Oversikt: Filmer og serier som kommer på Viaplay i august 2017

Del nyheten

Her er en oversikt over filmer og serier som kommer på Viaplay og Viaplay Store i august 2017.

Komplett liste finner du nederst, vi legger til informasjon fortløpende. Det er ventet ytterligere premieredatoer frem mot 1. august, så sjekk innom her jevnlig. 

 

Frasier endelig på strømming

Viaplay fortsetter å legge til eldre serier som tidligere ikke har vært å oppdrive på strømming. Ally McBeal kom tidligere i sommer og i august er det 90-talls komiserien Frasier som melder sin ankomst. De 6 første sesongene (av totalt 11) kommer 4. august. 

Frasier er en spin-off til klassikeren Cheers, som var en av de mest populære seriene på 80-tallet til tidlig 90-tallet, den var fast inventar på TV 2 her hjemme. Frasier fulgte opp og sanket inn priser og ble godt likt av kritikere. Serien er satt til Seattle, hvor vi følger Frasier Crane som flytter til Seattle etter årene i Chicago (hvor handlingen i Cheers fant sted).  

Det blir også spenning på Viaplay, for de tre første sesongene av Ray Donovan dukker opp i tillegg til alle sesonger av Penny Dreadful. Sistnevnte er en serie vi absolutt anbefaler. Serien ble avsluttet tidligere i 2016.

Ray Donovan handler om en Hollywood-fikser, spenningsserien faller i samme sjanger som blant annet The Sopranos. Femte sesong kommer for øvrig på HBO Nordic i august, det er Viaplay-konkurrenten som har rettighetene til de ferskeste episodene.  

Av nye sesonger er det fjerde sesong av henholdsvis Nashville og The Goldbergs som er satt opp i august. Nashville ble kansellert i 2016, men CMT kjøpte opp rettighetene fra ABC og sikret dermed seriens videre eksistens.

 

Spionserie og thriller-serier

På filmfronten er det duket for action og sci-fi. Fast & Furious 8 blir tilgjengelig for kjøp på Viaplay Store 14. august. For de minste blir det anledning å kjøpe både Smurfene: Den Hemmelige Landsbyen mens ungdom og Power Rangers-fans nok er nysgjerrig på den actionfylte filmen fra tidligere i år.

På Viaplay blir det blant annet eventyr med Tom Hanks i Inferno, komedie i Klassefesten 3: Dåben og ungdommelig action i Maze Runner: The Scorch Trials

Den komplette oversikt

Serier og programmer

Penny Dreadful
Penny Dreadful kommer 1. august.

august, 2017

 

Filmer på Viaplay

Inferno
Tom Hanks har hovedrollen i Inferno. Blir tilgjengelig for abonnenter 11. august.

august, 2017

 

Filmer på Viaplay Store

Batman & Harley Quinn
Batman & Harley Quinn kommer for kjøp 15. august.

august, 2017

 

Les også: Seriesommeren på TV 2

Les også: HBO Nordic-premierer i august

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. Flere Viaplay-premierer finner du i Viaplay-kalenderen.

Annonse
X
X