Amazon Prime styrker tjenesten i USA ved å tilby HBO og Cinemax

Del nyheten

Strømmekampen tetner seg til. Innhold fra HBO og Cinemax blir nå tilgjengelig via Amazon Prime i USA. 

Amazon har inngått avtalte med HBO og HBO-eide Cinemax som gjør at Amazon-medlemmer kan få tilgang til innhold fra de to aktørene.

Dette gjøres ved å kjøpe tilleggstjeneste på henholdsvis $14.99 og $9.99 per måned.

Banshee
Cinemax-serien Banshee er noe av innholdet Amazon-medlemmer i USA kan få tilgang til

Det er alt mulig å abonnere på HBO via HBO Now og HBO Go i USA til samme pris, men her er fordelen at man får mer av sitt innhold samlet på et sted. Ulempen er at USA-abonnenter ikke kan se innholdet live, slik de kan på HBO Now. De må vente til etter at episoder er sendt på HBO før de blir tilgjengelig på Amazon.

Konkurransen mot Netflix

Avtalen er en som er ventet å styrke både Amazon og HBO i strømmekampen, spesielt mot Netflix, som nylig inngikk avtale med Comcast om å bli tilgjengelig via deres tjeneste.

Her hjemme har Netflix posisjonert seg ytterligere ved å bli tilgjengelig via Canal Digital Kabel. Netflix blir der tilgjengelig via T-We.

Netflix har også kunngjort at de tilbyr mulighet til å laste ned innhold. Det de derimot ikke er villig til er å bli med i Apples nye app, noe også HBO har takket nei til.

Amazon er ellers på full fart ut i verden og ventes å ha varianter av sin egen strømmetjeneste Amazon Prime Video tilgjengelig i nærmere 200 land i løpet av desember.

Les også: Dette er Amazon Prime Video

HBO og Cinemax-innhold er her hjemme tilgjengelig på HBO Nordic.

Annonse
X
X
X