Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i februar 2018

Månedsoversikter:

En håndfull nye serier melder sin ankomst på HBO Nordic i februar, i tillegg er John Oliver tilbake. 

Februar ser – ikke overraskende – ut til å bli en roligere måned enn premiere-bonanzaet vi opplevde i januar. Det betyr ikke at HBO Nordic ikke har noen nye interessante serier på lur.

Fra NBC har strømmetjensten sikret seg den nye komiseren A.P. Bio. Harvard-forskeren Jack Griffin (Glenn Howerton) ender opp som lærer, en jobb han absolutt ikke ønsker. Det er Saturday Night Live-trioen Seth Meyers, Mike O’Brien og Lorne Michaels som står bak serien, som også har Patton Oswalt i en fremtredende rolle.

HBO Nordic vil vise episoder ukentlig, under et døgn etter premiere i USA.

Ny Alan Ball-serie

Alan Ball er ingen hvem som helst for fans av HBO-drama. Mannen bak True Blood, Six Feet Under og American Beauty vender her tilbake til dramasjangeren med et snev av mørk komedie. Familiedramaet om en flerkulturell familie og en muslimsk familie kan skilte med Holly Hunter og Tim Robbins i fremtredende roller. Jerrika Hinton, Daniel Zovatto, Raymond Lee, Sosie Bacon, Andy Bean, Joe Williamson og Peter Macdissi har også viktige roller i serien.

Alan Ball har skrevet en håndfull av episodene og regisserer den første. Jeremy Podeswa (Six Feet Under, The Pacific, The Tudors) bidrar også som regissør. Sesong 1 består av totalt 10 episoder.

Rectify-stjernen Aden Young i ny serie

Rectify har vært en av de siste års absolutt beste serier, mye takket være skuespiller Aden Young. Han er tilbake i en ny kanadisk miniserie om forsvinningen til en 10 år gammel gutt.

CTV-serien The Disappearance ble sendt i Canada i 2017. Veteranen Peter Coyote har en fremtredende roller.

I tillegg kommer siste sesong av Halt And Catch Fire og sesong 7 av The Vampire Diaries på strømmetjenesten. Begge sesongene har tidligere blitt vist på henholdsvis C More og FEM.

Mer av John Oliver

Last Week Tonight With John Oliver er tilbake med femte sesong 20. februar. Det kommer også et nytt program basert på en podcast; 2 Dope Queens.

Av filmer er det den nye HBO-filmen Notes From The Field og dokumentaren Atomic Homefront som er blant nykommerne. I tillegg blir en håndfull eldre filmer, som Død Snø og Kongen Av Bastøy tilgjengelig.

Full oversikt finner du under.

Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i februar 2018

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud