Oversikt: Dette kommer på Netflix i juni 2017

Del nyheten

Her får du oversikt over hva som kommer på Netflix i juni 2017. Komplett liste finner dere nederst i artikkel, vi legger til filmer og serier fortløpende.

Seriesommeren sparkes i gang med storfilm, tankevekkende dokumentarer og nye sesonger av noen av Netflix sine mest populære serier. 

I tillegg blir det et par nye serier fra strømmegiganten. 

 

Flust med «girlpower»

Juni blir en måned for fremtredende kvinneroller. Siste sesong av Orphan Black kommer 11. juni, mens Orange Is The New Black inntar tjenesten to dager før

I tillegg har de nye seriene GLOW og Gypsy kvinner i hovedrollene. 

Gypsy. Foto: Netflix
Gypsy. Foto: Netflix

GLOW tar for seg livet som kvinnelig bryter på 80-tallet, mens thriller-serien Gypsy har Naomi Watts i rollen som en terapeut som innleder farlige forhold. 

Komikerfans kan glede seg til nye sesonger av Flaked og The Ranch å se frem til. For barn er det den nye serien Free Rein som ventes å bli en hit.

 

Superskurker

Suicide Squad ble en av fjorårets store vinnere på kinofronten, fra 1. juni kan abonnenter sjekke ut den noe uortodokse filmen. Det har rent over med superheltfilmer de siste tiår, men her er det skurkene som har hovedrollene. 

Suicide Squad
Suicide Squad regjerte på kinoen. Nå kommer filmen på Netflix.

Will Smith, Margot Robbie og Jared Leto har fremtredende rolle i filmen om superskurkene Deadshot, Jokeren, Harley Quinn og flere. Det er alt avklart at filmen får en oppfølger. Suicide Squad eksisterer for øvrig i samme univers som de nyeste superheltfilmene om Batman, Wonder Woman og Supermann. 

Netflix har ellers egne filmer som premierer. Okja ser utvilsomt vakker ut, en historie om et barn som kjemper kampen mot et stort selskap for å bevare en mystisk skapning. 

Okja. Foto: Netflix
Okja er en Netflix-original det er store forventninger til. Foto: Netflix

I Lucid Dream følger vi en fars uortodokse søken etter sin bortførte sønn. Gjennom drømmer håper han å endelig finne løsningen. 

 

Kampen om pressen

På dokumentarfronten er det Nobody Speak: Trials of the Free Press som ventes å få endel oppmerksomhet. Filmen utforsker den juridiske kampen mellom nettstedet Gawker og kjendisen Hulk Hogan. 

Nobody Speak: Trials Of The Free Press
Nobody Speak: Trials Of The Free Press

En komplisert og ganske stygg affære, hvor Gawker ble saksøkt for å ha krenket privatlivets fred. Det hele endte med at Gawker la ned virksomheten etter 13 års turbulent aktivitet

 

 

Den komplette oversikt

Her følger en løpende oppdatert oversikt. Mer at Netflix ikke gir ut nyheter i forkant om alt av serier og filmer som kommer, derfor vil mer bli lagt til utover måneden når vi bli obs på de. 

 

TV-serier

Orange Is The New Black sesong 5. Foto: Netflix

juni, 2017

 

Filmpremierer

Shimmer Lake
Shimmer Lake. Foto: Netflix

juni, 2017

 

Øvrige filmer

The Gift

juni, 2017

 

Stand-up

Chris D'Elia: Man On Fire
Chris D’Elia: Man On Fire

juni, 2017

 

Dokumentarer

Nobody Speak: Trials Of The Free Press
Nobody Speak: Trials Of The Free Press

juni, 2017

 

Les også: Seriesommeren på TV 2

Les også: HBO Nordic-premierer i juni

Les også: NRK-premierer i juni

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. 

Annonse
X
X