November-premierer:

Dette kommer på NRK-kanalene i januar 2018

Nye NRK-serier står på plakaten i årets første måned.

Annonse

NRK fyller opp sendeskjema med mye nytt i årets første måned. Serienytt gir deg oversikt!

Vår premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på vei. Nederst i artikkelen ser du liste over serier, filmer og programmer som venter deg på NRK-kanalene i januar 2018.

Tungvekterne tilbake

På programfronten er det nye sesonger av Mesternes Mester, Skavlan, Lindmo og Tore På Sporet. I årets Mesternes Mester er blant annet Steffen iversen, Gro Hammerseng-Edin og Kurt Asle Arvesen deltagere som skal kjempe om heder og ære.

Mesternes Mester sesong 9
Mesternes Mester sesong 9. Foto: NRK

Eides Språsjov er også tilbake, programmet til Linda Eide var populært da det ankom NRK i 2016. Det blir også mer av Datoen, programmet som ble nevnt av Kongen i nyttårstalen.

Ny realitysatsing

Nye programmer dukker også opp. I lørdagsunderholdningen Alle Mot 1 skal en deltager bryne seg på resten av Norge som motstandere. Selda Ekiz og Ole Rolfsrud er programledere i nysatsingen.

I Hit For Hit tar Jakob Schøyen Andersen og Fridtjof Stensæth Josefsen oss et innblikk i musikkbransjen. Både nye og gamle artister dukker opp i programmet.

Årets realitysatsing fra NRK kommer i form av Familieekspedisjonen, hvor tre familier tilbringer en måned ute i naturen. Ingrid Gjessing Linhave leder programmet.

Det blir også nytt talkshow. Norge Når lover å komme tett på norsk virkelighet. Progamledere Rune Nilson og Tarjei Strøm tar diskusjonen dit folk befinner seg.

Ny serie med Jenny Skavlan

To nye komiserier er klar for kanalen; Nesten Voksen og Match.

I Nesten Voksen møter vi tre venninner som møter nye utfordringer i 30-årene. Jenny Skavlan, Kjersti Tveterås og Renate Reinsve har hovedrollene i situasjonskomedien som har premiere 6. januar.

Match sesong 1
Match. Foto: NRK

Match beskrives som en voksenversjon av Kampen. Vi følger her Stian, som er blitt voksen og fått seg kjæreste. To kommentatorer følger livet hans og serverer analyse fra kommentatorbua. Herbert Nordrum, Martin Lund og Fredrik Steen innehar hovedrollene. Match har premiere på NRK TV 5. januar.

Det er også kjøpt inn en ny dansk serie. Herrens Veier har Lars Mikkelsen i hovedrollen som presten Johannes, serien er satt opp 3. januar.

I tillegg blir det også nye sesonger av Cold Feet, Safe House, Silent Witness og Broen.

Du finner fullstendig oversikt under.

Øvrige oversikter

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X