Over og ut for Timeless

Det blir ingen sesong 2 av den Viaplay-aktuelle serien

Annonse

Det er over og ut for sci-fi dramaet Timeless. Amerikanske NBC har valgt å ikke satse videre på serien. 

NBC har ikke vært nådig med sine nyere serier og Timeless slår følge med nylig kansellerte Emerald City

Gir ikke opp

Tross kanselleringen har ikke serieskaper Eric Kripke gitt helt opp. I en uttalelse på Twitter sier han at det letes etter et nytt hjem til serien. Samtidig innrømmer han at sjansene for det er små. 

På denne tiden av året er det en rekke serier som kanselleres og det er flere produksjonsselskap der ute som nå jakter på nye hjem til sine serier. I de fleste tilfeller ender slike jakter i en blindvei. 

Kanselleringen er noe overraskende da serien presterte bedre enn øvrige NBC-serier som fornyede Taken og The Blacklist. Trolig spiller det inn at NBC ikke eide serien alene inn, i tillegg til en dyr produksjon. 

Les også: Vårt intervju med Blindspot stjernen Abigail Spencer

 

Rammer Viaplays ferskvare-tilbud

For Viaplay markerer dette den fjerde av deres eksklusive tilgjengelige serier som på kort tid er blitt kansellert. Emerald City er alt nevnt, i tillegg er WGN America-serien Outsiders kansellert. Det samme er høyst sannsynlig tilfellet med Underground.  

Emerald City
Emerald City overlevde ikke lenge på NBC. Viaplay sikret seg serien som ferskvare.

Strømmetjenesten har vært hissige på å kjøpe amerikanske serier som ferskvare den siste tiden og kan trøste seg med at Prison Break er en suksess, i tillegg er Lethal Weapon fornyet. 

Det kommer i tillegg ny sesong av The X-files, strømmetjenesten har også den stadig mer populære Outlander, en annen serie med tidsreise som premiss, samt de mer nisjepregede kritikerfavorittene Transparent og Mozart In The Jungle

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X