Dette kommer på HBO Nordic i november 2017

Annonse

Fem nye serier og en håndfull dokumentarer står på HBO Nordic-menyen for november. Endelig er også vikingene tilbake i Vikings. Her er oversikten!

 

Ny superheltserie

HBO Nordic har for alvor angrepet markedet for barn, ungdom og unge voksne. Forrige måned kom Toonix-tjenesten rettet mot barn og ungdom, i tillegg til superheltserien Marvel’s Inhumans.

Marvel's Runaways
Marvel’s Runaways viser muskler i november. Foto: HBO Nordic

I november er nok en Marvel-serie klar for tjenesten. Marvel’s Runaways er fortellingen om en gruppe ungdom som oppdager at foreldrene er med i en hemmelig allianse av bad-guys.

Produsenter og manusforfattere er blant annet Josh Schwartz og Stephanie Savage, som tidligere har jobbet med The O.C. og Gossip Girl.

 

Livet som alenemor i SMILF

SMILF er en av nykommerne, serien handler om Bridgette (Frankie Shaw) som forsøker å kombinere karriere og jakten på kjærlighet med livet som alenemor. Skuespiller Shaw står også for regi og manus. Serien er en Showtime-original kjøpt inn av HBO Nordic.

SMILF sesong 1
SMILF er en ny komiserie kjøpt inn fra Showtime. Foto: Showtime

Et annet innkjøp er There’s… Johnny!, en komiserie om talk-showet til Johnny Carson. Serien var opprinnelig ment å bli sent på Seeso, men selskapet ble lagt ned og serien endte i ingenmannsland. Det var inntil Hulu reddet serien.

HBO Nordic viser serien takket være avtale med den amerikanske strømmegiganten som står bak serier som The Handmaid’s Tale og The Path.

There’s… Johnny!
There’s… Johnny! er ny serie fra Hulu. Foto: Hulu.

Johnny Carson var en legendarisk programleder for programmet blant annet komikerne drømte om å opptre på, som var en viktig del av sommerens nye serie I’m Dying Up Here, som ble vist på HBO Nordic.

 

Europeisk spenning

Det er også tid for mer av rumenske Umbre og italienske Gomorrah. Sesong 2 av Umbre kommer 12. november og sesong 3 av Gomorrah 18. november.

Umbre sesong 2
Umbre sesong 2. Foto: HBO Nordic

Strømmetjenester er fortsatt dominert av amerikansk innhold, her gjør HBO Nordic en innsats for å gi litt mer balanse – selv om det fortsatt er et godt stykke å gå. Både Umbre og Gomorrah kan skilte med positiv mottagelse blant kritikere og publikum.

 

Vikings sesong 5 kommer 30. november

For mange blir nok månedens definitive høydepunkt returen til den storslagne serien Vikings, som er tilbake med femte sesong.

Vikings sesong 5
Vikings sesong 5 tar turen til nye deler av verden. Foto: HBO Nordic

Serien gikk gjennom omfattende endringer og sjokkerte nok mange trofaste seere forrige sesong. Nå er det full familiekrangel som gjelder i det store familiedynastiet som Ragnar Lothbrok bygget opp.

Vi loves full borgerkrig, samtidig som flere sentrale karakterer er spredt rundt i verden. Bjørn seiler Middelhavet, kong Aethelwulf kriger mot vikingene i England og Floki reiser utforsker Atlanterhavet. I Norge kriger Ivar, Hvitserk og Harald mot blant annet Ubbe og Lagertha.

I likhet med forrige sesong består sesong 5 av 20 episoder, som sendes i to omganger.

 

Nå også nytt innhold for barn og ungdom

Med Toonix-tjenesten integrert i HBO Nordic kommer det selvfølgelig også tegneserier. To Scooby Doo-filmer melder sin ankomst, i tillegg til den nye TV-serien Dorothy and the Wizard Of Oz.

Dorothy and the Wizard of Oz sesong 1
Dorothy and the Wizard of Oz. Foto: HBO Nordic.

Det blir også dokumentarfilmer for samfunnsengasjerte voksne, blant annet War Dog: A Soldier’s Best Friend og Baltimore Rising. I tillegg gjøres alle sesonger av komiserien 30 Rock tilgjengelig.

Full oversikt finner du under.

 

Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i november 2017

Serier:

When We Rise
Dokudramaet When We Rise tar for seg LGBT-samfunnet.

november, 2017

 

Filmer:

Baltimore Rising
Baltimore Rising

november, 2017

Øvrige oversikter

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer,.

Ønsker du varsler på e-post om nye premierer? Meld deg på her!

[evo_subscribe_btn btn_txt=»Bli varslet på e-post» ]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X