CBS har hyret inn Jay Hernandez i rollen som Thomas Magnum, den ikoniske rollen Tom Selleck hadde i serien fra 80-tallet. 

Tom Selleck, originalen som spilte Thomas Magnum i perioden 1980-1988.

Magnum P.I. er en av flere serier CBS vurderer som nytt tilskudd til høsten. De har satt Peter Lenkow på jobben for å realisere prosjektet. Han har tidligere jobbet med nyversjonene av MacGyver og Hawaii Five-0. Justin Lin (The Fast and the Furious 3-6) står for regien av pilotepisoden. Eric Guggenheim er med som produsent ved siden av Lenkow.

I den potensielle nyversjonen vil Thomas Magnum være en veteran som har tjenestegjort i Afghanistan. Han anvender erfaring, ferdigheter og kunnskaper opparbeidet som soldat i sin nye jobb som privatetterforsker.

Nyversjoner er den største trenden fra USA, med flere serier basert på filmer eller eldre serier. Hvorvidt Magnum P.I. blir en realitet avgjøres av hvordan pilotepisoden og konseptet vurderes opp mot andre nye og eksisterende serieprosjekt hos CBS. Dette er for øvrig samme kanal som står bak Blue Bloods, serien som Tom Selleck har hatt hovedrollen i siden 2010.

En av konkurrentene for nyversjonen av Magnum P.I. er serieversjonen av L.A. Confidential, som nylig sikret seg Walton Goggins i hovedrollen.

Tom Selleck er nå travelt opptatt i Blue Bloods. Foto CBS

 

CBS er en av de største kanalene i USA og setter normalt høye krav for antall seere. Selv høyst populære serier risikerer å bli økset om nye prosjekt anses som å ha potensial til å gjøre det bedre. Kjente merkevarer er noe kanalen satser aktivt på i den økende konkurransen fra andre kanaler, i tillegg til strømmetjenester.

Jay Hernandez er blant annet kjent for gjesterolle som Curtis Pryce i Scandal, rollen som Diablo i Suicide Squad og rollen som Dmitri Havelock i The Expanse. Han har også hatt roller i Gang Related, Nashville og Last Resort.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer