Annonse

Viaplay inngår avtale med Fox Networks Group, som sikrer tjenesten en rekke serier. 

Fox+

Avtalen betyr at Fox-serier blir tilgjengelig på tjenesten etter at de har blitt vist på lineær-tv i Norden, i tillegg til en rekke avsluttede serier. Avtalen er gitt navnet «Fox+». Av de mest spennende nye titlene er Atlanta og Legion nevnt, serier som Fox viser som ferskvare her hjemme. De dukker opp på Viaplay i løpet av året.

Lysten på et gjensyn med Ally McBeal?

Serier som er nevnt i pressemelding er American Dad, Bones, Family Guy og Last Man On Earth, i tillegg til Prison Break, How I Met Your Mother, Outcast, Glee og klassikeren Ally McBeal. – Vi er glade for at Fox+-innholdet kan deles med de nordiske landene, og er veldig fornøyde med å samarbeide med Viaplay, forteller Adam Theiler, Executive Vice President i Fox Networks Group for Europa og Afrika, i følge pressemelding.

Seriebiblioteket øker

Det meste tilsier at dette betyr at tjenestens seriebibliotek øker. Spesielt siden høsten 2016 har vi registrert en merkbar økning, også med «ferskvare» (serier tilgjengelig kort tid etter internasjonal premieredato). I følge Viaplay er de tjenesten med flest serier tilgjengelig i Norden for nedlasting. En funksjon tjenesten har hatt en stund og som både TV2 Sumo og Netflix rullet ut i 2016 for utvalgte serier.

24: Legacy dukker opp som ferskvare, i tillegg vil tidligere sesonger av 24 være på tjenesten.

Tjenesten sender allerede populære serier som The Blacklist og Empire, i tillegg vil ferske episoder av 24: Legacy og The Blacklist: Redemption blant annet dukke opp på tjenesten. Hva gjelder styrkeforholdet målt opp mot konkurrentene er dette en spennende utvikling som vi skal se litt nærmere på i fremtiden.

Annonse

Titler som nå er tilgjengelig:

 • Wayward Pines
 • The X-Files
 • Minority Report
 • Scream Queen Sesong 1
 • Rosewood Sesong 1
 • The Bastard Executioner
 • The Grinder
 • Bones sesong 1-11,
 • American Dad sesong 1-7,
 • Bob’s Burgers,
 • Family Guy sesong 1-7
 • 24
 • Glee
 • Lie to Me
 • How I Met Your Mother

Vi skal oppdatere vår seriedatabase og Nytt på Viaplay så fort som mulig.

Korrigering: Buffy var oppført her, dette skal ha vært en feil. 

Serier som kommer i løpet av året:

 • Outcast
 • 11.22.63
 • Da Vinci’s Demons
 • Legion
 • Atlanta
 • Son of Zorn
 • Damien
 • Complications
 • Second Chance
 • Graceland
 • Bordertown
 • Baskets sesong 1
 • Salem sesong 1-2,
 • Fresh off the Boat sesong 1-2
 • It’s Always Sunny in Philadelphia sesong 1-11
 • The Last Man on Earth sesong 1-2
 • Last Man Standing sesong 1-5
 • Ally McBeal
 • Burn Notice
 • Dollhouse
 • Prison Break sesong 1-4
 • White Collar
 • Futurama
 • My Name is Earl
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer