Fremtiden til WGN America-serien Underground er usikker. Årsaken er oppkjøp av amerikanske Tribune Media, som eier kanalen. 

WGN America-serien Underground ble godt mottatt da den kom i fjor og ble etter hvert en voksende stjerne hos kritikere og seere. Men da kanalen tidligere i år kansellerte sin mest sette serie Outsiders og oppga en ny kurs for kanalen som årsak, skapte det også tvil for fremtiden til serien. 

Outsiders
Outsiders er kansellert, nå kan det gå samme vei for Underground etter at WGN America stopper satsing på drama.

WGN America eies av Tribune Media, et selskap som nå kjøpes opp av Sinclair Broadcast Group. I følge Hollywood Reporter ønsker de nye eierne at kanalens utgifter reduseres, noe som betyr at satsingen på dramaserier vil opphøre. 

Det er Sony Pictures TV som står for produksjonen av serien og nå leter de etter et nytt hjem til serien. 

Underground handler om en gruppe slaver som forsøker å rømme. Jurnee Smollett-Bell, Aldis Hodge, Alano Miller, Jessica De Gouw, Christopher Meloni og Amira Vann har faste roller i serien. 

Annonse

Her i Norge har Viaplay sikret seg eksklusive rettigheter til serien og sender ferske episoder. Om Underground går samme vei som kansellerte Outsiders betyr det at strømmetjenesten mister noen av sine mer særegne serier. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer