguelies har hovedrollen som Alicia Florrick, statsadvokatens kone som vender tilbake til livet som advokat etter at mannen er involvert i en sex-skandale.
Drama
8.3
HBO Nordic, Viaplay

Ray Donovan

Fikseren Ray Donovan får nye utfordringer når faren slipper ut av fengsel. Mannen som er en mester i å løse andres problemer har ikke samme hell og dyktighet når det gjelder egen familie.
Action, Drama, Superhelt
8.3
Fox+, Viaplay

Legion

Superheltserie satt til et parallelt univers til de eksisterende X-men filmene. Downton Abbeys Dan Stevens spiller David Haller, en av de mektigste mutantene. Serien er skapt av Fargo-skaper Noah Hawley for kanalen FX. Den vil bli sendt på Fox i Norge.
Drama, Periodedrama
8.2
Viaplay

Vår tid er nå

Andre verdenskrig er endelig over og en ny, lysere tid står for døren. Midt i fredsfeiringen i Stockholms gater møtes to fremmede i et hastig kyss. Det korte møtet mellom overklassejenta Nina og kjøkkenhjelpen Calle skal komme til å få store følger for mange mennesker.
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.2
Fox+, Viaplay

11.22.63

Amerikansk miniserie.En science fiction-thriller om Jake Epping, som reiser tilbake i tid for å forhindre mordet på John F. Kennedy.
Drama, Krim, Spenning
8.2
Viaplay

Animal Kingdom

17 år gamle Joshua «J» Cody mister moren sin etter en heroinoverdose og må flytte til sin kriminelle familie i California. Familien styres av den kyniske og beskyttende bestemoren Janine «Smurf» og hennes fire sønner, Joshuas onkler.Det tar ikke lang tid før Joshua skjønner hvorfor moren prøvde å holde han unna familien i hele hans oppvekst.
Animasjon, Komedie
8.2
Fox+, Netflix, Viaplay

Family Guy

Serien handler om Griffin-familien, bestående av foreldrene Peter og Lois, barna deres Meg, Chris og Stewie - samt den snakkende hunden Brian.
Drama
8.2
Fox+, Netflix, Viaplay

White Collar

En FBI-agent og en svindler jobber sammen for å bekjempe kriminalitet i denne dramaserien.
Action, Drama, Fantasy
8.2
Fox+, Viaplay

Buffy

Kult-klassiker om vampyrjegeren Buffy.
Drama, Komedie
8.2
Amazon Prime Video, Viaplay

Mozart In The Jungle

En sofistikert, morsom og sjarmerende fortelling om orkesterlivet i New York. Når en eksentrisk og ung dirigent gjør sin entre blir det etablerte miljøet utfordret.
Drama
8.2
Viaplay

The Good Doctor

The Good Doctor er sykehusdrama utviklet av David Shore. Den er basert på en serie fra Sør-Korea.Hovedrollen innehas av Freddie Highmore, som spiller den unge kirurgen Shaun Murphy. Shaun lider av autisme. 
Komedie
8.2
Viaplay

Catastrophe

Etter en vill helg med sex og festing blir Sharon gravid. Barnefaren er den besøkende amerikaneren Rob, som etter å ha fått nyheten om graviditeten foreslår at de to blir sammen.
Action, Drama, Krim, Spenning
8.2
Viaplay

Deadly Class

Vi følger livene til eleer ved King's Dominion, en eliteskole for leiemordere. Serien baseres på bøkene med samme navn.
Drama, Spenning
8.1
Amazon Prime Video, Viaplay

StartUp

Serien gir et innblikk i en verden hvor suksess, penger og den amerikanske drømmen er alt som gjelder. Den kjekke og arbeidsomme Izzy gjør alt for å realisere drømmen om å skape sin egen digital valuta, mens den unge og suksessrike bankmannen Nick desperat forsøker å finne ut av hva han skal gjøre med farens penger.Sammen kjemper de en risikofylt kamp, mens en korrupt FBI-agent følger deres minste bevegelser.
Animasjon, Komedie
8.1
Fox+, Viaplay

Bob’s Burgers

Bob og familien driver en hamburger-forretning. Serien kommer fra kanalen bak The Simpsons.
Action, Drama, Spenning, Spionthriller
Fornyet
8.1
Netflix, Viaplay

The Blacklist

The Blacklist handler om den tidligere eks-agenten Raymond Reddington (James Spader) vender tilbake til FBI etter et halvt liv på flukt. Han tilbyr sine tjenester til de som har jaktet på han i alle år, og med seg har han mengder med hemmeligheter. Han har et krav: At den ferske FBI-analytikeren Elizabeth Keene (Megan Boone) blir hans faste kontakt.
Drama, Krim, Spenning
8.1
TV2 Sumo, Viaplay

Criminal Minds

Spenningsserie om en en avdeling i FBI med spesialister innen profilering.
Drama, Periodedrama
8.1
Amazon Prime Video, Viaplay

The Tudors

En rocket variant av velkjent historie. Politiske intriger, kriger, drama og skandaler var del av kong Henry VIIIs liv.
Drama
8.1
Viaplay

Code Black

Amerikansk dramaserie. Vi følger legene på akutten ved et sykehus i Los Angeles. Serien er basert på en dokumentar av Ryan Mcarry.
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.1
Viaplay

Counterpart

Spionthriller med et sci-fi element. Howard Silk oppdager at det eksisterer et parallelt univers, med besøkende som er ute etter å gjøre stor skade på vår verden. I samarbeid med sin identiske motpart fra den andre siden må de gjøre sitt ytterste for å finne spionene og stanse de.
Drama
8.1
Viaplay

New Amsterdam

Den briljante legen Max Goldwin (Ryan Eggold) blir direktør på et av USAs eldste offentlige sykehus. Han setter straks igang med å bekjempe byråkratiet for å gi pasientene den beste behandlingen som er mulig.
Komedie
8.1
Viaplay

The Goldbergs

Serien er satt til 80-tallet og er løst basert på serieskaper Adam F. Goldbergs barndom.
Drama, Fantasy, Eventyr
8.0
Viaplay

Preacher

En vågal adapsjon av en populær tegneserie om den usedvanlige presten Jesse Custer, som blir besatt av noe som gir han uante krefter. Livet blir ytterligere komplisert når vampyren Cassidy blir hans gode venn.
Action, Krim, Spenning
8.0
Viaplay

Lethal Weapon

Nyversjonen av den klassiske filmserien serverer både spektakulær action, humor og kjemi mellom etterforskerne Roger Murtaugh og Martin Riggs.
Action, Drama
8.0
Viaplay

Marvel’s Agent Carter

Her serveres vi etterkrigsdrama som følger opp handlingen fra 2011-filmen Captain America: The First Avenger.Steve Rogers lovet henne en dans når han vendte tilbake fra krigen, men superhelten kjent som Captain America måtte ofre alt og fikk aldri anledning til å oppfylle lovnaden. Igjen satt Peggy. Nå er krigen over og hun må klare seg i det mannsdominerte jobbsamfunnet etter at nazistene og Hydra er bekjempet.
Drama, Romanse, Spenning
8.0
HBO Nordic, Netflix, Viaplay

The Affair

To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie, hvor ulike perspektiv blir presenter. Det gjør det vanskelig å vite hva som er sant eller ikke, i det som også er et omfattende dypdykk i menneskelig psyke.
Action, Drama, Superhelt
8
Fox+, Viaplay

The Gifted

En familiefar oppdager til sin store forskrekkelse at hans egne barn er i besittelse av noen svært uvanlige evner. Snart befinner familien seg på flukt fra en hel gjeng med hissige statlige agenter, og er avhengig av hjelp fra andre mutanter som kjemper for overlevelse.
Drama, Komedie
8.0
Viaplay

Weeds

Denne mørke komiserien om alenemoren Nancy Botwin ble raskt en stor hit for Showtime. Bak serien står Orange Is The New Black-skaper Jenji Kohan.Serien gir et finurlig kritisk blikk på hverdagslivet i amerikansk forstad. Alenemoren Nancy Botwin er et naturlig midtpunkt, noe hun vet å utnytte til egen økonomisk fordel. Det skaper forviklinger og drama.
Action, Drama, Spenning
8.0
Fox+, Viaplay

Angel

Vampyren Angel er 200 år gammel og var en beryktet for sin herjing i Europa. En dag blir han forbannet med å få en sjel.Serien er en spin-off av Buffy: The Vampire Slayer.
Drama, Spenning, Periodedrama
8.0
Fox+, Viaplay

Da Vinci’s Demons

Se det anerkjente fiktive fantasydramaet om 25-årige Leonardo Da Vinci i renessansens Firenze. Historien om oppfinneren og drømmeren Da Vinci er et forrykende eventyr med sverddueller, kjærlighetsintriger og et ønske om å endre fremtiden.
Komedie
8.0
Viaplay

Frasier

Frasier er en spin-off serie av Cheers, som handler om psykologen Frasier Crane og hans famile.

Annonse:
Se toppserier fra USA. Prøv Viaplay her.