Hjem Nyheter Heads up

Walton Goggins er klar for L.A. Confidential

Justified-skuespilleren er førstemann klar for pilotepisoden.

0

Justified og Six-stjernen Walton Goggins har valgt sitt neste prosjekt: Forsøket på en serieutgave av L.A. Confidential.

L.A. Confidential sanket inn to Oscar og et dusin nominasjoner på slutten av 90-tallet. 1997-filmen utforsket et korrupt miljø i Los Angeles. Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe, Danny DeVito og Kim Basinger hadde filmens fremtredende roller.

I serieutgaven, som det skal spilles inn en pilotepisode av for vurdering hos CBS, er Walton Goggins den første skuespilleren som er klar for prosjektet. Han har nylig vært å se i serier som Six og Vice Principals. Det var prestasjonene i Justified som for alvor gjorde han til en populær mann. Han skal ha hatt flere tilbud å velge mellom, før valget falt på L.A. Confidential.

CBS er TV-kanalen bak populære serier som Criminal Minds, NCIS og The Big Bang Theory. Tidligere har L.A. Confidential-serie vært aktuell for både HBO og FX Networks, uten at det den gang ble noe av.

I likhet med filmen vil serien ta for seg Los Angeles på 50-tallet. Goggins inntar rollen som etterforsker Jack Vincennes, en rolle som Kevin Spacey hadde i 1997-filmen.

Manus er skrevet av Jordan Harper, mens Arnon Milchan er med som produsent. Anna Fricke er hyret inn som sjefprodusent, mens Michael Dinner står for regi av pilotepisoden.

CBS vil i løpet av våren 2018 avgjøre om L.A. Confidential blir en av deres nye serier.