Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i august

Del nyheten

Ray Donovan er tilbake med ferske episode i en HBO Nordic-måned fylt med returnerende serier. 

Det blir travle tider for de som ønsker å få med seg alt ferskt innhold HBO Nordic kan by på i august. Serier som Twin Peaks, Room 104, Insecure og Ballers kommer fortsatt med ukentlige episoder (premierte før august), i tillegg er det en håndfull serier som er tilbake. 

Serien som nok har det største publikum er Ray Donovan som er tilbake med femte sesong 7. august. Traileren til den nye sesongen lover, ikke uventet, nok av problemer for fikseren Ray. 

Hank Azaria
Hank Azaria kan vinne Emmy for 2. år på rad for gjesterollen i Ray Donovan.

Serien er som alltids fylt opp av kvalitetsskuespillere. Spenningsseriens stjerne Liev Schreiber mottok nylig nok en gang Emmy-nominasjon for beste mannlige hovedrolle, mens Hank Azaria er nominert for gjesterolle (som han vant Emmy for i 2016). 

Nye skuespillere for sesong 5 er blant annet Graham Rogers (Quantico) og Kim Raver (24, Grey’s Anatomy). Den største nykommeren er uten tvil Oscar-vinner Susan Sarandon, som nylig var å se i Feud: Bette And Joan. En rolle som har sikret henne en Emmy-nominasjon. 

 

Action fra Sør Amerika

Et par dager etter Ray Donovan-premieren starter en ny sesong av Hulu-serien Difficult People, som tar for seg liver som komiker i New York.

https://www.youtube.com/watch?v=J9z61w60pG0

10. august er det klart for en eldre serie fra Sør Amerika. Profugos handler om fire som på rømmen i Chile etter at en narkohandel går skeis. Serien beskrives som actionfylt, den kommer fra HBO Latin America. Både sesong 1 og 2 ankommer tjenesten. Serien ble opprinnelig sendt i tidsrommet 2011-2014. 

Mot slutten av måneden er det sesong 2 av komiserien Dice og sesong 4 av sports-serien Survivor’s Remorse som står på seriemenyen.

 

En håndfull av klassikere

I tillegg til serier kommer også noen filmklassikere til tjenesten. For fans av Fargo-serien vil nok Fargo-filmen fra 1996 gi god kvelds-underholdning.

Fargo-filmen kommer på HBO Nordic 1. august.

Det blir også Western-kvalitet i Fistful of Dollars, med selveste Clint Eastwood i hovedrollen, i tillegg til solid drama i Rain Man

Hele Twilight-tjenesten kommer også på tjenesten. Filmserien ble en stor hit da første film kom i 2008. Fire filmer fulgte, alle med Kristen Stewart og Robert Pattinson i hovedrollene. 

 

Fra premierekalenderen:

august, 2017

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer, i tillegg til vår Premierekalender

Annonse
X
X