Oversikt: Dette kommer på Netflix i november 2017

Vinteren kommer, hva kan så Netflix friste med når livet innendørs blir litt mer fristende? Vi har oversikten over hva som kommer på Netflix i november 2017! 

I sedvanlig stil serverer vi en så komplett oversikt som mulig for hva du kan vente deg på Netflix. Nederst i artikkelen finner du listen, hvor du kan klikke deg videre for å se trailere og mer informasjon.

Annonse

Obs! Oversikten oppdateres fortløpende, nye premieredatoer kan bli gjort kjent på få dagers varsel. 

La oss se litt på høydepunktene:

 

Kan The Punisher rette opp Marvel-inntrykket?

Netflix fortsetter superhelt-satsingen, denne gang med en mann uten rene superkrefter. Ei heller en som har rykte på seg å være helt, for i Marvel’s The Punisher er Frank Castle en mann som på nådeløs vis likviderer kriminelle.

Dette kommer på Netflix i november 2017
Det er store forventninger til Marvel’s The Punisher. Foto: Netflix

Dette er den sjette serien fra Marvel-universet som Netflix står bak, de andre er Marvel’s Daredevil, Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist, Marvel’s Jessica Jones og Marvel’s The Defenders.

Superheltseriene er blant Netflix sine mest populære. Dessverre har kvaliteten på seriene ikke helt holdt nivået fra tidligere år, i følge kritikere og store deler av fansen, etter at årets Marvel’s Iron Fist og Marvel’s The Defenders ikke ble like godt mottatt som tidligere Marvel-serier fra Netflix.

Spørsmålet blir om Marvel’s The Punisher kan snu den nedadgående trenden. Karakteren ble godt mottatt da han var del av sesong 2 til Marvel’s Daredevil og traileren lover godt for alle som liker actionserier med en mørk vri.

Det er britiske Steve Lightfoot, som tidligere jobbet som produsent på Hannibal, som er sjefprodusent for serien. Marvel’s The Punisher har premiere 17. november.

 

Westerndrama, krimdrama og Spike Lee-komedie

Det er ikke bare Marvel’s The Punisher som Kommer på Netflix i november 2017. De har en håndfull spennende serier til å skilte med.

Alias Grace. Foto: Netflix
Alias Grace. Foto: Netflix

Tjenesten har blant annet samarbeidet med kanadiske CBC om periodedramaet Alias Grace. Periodedramaet er basert på Margaret Atwood-boken ved samme navn fra 1996. Sarah Gadon har hovedrollen som Grace Marks, som i 1843 blir dømt for mord. Den unge irske immigranten ble en av de mest kjente kvinnene i Canada på den tiden.

Det blir også tid for western-sjangeren til å gjøre sitt inntog blant Netflix-originaler. Godless er skapt av Scott Frank (Logan) og har Jeff Daniels (The Newsroom), Michelle Dockery (Downton Abbey) og Jack O’Connell i fremtredende roller. Steven Soderbergh er produsent.

Westernserien forteller historien om kriminelle Frank Griffin (Jeff Daniel) og hans gjeng av lovløse. Etter å ha blitt forrådt av Ray Good igangsetter de en jakt på sin tidligere kamerat.

Godless. Foto: Netflix

Det er ikke bare amerikansk western som venter Netflix-brukerne, for i filmen The Killer er det klart for tjenestens første brasilianske originalproduksjon. Filmen handler om den beryktede drapsmannen Shaggy som forsøker å finne ut hva som har skjedd med sin mentor Seven Ears.

Det er også funnet plass til en ny komedie. Spike Lee har skapt sin første TV-serie og den er en ny-versjon av hans første film.

She's Gotta Have It
She’s Gotta Have It. Foto: Netflix

She’s Gotta Have It handler om artisten Nola Darling fra Brooklyn, en selvstendig kvinne som streber med å sjonglere tre beilere.

Alias Grace kommer 3. november, The Killer kommer 10. november, Godless kommer 22. november og  She’s Gotta Have følger 23. november.

 

Jim Carrey-utgaven filmselskapet ville holde skjult

For filminteresserte vil nok Jim & Andy: The Great Beyond bli en godbit. Dokumentaren viser stjernen Jim Carrey og hvordan han oppførte seg da han spilte idolet sitt Andy Kaufman i den kritikerroste Man On The Moon-filmen.

Jim & Andy: The Great Beyond. Kommer på Netflix i november 2017
Jim & Andy: The Great Beyond. Foto: Netflix

Han skal ha gått så til de grader inn i rollen at filmelskapet blant annet var redd at stjernen ville fremstå som en drittsekk om alt som ble filmet av produksjonen ble gjort tilgjengelig. Derfor har materialet i flere år vært holdt tilbake, før det nå er brukt til å lage en dokumentar som skal gi et unikt innblikk.

Netflix har også en ny originalfilm. I Mudbound følger vi to familier i Sør-Amerika i etterkrigstiden. Netflix skal ha store forhåpninger for filmen, som spås å være en solid Oscar-kandidat.

Jim & Andy: The Great Beyond og Mudbound blir tilgjengelig 17. november.

 

 

Dette kommer på Netflix i november 2017

Flere serier og filmer, spesielt innkjøpte serier, blir lagt til etter hvert som Netflix informerer om de. 

Nye serier og sesonger

Lady Dynamite er tilbake 10. november. Foto: Netflix

november, 2017

 

Filmpremierer

Mudbound
Mudbound. Foto: Netflix.

november, 2017

 

Øvrige serier

Obs! Blir normalt ikke klart før nærmere månedsskiftet. Sjekk innom jevnlig for oppdatert liste. 

november, 2017

 

Øvrige filmer

Obs! Hvilke innkjøpte filmer som kommer på Netflix i november 2017 normalt ikke klart før nærmere månedsskiftet. Sjekk innom jevnlig for oppdatert liste. 

november, 2017

 

Stand-up

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers
Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers. Foto: Netflix

november, 2017

 

Dokumentarer

november, 2017

 

Ønsker du varsler på e-post når nye premieredatoer blir klar? Meld deg på under!

[evo_subscribe_btn btn_txt=»Meld deg opp på e-post varsling» ]

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter