Fredag kom nyheten om at The X-Files vender tilbake med ny sesong. Viaplay bekrefter at de vil vise sesongen, som kommer enten senere i år eller tidlig i 2017.

Viaplay viste også forrige sesong, men siden slike «gjenopplivinger» av tidligere serier ofte blir fronten som miniserie/event-serie (som med 24 og Prison Break), var det uklart om tjenesten også hadde sikret seg rettigheter til kommende sesonger.

Noe de kan bekrefte at de har. Tjenesten sikret seg tidligere i år en lukrativ avtale med Fox Network Groups, noe som gjør at flere seermagneter ruller og går som ferskvare på tjenesten. The X-Files, som for øvrig er en av de mest søkte på seriene her på Serienytt, blir utvilsomt et viktig trekkplaster. 

Viaplay viser også den nye nye sesongen av Prison Break og sender også spin-off serien til 24; 24: Legacy. Dermed blir det en høyaktuell strømmetjeneste for de nostalgiske seerne blant oss. 

Vår seriedatabase gir dere en solid oversikt over hvilke serier som går hvor. 

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer