scorpion

CBS har valgt å kansellere spenninsdramaet Scorpion etter fire sesonger. 

Serien handler om en gruppe spesialister som er siste forsvar mot høyteknologiske og avanserte angrep. Den har i Norge blitt sendt på TV2 Zebra og TV2 Sumo.

Årsaken til kanselleringen er sviktende seertall og ønske om å finne plass til nye serier i CBS sitt sendeskjema for høsten. CBS har en Magnum P.I-reboot på vei og vurderer også om de skal gå for L.A. Confidential-serien med Brian J. Smith og Walton Goggins i hovedrollene.

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Annonse

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer