Sommerferien er over og med det kjører NRK på med flere folkefavoritter. Vi gir deg oversikten over hva som kommer av premierer på NRK-kanalene i august 2017. Komplett liste finner dere nederst i artikkelen.

 

Tungt skyts mot konkurrenter

Som vår oversikt over alt som kommer på TV, kino og strømming i august viser er det mye nytt som kan friste der ute hos NRK-konkurrentene. Da hjelper det nok godt på for statskanalen at den kan skilte med en rekke etablerte merkevarer.

Lørdagsfavoritten Side Om Side er tilbake med femte sesong 26. august. Samme dag er også Lindmo og Stjernekamp tilbake med nye sesonger. 

Stjernekamp 2017
Stjernekamp 2017

Stjernekamp vil i år skilte med artister som Didrik Solli-Tangen, Gaute Ormåsen og Benedikte Adrian. 

Annonse

Lørdagspremierene følger opp fredagen med velkjente Nytt på Nytt som ventes å dominere nok en gang. Ny følgesvenn er Tacoshow, et talkshow med Linn Skåber og Ronny Brede Aase. Med campingvogn på slep reiser de landet rundt og banker på døren til vanlige familier, som lar eget hjem være studio.

Tacoshow
Tacoshow blir ny fredagsunderholdning. Foto: NRK.

Mens vi venter på Monster

I høst er det Monster som er NRKs nye storserie, men den er ikke satt opp i august. Av serier er det den islandske serien Fangar på NRK 21. august og sjette sesong av New Tricks, en sesong som er noen år gammel nå. 

Det er også flust med dokumentarer på de ulike NRK-kanalene, det er bare til å sjekke ut listen for mer informasjon. 

Newton
Newton er tilbake fredag 18. augustt

For de yngste (og nysgjerrige voksne) er Newton tilbake på NRK Super 27. august, mens familiejuvelen Norge Rundt på plass igjen 18. august. 

Kjør debatt!

NRK satser friskt med valgkamp-dekning med flere ulike programmer. Det blir fire partilederdebatter og valgmagasinet Din Stemme som sparker det hele igang 14. agusut.

Valg 2017 NRK

Fredrik Solvang leder faktasjekk i Detektor, mens det fredager blir valgkampshow i Valgfri, hvor partilederne inviteres til talkshow ledet av Live Nelvik og Atle Bjurstrøm. 

Mot slutten av måneden kommer Verdens Rikeste Land-Turne og Norge Stemmer, som utforsker Norge og tar tempen på valgkampen. 

 

Den komplette oversikt

Her følger en løpende oppdatert oversikt. Vi legger til serier, programmer og filmer fortløpende. 

TV-serier

Fangar
Fangar

august, 2017

 

Filmer

Kampen om Fjordane
Kampen om Fjordane

august, 2017

 

Programmer

Nytt På Nytt

august, 2017

 

Se også:

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer