CBS har bestemt seg for å satse videre på The Blacklist og fornyer serien for en sjette sesong. 

Spionthrilleren om Elizabeth Keene (Megan Boone) og Raymond Reddington (James Spader) er en av de mest sette seriene på Viaplay, som har rettighetene til ferske episoder.

I USA har den siden premieren i 2013 levert solide seertall og hyllest til spesielt James Spader i rollen som Reddington. Det har likevel vært knyttet noe usikkerhet rundt seriens fremtid, da den ikke er en like dominerende aktør for CBS som tidligere til tross for at den gikk opp litt i antall seere denne sesongen.

Nå kan fans puste lettet ut. Sesong 6 vil ha premiere tidlig 2019. Totalt 22 nye episoder er bestilt. Episodene vil bli sendt på Viaplay få timer etter den amerikanske førstegangvisningen. Eldre sesonger er også tilgjengelig på Netflix og Viaplay.

Les også: The Blacklist-skuespiller Ryan Eggold klar med nytt sykehusdrama.

Dermed begynner spenningstilbudet til CBS å ta form. Det er fra før klart at CBS også satser på den nye serien Magnum, P.I. og vurderer en L.A. Confidential-serie. I tillegg har kanalen fornyet TV2-favoritten Criminal Minds, Sherlock Holmes-serien Elementary og nykommeren Instinct. Kanalen har valgt å kansellere Scorpion.


Annonse:
Se ferske episoder av The Blacklist på Viaplay


 

Annonse

The Blacklist handler om den tidligere eks-agenten Raymond Reddington (James Spader) vender tilbake til FBI etter et halvt liv på flukt. Han tilbyr sine tjenester til de som har jaktet på han i alle år, og med seg har han mengder med hemmeligheter. Han har et krav: At den ferske FBI-analytikeren Elizabeth Keene (Megan Boone) blir hans faste kontakt. 

 


Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Du kan se hvilke Viaplay-aktuelle serier som er fornyet i følgende oversikt


Oppdatert: Opprinnelig var det antatt premiere på sesong 6 høsten 2018. Det er senere blitt bekreftet den først vil være tilbake i 2019.