Oversikt: Dette kommer på Viaplay i november 2017

Del nyheten

Nok en ny Viaplay-originalserie, ny amerikansk actiondrama og store forandringer når Kevin Can Wait er tilbake. Dette og mer kommer på Viaplay i november 2017.

I sedvanlig stil serverer vi en så komplett oversikt som mulig for hva du kan vente deg på Viaplay og Viaplay Store. Nederst i artikkelen finner du listen, hvor du kan klikke deg videre for å se trailere og mer informasjon.

Obs! Oversikten oppdateres fortløpende, nye premieredatoer kan bli gjort kjent på få dagers varsel.

 

Korrupt politimann i ny originalserie

Viaplay har nok en originalserie på lur etter at Okkupert og Hassel har stått på menyen de siste ukene. I ALEX (avbildet øverst) følger vi en korrupt politimann som gjør sitt ytterste for å bli lovlydig. Noe som utsetter både han og hans familie for stor risiko.

Krimseriens beskrivelse minner i aller høyeste grad om den amerikanske krimserien The Shield fra 2002. Serien er skapt av Niklas Rockstrøm og Michael Jorth og har Dragomir Mrsic og Rakel Wärmländer i fremtredende roller.

ALEX har premiere 3. november.

I tillegg satser Viaplay friskt med den innkjøpte CBS-storserien S.W.A.T. som kommer samme dag. Fortsettelse på Nashville sesong 5 er også på plass fra 10. november.

Les også: Viaplay sikret seg S.W.A.T.

 

Mye nytt i Kevin Can Wait

Kevin Can Wait sesong 2 har alt rullet og gått med i USA noen uker, i november er den også på plass hos Viaplay. Nytt denne sesongen er at Erinn Hayes har forlatt serien, mens tidligere Kevin James-kollega i King Of Queens Leah Remini er blitt et fast tilskudd.

Kevin Can Wait sesong 2
Kevin Can Wait sesong 2

Hun ble med i en gjesterolle mot slutten av sesongen og det ble såpass stor suksess at Kevin James og seriens produsenter byttet ut den kvinnelige hovedrollen. Det har ikke gått helt upåaktet hen i USA, hvor ikke aller er fornøyd med endringen.

For King Og Queens-fans kan det derimot falle i god jord å se de to sammen hver uke når sesongen er tilbake 9. november.

Les også: Dette er de beste seriene på Viaplay.

 

En håndfull eldre sesonger

Viaplay har også noen eldre sesonger. For animasjonsglade er Bob’s Burger sesong 6, Bordertown sesong 1 og Family Guy sesong 13 og 14 tilgjengelig fra 1. november.

Bordertown fikk kun en sesong.

For den krimglade blir alle sesonger av Castle tilgjengelig samme dag, det samme er nyeste sesong av Bosch (som tidligere er vist på HBO Nordic).

 

Nye storfilmer på Viaplay Store

For de som gikk glipp av sommerens store actionfilmer Spider-Man: Homecoming og War for the Planet of The Apes blir begge tilgjengelig for kjøp henholdsvis 6. november og 13. november. Førstnevnte blir også tilgjengelig for leie 20. november.

War for the Planet of the Apes
War for the Planet Of The Apes ble godt mottatt på kino. Kan kjøpes 13. november

Det blir også noen nye filmer for vanlige Viaplay-abonnenter. Blant annet kommer Mulan 10. november og Office Chirstmas Party 17. november.

 

Dette kommer på Viaplay i november 2017

Serier og programmer

november, 2017

 

Filmer på Viaplay

november, 2017

 

Filmer på Viaplay Store

november, 2017

 

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. Flere Viaplay-premierer finner du i Viaplay-kalenderen.

Annonse