Oversikt: I juni kommer denne klassikeren på Viaplay

Del nyheten

Her er en oversikt over serier som kommer på Viaplay i juni 2017. Komplett liste finner dere under, vi legger til informasjon fortløpende.

Advokat-klassiker

Før Suits, The Good Wife og en uendelig rekke advokatserier rullet over TV-skjermene var det L.A. Law (1986-1994) og Ally McBeal (1997-2002) som briljerte på norske TV-skjermer. Sistnevnte kommer på Viaplay i midten av måneden. 

Selv om vi er glade i nye serier må vi berømme strømmetjenester for å anskaffe eldre klassikere. For serier fra 70-, 80- og 90-tallet kan vi til dels finne på TV-skjermen, men ytterst sjeldent er de funnet verdig en plass i biblioteket til Netflix, Viaplay eller HBO Nordic. Vi sier ja takk til Ally McBeal og følg gjerne opp med flere serier, slik at vi enten kan ta et gjensyn eller bli kjent med serier vi aldri fikk sett. 

Ally Mcbeal
Calista Flockhart og Robert Downey Jr. i Ally McBeal

Ally McBeal er for en klassiker å regne. Med en komisk vri og ispedd absurditet tilførte den dramasjangeren mye humor. Det var David E. Kelley som skapte serien, han ble tidligere «oppdaget» av L.A. Law-skaper Steven Bocho. Han hadde alt vist hva han var god for med Picket Fences (kjent under navnet «Sheriffen» her hjemme) og sykehusserien Chicago Hope.

I 1997 kom han med to suksesser, som eksisterte i samme univers. The Practice og Ally McBeal handlet begge om advokatbransjen. 

Det ble gjennombruddet til Calista Flockhart, i tillegg til nå velkjente skuespillere som Courtney Thorne-Smith, Lucy Liu, Peter MacNicol og Greg Germann. Det var også en serie for den-gang Hollywood-falmende Robert Downey Jr. som senere gjorde et av tidenes comeback på det store lerretet i Iron Man

Også Hayden Panettiere (Heroes) og James Marsden (Westworld, X-men) dukket opp i gjesteroller. 

Ally McBeal og dens historiske toalett-scener er tilgjengelig 12. juni. 

 

En rekke storfilmer fra 2016

En serie-klassiker til tross, det er nok storfilmene fra i fjor som blir de største trekkplaster i juni.

Her er det mye variasjon å finne. Familiefilmer som Pete’s Dragon, The BFG og Secret Life Of Pets, action og thriller i Jason Bourne, Doctor Strange og Mechanic: Resurrection, eller kanskje drama og humor i Far From The Madding Crowd eller The Lobster

The BFG
Anomasjonsfilmen The BFG er en av flere filmer som kommer i juni.

Endel av filmene har alt vært tilgjengelig som kjøpefilm på tjenesten, men nå blir de også tilgjengelig for vanlig strømming. Det er en line-up som er vanskelig å konkurrere med for øvrige strømmetjenester. Jakter du nyere storfilmer i juni er Viaplay stedet for deg. 

Roligere på seriefronten

Blant seriepremierer er det mer labert, det er mer ymse serier fra AwesomenessTV og endel serier som alt har vært tilgjengelig andre steder. Noen nye spennende serier er ikke lett å finne. Men om du ikke har fått med deg en serie som The Magicians kan den være verdt å sjekke ut. Den avsluttende sesongen av The Good Wife er også tilgjengelig i juni. 

I tillegg er It’s Always Sunny In Philadelphia en kjærkommen favoritt blant mange, den faller nok i god smak for de som likte en serie som Parks And Recreation. Komiserier som gjerne kom litt i skyggen for hitserier som The Big Bang Theory. Hele 11 sesonger av komiserien er tilgjengelig. 

It’s Alwasy Sunny In Philadelphia er en godbit som kommer på Viaplay.

Den største premieren er sesong 2 av Preacher, som kommer 27. juni. En serie som viser at Viaplay gjerne våger å gå litt utenfor A4-boksen, sammen med eksisterende Viaplay-aktuelle serier som Transparent, Underground og Mozart In The Jungle. Alle forskjellige serier, samtidig som de har et mer avgrenset publikum i forhold til Viaplay-serier som The Blacklist og Prison Break

Den komplette oversikt

Serier og programmer

Preacher er tilbake med sesong 2

juni, 2017

Filmer

Doctor Strange

juni, 2017

Les også: Seriesommeren på TV 2

Les også: HBO Nordic-premierer i juni

Les også: Netflix-premierer i juni

Les også: NRK-premierer i juni

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. 

Annonse