Annonse

Den nye serien S.W.A.T. kommer på Viaplay 3. november. Strømmetjenesten har sikret seg eksklusive rettigheter og sender serien kun et døgn etter USA-sendetid. 

S.W.A.T. er en av høstens storsatsinger fra den amerikanske giganten CBS. Serien, som er en nyversjon av serien med samme navn fra 1975, har sikret seg Shemar Moore fra Criminal Minds i hovedrollen.

S.W.A.T. kommer på Viaplay
Shemar Moore. Foto: CBS

Med seg har han Stephanie Sigman, Alex Russel, Jay Harrington, Lina Esco og Peter Onorati.

Vi følger en S.W.A.T.-løytnant som rives mellom lojalitet til lokalmiljøet og kollegene.

Annonse

Første episode er regissert av Justin Lin (The Fast and the Furious 3-6) og på produsent-siden er The Shield-skaper Shawn Ryan med og styrer showet sammen med seriens skaper Aaron Thomas.

Annonse:
HER kan du se S.W.A.T. fra 3. november

 

Det er en kombinasjon som har imponert TVLine, som har sjekket ut første episode. Vi skal se om vi får anledning til å komme tilbake med vår egen anmeldelse her på Serienytt.

Seriens format ventes å følge i fotsporene til andre CBS-serier som Criminal Minds og NCIS. Kanalen har flere nye serier, blant annet SEAL Team, Wisdom of the Crowd og neste års F.B.I. fra Dick Wolf.

I tillegg satser nettverket også på sin egen strømmetjeneste, hvor The Good Fight og Star Trek: Discovery kom tidligere i år.

Normalt har TV2 gjerne vært først ute med CBS-serier, men vi ser en økende trend i at Viaplay og andre aktører sikrer seg eksklusive rettigheter.

 

To eksklusive Viaplay-serier på samme dag

Viaplay har med det to nye eksklusive serier å friste med i starten av måneden. Egenproduksjonen ALEX kommer samme dag.

S.W.A.T. kommer dagen etter at Grenseland har premiere på TV2. Foto: TV2

Konkurransen blir tøff, da seriene kommer dagen etter at Grenseland premierer på TV2 og samme dag som Netflix frister med Alias Grace og NRK med sesong 2 av Vikingane.

Det blir etter alt å dømme en tøff kamp for den nye amerikanske serien, som også må prestere på hjemmebane for å sikre ny sesong.

 

Du kan følge med i vår premierekalender for oversikt over premiere og sette deg opp på varsling. Du kan også sjekke vår Viaplay-kalender

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer