Den nye Netflix-komiserien Atypical kommer i august

Atypical
Atypical er en komiserie utenom det vanlige. Foto: Netflix
Annonse

Netflix har kunngjort premieredato for den nye familiekomedien Atypical. Serien premierer 11. august.

Handler om en ung autist

Det er ikke ofte vi ser at autisme blir tema i serier, noe Netflix her akter å gjøre noe med. Keir Gilchrist spiller Sam, en 18 år gammel autist som gjør sitt beste for å passe inn i samfunnet. 

I følge den offisielle seriebeskrivelsen vil Sam jakte på både uavhengighet og ekte kjærlighet. Spørsmålet som stilles er: Hva vil det si å være normal?

Annonse

Oscar-nominerte Jason Leigh (Weeds) spiller hans mor Elsa, Michael Rapaport spiller faren Doug, Brigette Lundy-Paine spiller søsteren Casey og Amy Okuda spiller Sams terapeut. 

Serien er skap av Seth Gordon. Første sesong består av totalt 8 episoder, flere av de regisseres av den Oscar-vinnende produsenten Seth Gordon. 

Mye nytt fra Netflix

August har alt to nye Netflix-serier satt opp. Komiserien Disjointed kommer 25. august og superhelt-serien The Defenders 18. august.

Med en håndfull nye serier også i juli (Ozark, Friends From College, Castlevania) betyr det at Netflix har en ny serie nesten hver uke i sommer. 

Følg med i vår premierekalender for flere nye serier og sesonger på vei. Kun interessert i Netflix? Da er Netflix-kalenderen stedet for deg. 

Annonse