Brian J Smith
Brian J Smith, her i Netflix-serien Sense8. Foto: Netflix

L.A. Confidential begynner å ta form. Brian J. Smith inntar rollen som Ed Exley. I 1997-filmen var det Guy Pearce som spilte etterforskeren. 

Serien har enda ikke fått grønt lys, men pilotepisoden som spilles inn har nå et par velkjente skuespillere i fremtredende roller og er en av de mest lovende hos amerikanske CBS. Walton Goggins (Justified, Six) er klar for pilotepisoden i rollen som etterforsker Jack Vincennes.

Produsent Arnon Milchan, som også var produsent på filmen, står bak prosjektet sammen med CBS TV Studios, New Regency og Lionsgate TV. Milliardæren har vært involvert i en rekke filmer, som 12 Years a Slave, Heat og Fight Club. Michael Dinner (Chicago Hope) står for regien av pilotepisoden.

CBS er TV-kanalen bak populære serier som Criminal MindsNCIS og The Big Bang Theory. Tidligere har L.A. Confidential-serie vært aktuell for både HBO og FX Networks, uten at det den gang ble noe av.

Filmen vil bli satt til 50-tallet. Veiene til tre etterforskere, en reporter og en skuespiller krysses under jakten på en seriemorder.

Annonse

Smith har de siste par årene hatt rollen som Will Gorski i Sense8. Netflix-serien ble i 2017 kansellert, men etter store protester og flere aksjoner fra fansen besluttet strømmetjenesten å avslutte serien med en film. Den ventes i løpet av 2018.

Les også: Sense8 sesong 2 er dypere og mer relevant enn noen gang

CBS vil i løpet av våren 2018 avgjøre om L.A. Confidential blir en av deres nye serier.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer