september, 2017

2017lør30sep00:01PremiereMarvel's Inhumans sesong 1HBO Nordic00:01 Sjanger:Action,Drama

Detaljer

Her finner du premièredato og informasjon for Marvel’s Inhumans sesong 1 på HBO Nordic. 

 

Beskrivelse fra HBO Nordic:

Marvel’s Inhumans utforsker eventyret om de kongelige tegneseriefigurene fra Marvel Comics, inkludert Black Bolt, den hemmelighetsfulle kongen av folket som har en stemme så mektig at bare et ord kan ødelegge en hel by. Etter at Inhumans kongefamilie blir splittet i et militærkupp, overlever de bare så vidt ved å rømme til Hawaii. Her oppdager de en ny verden og lærer menneskene bedre å kjenne. Nå gjenstår det bare å finne hverandre hverandre og veien tilbake til hjemmet deres før verden slik de kjenner den faller i grus.

Skuespillere i Marvel’s Inhumans er Anson Mount som Black Bolt, Iwan Rheon som Maximus, Serinda Swan som Medusa, Eme Ikwuakor som Gorgon, Isabelle Cornish som Crystal, Ken Leung som Karnak, Ellen Woglom som Louise, Sonya Balmores som Auran og Mike Moh som Triton.

Serien er produsert av Scott Buck, i samarbeid med Marvels Jeph Loeb og Jim Chory med Buck som showrunner. Roel Reiné har regissert og produsert de to første episodene. Serien er et samarbeid mellom Marvel og IMAX, og er ko-produsert av Marvel Television og ABC Studios.

 

Trailer