Walton Goggins er klar for L.A. Confidential

Justified-skuespilleren er førstemann klar for pilotepisoden.

Justified og Six-stjernen Walton Goggins har valgt sitt neste prosjekt: Forsøket på en serieutgave av L.A. Confidential.

L.A. Confidential sanket inn to Oscar og et dusin nominasjoner på slutten av 90-tallet. 1997-filmen utforsket et korrupt miljø i Los Angeles. Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe, Danny DeVito og Kim Basinger hadde filmens fremtredende roller.

I serieutgaven, som det skal spilles inn en pilotepisode av for vurdering hos CBS, er Walton Goggins den første skuespilleren som er klar for prosjektet. Han har nylig vært å se i serier som Six og Vice Principals. Det var prestasjonene i Justified som for alvor gjorde han til en populær mann. Han skal ha hatt flere tilbud å velge mellom, før valget falt på L.A. Confidential.

CBS er TV-kanalen bak populære serier som Criminal Minds, NCIS og The Big Bang Theory. Tidligere har L.A. Confidential-serie vært aktuell for både HBO og FX Networks, uten at det den gang ble noe av.

I likhet med filmen vil serien ta for seg Los Angeles på 50-tallet. Goggins inntar rollen som etterforsker Jack Vincennes, en rolle som Kevin Spacey hadde i 1997-filmen.

Annonse

Manus er skrevet av Jordan Harper, mens Arnon Milchan er med som produsent. Anna Fricke er hyret inn som sjefprodusent, mens Michael Dinner står for regi av pilotepisoden.

CBS vil i løpet av våren 2018 avgjøre om L.A. Confidential blir en av deres nye serier.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer