Annonse

Komiserie fra Two And A Half Men-skaper, superhelter som forenes i The Defenders og en thriller om en dødsbok er noe av det Netflix byr på. Her er oversikten!

Komplett oversikt finner du nederst i artikkelen. Den oppdateres fortløpende.

 

Superheltene samles

Månedens storserie kan nok trygt sies å være Marvel’s The Defenders. Her samles heltene vi ble kjent med i seriene Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Daredevil, Marvel’s Iron Fist og Marvel’s Jessica Jones

Annonse
The Defenders sesong 1. Foto: Netflix
The Defenders. Foto: Netflix

De dystre og plagede heltene er vant til å operere på egenhånd, men må finne en måte å samarbeide på når gruppen «The Hand» tar sikte på å jevne New York med jorden. I skurkerollen er det ingen ringere enn Sigourney Weaver. 

Sesongen består av totalt 8 episoder som alle slippes 18. august. 

 

Komiserie fra Big Bang Theory-skaper

Netflix har ytterligere to serier som er nykommere i den stadig voksende seriejungelen.

I Atypical bli autisme tema i en smått mørk komedie om en tenåringsgutt (Keir Gilchrist) og hans familie. Netflix fortsetter dermed trenden med å ta for seg vanskelige tema, slik de gjorde med spiseforstyrrelser i To The Bone og selvmord i 13 Reasons Why. Her er det mer i retning familiedrama og mørk humor enn tung drama.

Jennifer Jason Leigh har hovedrollen i serien skapt av Robia Rashid (How I Met Your Mother). Veteranen Michael Rapaport spiller familiefaren.

Atypical
Atypical er en komiserie utenom det vanlige. Foto: Netflix

August er tydeligvis en komedie-måned for Netflix. Disjointed er en komiserie bestående av 20 episoder, som handler om Ruth (Kathy Bates), som etter å ha kjempet en innbitt kamp for legalisering av marihuana nå endelig kan leve drømmen om å eie en lovlig butikk som selger varene.

Serien er skapt av blant annet Chuck Lorre, som står bak hitserier som Two And A Half Men, The Big Bang Theory og Dharma & Greg

https://www.youtube.com/watch?v=TLBe9LiAvkU

For ungdommen venter en ny sesong av Voltron, mens de som jakter mer komedie kan glede seg over at den stjernespekkede Wet Hot American Summer: Ten Years Later dukker opp i starten av måneden.

 

Med makt til å drepe

Hva ville du gjort om du kunne drepe hvem du ville bare ved å skrive navnet til vedkommende i en bok?

Dette er spørsmålet Light Turner (Natt Wolf) må svare på i den nye thriller-originalen Death Note. Det er en filmversjon basert på en kjent Manga-serie ved samme navn. 

Når Light Turner kommer over en notisbok får han krefter til å drepe alle han skriver ned navnet på. I god Dexter-stil setter han igang med å ta livet av kriminelle i håp om å gjøre verden til et bedre sted, men en etterforsker (Keith Stanfield) er i hælene på han. 

Det blir også en komedie-premiere i filmen Naked, som minner om en nyversjon av Groundhog Day. Med den forskjell at hovedpersonen, spilt av Marlon Wayans, her våkner opp naken gang på gang. 

Det er faktisk en ny-versjon av en helt annen film, det er den svenske filmen Naken fra 2000.

Regina Hall, Scott Foley og Dennis Haysbert har også roller i filmen. 

Det blir også en spennende dokumentar (Icarus) om den systematiske dopingen i Russisk idrett, i tillegg til hele fire stand-up spesialer med henholdsvis Max Jobrani, Brad Paisley, Lynne Koplitz og Ryan Hamilton.

 

Den komplette oversikt

Flere premierer, spesielt innkjøpte serier, blir lagt til etter hvert som Netflix informerer om de. 

 

Nye serier og sesonger

Wet Hot American Summer: Ten Years Later
Wet Hot American Summer: Ten Years Later

august, 2017

 

Filmpremierer

Naked
Naked kommer i midten av august. Foto: Netflix

august, 2017

 

Øvrige serier

Listen blir oppdatert når Netflix har sendt ut oversikt nærmere månedsskiftet. 

august, 2017

 

Øvrige filmer

Listen blir oppdatert når Netflix har sendt ut oversikt nærmere månedsskiftet. 

august, 2017

 

Stand-up

august, 2017

 

Dokumentarer

august, 2017

Les også:

Annonse