Oversikt: Alt som har premiere i august 2017

Del nyheten

Her er en oversikt over filmer, serier og programmer som kommer på TV og strømming i august 2017.

Hva venter deg i august? Vi har oversikt som teller over et dusin nye serier, like mange eksisterende serier som er tilbake med nye sesonger og over 20 nye filmer. I tillegg er en rekke serier og filmer for første gang tilgjengelig på strømming. 

Komplett liste finner dere under, vi legger til informasjon fortløpende.

Ikke alt av  premierer blir kjent i forkant, derfor er det lurt å sjekke innom jevnlig for å se om noe nytt er lagt til.

Oversikten er sortert ut fra nye TV-serier, nye sesonger, nye filmer (både kino og strømming) og nye programmer. I tillegg til eldre serier/sesonger og filmer som ikke er ren reprisesending. Alt er filtrerbart for rask og effektiv oversikt. 

En rekke nye serier

Netflix leder an med å tilby nye serier, de kan skilte med nær halvparten på listen. Alt fra superhelt-moro i The Defenders til barneserien True And The Rainbow Kingdom

Vi har tidligere skrevet om premierer som White Gold og The Mist, i tillegg til den nye serien Atypical

Mercur. Foto: TV 2
Danske Mercur er satt til 50-tallet. Foto: TV 2

TV 2 har også et par serier som ser lovende ut i britiske Loch Ness og det danske periodedramaet Mercur. Sistnevnte handler om en rebelsk radiostasjon på 50-tallet.

Amazon Prime Video kan skilte med en noe særegen superheltserie i komedien The Tick, mens History og H2 har en rekke nye dokumentarserier på trappene. 

Siste sesong av Halt And Catch Fire

Mens Netflix skilter med flest nye serier satser HBO Nordic på flere av sine etablerte merkevarer. Serier som Ray Donovan, Survivor’s Remorse, Dice og Difficult People er klar med nye sesonger. 

Ray Donovans første sesonger blir også tilgjengelig på både Viaplay og TV 2 Sumo.

Halt And Catch Fire starter siste sesong i august.

Hos Viaplay kommer også nye sesonger av The Night Shift, Nashville og The Goldbergs, men tjenesten ligger her noen måneder bak USA-sendetid. Først i september vil tjenesten komme med en rekke ferske serier, men det er fortsatt nok av spennende innhold for abonnentene å sjekke ut i august.

Netflix har ferske episoder av blant annet Voltron og Dinotrux, noe som bør glede de yngste seerne, mens stjernegalleriet nok en gang samles i Wet Hot American Summer: Ten Years Later

For fans av Halt And Catch Fire blir det noe vemodig for siste sesong kommer på C More 21. august. 

Over 20 filmpremierer

Tom Cruise er på plass med nok en fillm, skuespilleren har vært travelt opptatt de siste år. I American Made fortelles det en amerikaner som jobbet for både DEA, CIA og Pablo Escobar. Filmen er satt opp i USA 29. september, men Filmweb oppgir at norsk kinopremiere blir 25. august. Vi får ta de på ordet, men vær obs på at dato kan endre seg også her til lands.  

Baby Driver
Baby Driver kommer første helgen i august

Annet som kan være av interesse er en norsk film om Youtube-fenomenene Prebz og Dennis, actionkomedien Baby Driver og fantasy-grøsseren Dark Tower (med Idris Elba og Matthew McConaughey). 

Det er ikke bare på kino nye filmer melder sin ankomst, for Netflix konkurrerer også her med thrilleren Death Note og komedien Naked

I tillegg kommer en rekke filmer som gikk på kino for første gang på strømming og TV. Her leder C More an med en håndfull filmer i uken. 

Oversikten:

Nye TV-serier

Disjointed
Disjointed kommer på Netflix

august, 2017

 

Nye sesonger

Survivor`s Remors
Survivor`s Remors er tilbake med sesong 4 på HBO Nordic.

august, 2017

 

Filmpremierer

Valerian and the City of a Thousand Planets
Valerian and the City of a Thousand Planets

august, 2017

 

Film – Nytt på TV/strømming

Tom Hanks er tilbake i Inferno på C More.

august, 2017

 

Øvrige filmer

Klassikeren Fargo kommer på HBO Nordic

august, 2017

 

Øvrige serier

Penny Dreadful
Alle sesonger av Penny Dreadful kommer på Viaplay

august, 2017

 

Stand-up

august, 2017

 

Dokumentarer

august, 2017

 

Programmer

Mountain Men
Mountain Men sesong 6 kommer på History

august, 2017

 

Sjekk gjerne ut våre detaljerte august-oversikter for Netflix, Viaplay og HBO Nordic.

[rev_slider alias=»abo»]

Annonse