Elementary er fornyet for sesong 7 av CBS

Del nyheten

God internasjonal appell redder Sherlock Holmes-dramaet Elementary som er fornyet for sesong 7 av CBS. 

Krimdramaet har ikke levert like solide seertall i USA de siste sesongene som under glansperioden de første sesongene, men ifølge Deadline er de internasjonale avtalene så lukrative at CBS ikke ser noen grunn til å avslutte serien helt enda.

Eleenmtary slår dermed følge med The Blacklist som ble fornyet samtidig av den amerikanske TV-giganten. Det er fra før klart at CBS også satser på den nye serien Magnum, P.I. og vurderer en L.A. Confidential-serie. I tillegg har kanalen fornyet TV 2-favoritten Criminal Minds og nykommeren Instinct. Kanalen har valgt å kansellere Scorpion.

Eldre sesonger av serien kan sees på Netflix. Det var TV 2 som viste serien først i Norge.

Elementary er en amerikansk vri på Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller). Mestertedektiven reiser til USA hvor han møter på Dr. Watson (Lucy Liu). Etter flere år med avhengighet forsøker han nå å holde seg nykter. Sammen løser de saker i New York. Som øvrige Sherlock Holmes-serier er den basert på bøkene til Sir Arthur Conan Doyle.


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse
X
X