Dette kommer på Viaplay og Viaplay Store i februar 2018: Endelig er Legion og Atlanta klar for strømming

Etter flere premierer i januar roer Viaplay ned hva gjelder nye serier og sesonger. Til gjengjeld blir et par av de beste filmene og seriene de siste par årene tilgjengelig. Her er oversikten!  

Vår premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på vei. Nederst i artikkelen ser du liste over serier, filmer og programmer som venter deg på Viaplay i januar 2018.

Viaplay fortsetter som en solid Sci-fi arena

I januar var det The X-Files og Counterpart som var to av de store nye trekkplasterne på Viaplay, begge seriene fortsetter med nye episoder også i februar. Måneden sparkes også igang med litt av en godbit på Viaplay Store: Blade Runner 2049. Oppfølgerfilmen til klassikeren Blade Runner ble omfavnet av både fans og kritikere.

Harrison Ford er tilbake i Blade Runner 2049.

I tillegg er også Thor: Ragnarok klar 26. februar for de som vil kjøpe filmer digitalt via Viaplay Store. Superheltfilmen ble av mange ansett som den sterkeste i Thor-trilogien, med sin særegne humor, et resultat av regissør Taika Waititi.

Katastrofe-filmen Geostorm blir også tilgjengelig for kjøp, en film som for øvrig fikk katastrofe-mottagelse blant kritikerne.

Av filmer tilgjengelig for strømming på Viaplay står Power Rangers, Deadpool og Kung Fu Panda 3 på menyen. Spesielt Deadpool er en film som høstet god kritikk da den ankom i 2016. Ryan Reynolds-filmen gikk for R-rated aldersgrense (17 år) i USA, som er uvanlig for en superheltfilm. I Norge fikk den 15-års aldersgrense.

Islandsk spenningsserie

Som nevnt er det heller blekt med nye serier som er satt opp i februar, men en Viaplay-original kan tjenesten skilte med. Stella Blómkvist opplevde strømme-rekorder da den ankom det islandske markedet mot slutten av 2017. Miniserien, basert på en populær bokserie, er klar for Viaplay 9. februar. Poldark-kjenning Heida Reed har hovedrollen.

Stella Blómkvist
Stella Blómkvist. Foto: Viaplay

Noe av det mest spennende med februar-tilleggene på Viaplay er at Atlanta og Legion er klar for tjenesten. De to seriene sendes som ferskvare på Fox her hjemme, de har etter premierene i henholdsvis 2016 og 2017 ikke vært å finne på strømmetjenester. Nå blir begge tilgjengelig på Viaplay 1. februar.

Det ventes ny sesong av begge seriene i løpet av året, som fortsatt vil bli sendt på Fox.

Les også:

Atlanta, en komisere av og med Donald Glover, var fast innslag på flere kritiker-topplister for 2016. Det samme var tilfellet med Legion, som har Downton Abbey-stjernen Dan Stevens i hovedrollen.

Det er amerikanske FX Networks som står bak seriene, de har tidligere imponert med blant annet Fargo, Louie og Justified.

I tillegg blir de seks første sesongene av Scandal tilgjengelig på Viaplay fra 1. februar.

Full oversikt finner du under.

Dette kommer på Viaplay i februar 2018

Se også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X