Seriesommer 2017: HBO Nordic satser på innkjøpt kvalitet i juni

Annonse

HBO Nordic satser på innkjøpt kvalitet i juni 2017. Her er vår oversikt over hva du har i vente på strømmetjenesten. 

Det er rolige premieretider for HBO Nordics moderselskap HBO. Der nøyer selskapet seg med sesongavslutninger av serier som Veep og Silicon Valley i juni, mens siste episode av The Leftovers markerer slutten for en alt for kort-levd kvalitetsserie.

Les også: Anmeldelse: Mesterverket The Leftovers forlater oss

Ellers fortsetter Twin Peaks og Casual med sine respektive nye sesonger utover i juni, begge kom siste halvdel av mai. I tillegg til hele sesong 3 av 12 Monkeys (den bør du vurdere å se). Det mangler ikke på serier å oppta tiden din med.

Det betyr ikke at HBO Nordic ikke også har nye serier og sesonger å tilby, for her har tjenesten vært på shopping. 

 

Jim Carrey-produsert serie

Livet som stand-up komiker blir utforsket i Showtime-serien I’m Dying Up Here. Det er kanalen bak ny sesong av Twin Peaks, Weeds, Dexter og Homeland som står bak. 

Im Dying Up Here
Im Dying Up Here. Foto: HBO Nordic

Året er 1973 og serien tar for seg hvordan stand-up ble det neste store innen komedie. «

– Intet annet sted kunne du gå hvor du ville se Richard Pryor, Robin Williams og Eddie Murphu og alle som var viktig dukke opp og åpne seg. Det var fenomenalthar Carey uttalt om tiden serien er satt til.

https://www.youtube.com/watch?v=pR0PUkGbuto

Han kjøpte rettighetene til boken serien er basert på i 2009. Den tar for seg en fiktiv stand-up klubb. 

 

Spin-off av The Good Wife

HBO Nordic har også handlet hos amerikanske CBS, som er litt mer uvanlig. Normalt er serier derfra typisk mat for TV 2 (Criminal Minds, The Big Bang Theory, NCIS).

The Good Fight fortsetter historien til noen av karakterene vi så i kritikerroste The Good Wife, en serie som ble avsluttet i fjor. The Good Wife slet litt med seertall på CBS, en kanal som forventer mye på det området fra sine serier, men de beholdt serien i flere sesonger etter at den sanket nominasjoner og priser. I tillegg var den en favoritt blant TV-kritikere. 

Den nye serien er et av CBS-prosjektene tiltenkt mer for strømming på CBS All Access enn lineær-TV (en annet fremtredende serie der er ny Star Trek-serie, som kommer på Netflix). 

 

Nye sesonger

Blant etablerte serier er AMC-serien Fear The Walking Dead og Starz-serien Power tilbake som ferskvare. Fjorårets sesong 2 av Mr. Robot blir også tilgjengelig (tidligere sendt på NRK3). 

Power sesong 4. Foto: HBO Nordic
Power sesong 4. Foto: HBO Nordic

For de mer spesielt interesserte er det også en serie fra Sør-Amerika, som HBO Latin America står bak. The Garden Of Bronze baserer seg på en bok av Gustavo Malajovich og forteller om en manns søken etter sin datter. 

 

Premierene:

juni, 2017

 

Les også: Seriesommeren på TV 2

Les også: Netflix-premierer i juni

Les også: NRK-premierer i juni

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X