Lover «tidenes seriesommer»: Dette er sommeren på TV 2-kanalene

Del nyheten

TV 2 ser ut til å ha spart opp på seriene de har kjøpt rettigheter til og pøser på med en rekke nye serier og sesonger i sommer. 

– TV 2 tilbyr en god miks med nordiske seerfavoritter, nykommere fra USA og britisk krim på sitt beste, sier Nina Lorgen Flemmen, direktør for internasjonale programmer i TV 2. 

Rent konkret betyr dette alt fra Gåsmamman til Bull og Loch Ness, samt etablerte serier som Criminal Minds, Blue Bloods og Mord og Mysterier

 

Ny amerikansk storserie

man-with-a-plan

Vi har alt skrevet om gamle Friends-kjenninger som vil underholde på ettermiddagen i den nye komiserien Man With A Plan og siste sesong av The Odd Couple, i tillegg til den nye sci-fi serien Incorporated. Beck og Gåsmamman fortsetter også med ferske episoder utover i juni. 

Dette er langt fra det eneste TV 2-nettverket har å by på. 

Av nye serier finner vi blant annet Bull, en amerikansk krimserie med NCIS-kjenning Michael Weatherly i hovedrollen. Serien ble av nykommere en av de store vinnerne i 2016-2017 sesongen i USA, sammen med This Is Us (som gikk på TV3 nå i vår). 

Bull ble en hit i USA. Retssdramaet kommer på TV 2. Foto: TV 2

TV 2 har valgt å spare på Bull til i sommer, noe de også valgte å gjøre med veteranserien Criminal Minds som premierte mot slutten av mai og vil rulle og gå på skjermen utover sommeren.

Det samme gjelder andre kjente serier som Hawaii Five-O, Blue BloodsYounger, Badehotellet og Mord Og Mysterier. Av ferskvare blir det siste sesong av Kingdom, den dukker opp på TV 2 Sumo 1. juli. 

Kingdom er en serie som vanligvis kommer høyt på vår TV 2 Sumo-toppliste. Den avsluttes i sommer med sesong 3. Foto: TV 2

Bull er ikke eneste nye serie. Good Behaviour kommer på TV 2 Sumo, mens The Good Karma Hospital og britiske Loch Ness dukker opp både på TV 2 og strømmetjenesten. 

Sistnevnte er en spenningsserie satt til Loch Ness, hvor det jaktes en seriemorder. Sentralt står politietterforsker Annie Redford, som frister med småbydynamikken  vakre skotske høylandet. Laura Fraser (Breaking Bad) og Siobhan Finneran (Downton Abbey) har hovedrollene. Serien vil etter planen dukke opp i August. 

Loch Ness
Loch Ness følger drapsetterforskning i det skotske høylandet. Foto: TV 2

Det blir også britisk drama i Delicious, som blir sendt en gang i løpet av sommeren (dato ikke fastsatt i skrivende stund). Serien beskrives som «en skikkelig feelgood-serie om kokkekunst, kjærlighet og utroskap». Emilia Fox og Game Of Thrones-aktuelle Iain Glen har fremtredende roller i serien. 

Utover det dukker siste halvdel av Vikings sesong 4 opp på TV 2 Sumo, i tillegg til Casual sesong 1 og 2 og Halt And Catch Fire sesong 3. Dette er alle sesonger som tidligere har vært tilgjengelig på HBO NOrdic. 

En begivenhetsrik siste halvdel av Vikings sesong 4 kommer på TV 2 Sumo.

Fullstendig oversikt

Du kan sjekke ut kalenderen under, ved å klikke deg videre kommer du til trailer og øvrig informasjon. Kalenderen oppdateres automatisk etter hvert som nye datoer for sommerens premierer blir kunngjort

Oversikten inneholder ikke repriser eller filmer sendt før på kanalene. 

TV-serier

Juni

juni, 2017

Juli

juli, 2017

August

august, 2017

 

 

Filmer og programmer

Juni

juni, 2017

Juli

juli, 2017

August

august, 2017

 

Les også: HBO Nordic-premierer i juni

Les også: Netflix-premierer i juni

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. 

Annonse
X
X
X