Etter flere premierer i januar roer Viaplay ned hva gjelder nye serier og sesonger. Til gjengjeld blir et par av de beste filmene og seriene de siste par årene tilgjengelig. Her er oversikten!  


Annonse:
Viaplay – Få 30 dager med Film & Serier for 0,- kr


Vår premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på vei. Nederst i artikkelen ser du liste over serier, filmer og programmer som venter deg på Viaplay i januar 2018.

Viaplay fortsetter som en solid Sci-fi arena

I januar var det The X-Files og Counterpart som var to av de store nye trekkplasterne på Viaplay, begge seriene fortsetter med nye episoder også i februar. Måneden sparkes også igang med litt av en godbit på Viaplay Store: Blade Runner 2049. Oppfølgerfilmen til klassikeren Blade Runner ble omfavnet av både fans og kritikere.

Harrison Ford er tilbake i Blade Runner 2049.

I tillegg er også Thor: Ragnarok klar 26. februar for de som vil kjøpe filmer digitalt via Viaplay Store. Superheltfilmen ble av mange ansett som den sterkeste i Thor-trilogien, med sin særegne humor, et resultat av regissør Taika Waititi.

Annonse

Katastrofe-filmen Geostorm blir også tilgjengelig for kjøp, en film som for øvrig fikk katastrofe-mottagelse blant kritikerne.

Av filmer tilgjengelig for strømming på Viaplay står Power Rangers, Deadpool og Kung Fu Panda 3 på menyen. Spesielt Deadpool er en film som høstet god kritikk da den ankom i 2016. Ryan Reynolds-filmen gikk for R-rated aldersgrense (17 år) i USA, som er uvanlig for en superheltfilm. I Norge fikk den 15-års aldersgrense.

Islandsk spenningsserie

Som nevnt er det heller blekt med nye serier som er satt opp i februar, men en Viaplay-original kan tjenesten skilte med. Stella Blómkvist opplevde strømme-rekorder da den ankom det islandske markedet mot slutten av 2017. Miniserien, basert på en populær bokserie, er klar for Viaplay 9. februar. Poldark-kjenning Heida Reed har hovedrollen.

Stella Blómkvist
Stella Blómkvist. Foto: Viaplay

Noe av det mest spennende med februar-tilleggene på Viaplay er at Atlanta og Legion er klar for tjenesten. De to seriene sendes som ferskvare på Fox her hjemme, de har etter premierene i henholdsvis 2016 og 2017 ikke vært å finne på strømmetjenester. Nå blir begge tilgjengelig på Viaplay 1. februar.

Det ventes ny sesong av begge seriene i løpet av året, som fortsatt vil bli sendt på Fox.

Les også:

Atlanta, en komisere av og med Donald Glover, var fast innslag på flere kritiker-topplister for 2016. Det samme var tilfellet med Legion, som har Downton Abbey-stjernen Dan Stevens i hovedrollen.

Det er amerikanske FX Networks som står bak seriene, de har tidligere imponert med blant annet Fargo, Louie og Justified.

I tillegg blir de seks første sesongene av Scandal tilgjengelig på Viaplay fra 1. februar.


Annonse:
Viaplay – Få 30 dager med Film & Serier for 0,- kr


 

Full oversikt finner du under.

 

Obs! Oversikten oppdateres fortløpende, nye premièredatoer kan bli gjort kjent på få dagers varsel.

 

Dette kommer på Viaplay i februar 2018

Serier og programmer

februar, 2018

 

Filmer på Viaplay

februar, 2018

 

Filmer på Viaplay Store

februar, 2018

 

Se også:


Annonse:
Viaplay – Få 30 dager med Film & Serier for 0,- kr


Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer