november, 2017

2017ons22nov00:01PremiereMarvel's Runaways sesong 1HBO Nordic00:01 Sjanger:Action,Drama

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Marvel’s Runaways sesong 1 på HBO Nordic. 

 

Beskrivelse fra HBO Nordic:

Enhver tenåring vil på et eller annet tidspunkt beskylde sine foreldre for å være ondskapsfulle. Men hva om du fant ut at de faktisk er onde? Marvel’s Runaways er historien om seks veldig forskjellige ungdommer som bare så vidt tolererer hverandre, men som må alliere seg i kampen mot en felles fiende – foreldrene sine.

En gruppe tenåringer er nødt til forene seg i kampen mot sine foreldre, som er medlemmer av en farlig kriminell organisasjon kjent som The Pride. Gruppen består av Alex, en høylytt nerd som benytter mesteparten av fritiden sin til å spille videospill; Nico, en aspirerende «wicca-prestinne» og gother; Karolina, en pliktoppfyllende perfeksjonist som har mye hun skjuler bak sitt kritthvite smil; Gert, en rebelsk punkejente med lilla hår; Chase, en kjekk ung lacrosse-spiller, og Molly, en streber som alltid ser det positive i enhver situasjon.

Skuespillere i Marvel’s Runaways er Rhenzy Feliz som Alex Wilder, Lyrica Okano som Nico Minoru, Virginia Gardner som Karolina Dean, Ariela Barer som Gert Yorkes, Gregg Sulkin som Chase Stein og Allegra Acosta som Molly Hernandez.

Serien er produsert av showrunnere og manusforfattere Josh Schwartz og Stephanie Savage (The O.C., Gossip Girl) i samarbeid med Head of Television i Marvel, Jeph Loeb (Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage) og Jim Chory (Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage). Lis Rowinski fra Fake Empire er også produsent. Marvel’s Runaways er en koproduksjon med ABC Signature Studios.

Marvel’s Runaways er skapt for Hulu, og basert på tegneserien til det prisvinnende teamet Brian K.Vaughn og Adrian Alphona.

 

Trailer

Du kan sjekke vår Premierekalender eller HBO Nordic-kalender for flere premierer. Der kan du også sette deg opp på varsling, så får du melding rett i innboksen når nye serier og sesonger er på vei.