Viaplay fortsetter å satse stort på egenproduserte serier. Nyeste tilskudd er thrilleren Advokaten

Den skandinaviske thrilleren er regissert av Geir Henning Hopland (Frikjent). Alexander Karim (Tyrant) spiller advokat Frank Nordling, en mann med en tragisk fortid som nå hjemsøker han. Den suksessfulle advokaten oppdager at en av firmaets klienter er samme mann som står bak mordet på sine foreldre.

Dette er bare en av flere nye Viaplay-serier som er på vei, strømmetjenesten satser offensivt i møte med den voksende konkurransen fra tjenester som HBO Nordic, Netflix, Amazon Prime Video og TV2 Sumo. Rig 45 ble kunngjort i fjor og de siste månedene har nye serier som Alex og Hassel ankommet tjenesten. Sesong 2 av Swedish Dicks kom også i romjulen. Fra før har strømmetjenesten advokatserien Aber Bergen, som også sendes på TV3 og Viafree.

Sjekk ut: Les Swedish Dicks-stjernenes tips til manusforfattere

Ut fra traileren ser det ut til at Advokaten satser på samme røffe stil som Alex og Hassel.

Annonse

Selv om tjenesten satser på skandinavisk innhold er det innkjøpte serier som fortsatt er mest populært. I fjor var det, i følge tjenesten, The Blacklist som ble mest strømmet. Andre serier som Lethal Weapon og Outlander gjorde det også bra, de er en av rundt et dusin amerikanske serier som kommer først på tjenesten.

En hyllest til kjærligheten: Anmeldelse av Outlander sesong 3

For det skandinaviske produksjonsmiljø er det nok ekstra givende med den økende satsingen fra Viaplay. De overtok også Okkupert fra TV2, som i fjor kom med sesong 2.

Det er ikke bare kanaler som NRK og TVNorge som vil gi Viaplay konkurranse om seere som liker skandinavisk spenning. Netflix kommer også med storsatsingen The Rain i løpet av våren.


Annonse:
Viaplay – få 30 dager med Film & Serier for 0 kr


Advokaten har premiere eksklusivt på Viaplay 26. februar. Sjekk innom her nærmere premièredato for anmeldelse.

Du finner komplett oversikt over hva som kommer på Viaplay i februar her. Sjekk også vår premierekelander for øvrige strømmetjenester.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer