Årets mest leste artikler

Annonse

Hvilke artikler strømmet dere til i året som gikk? Vi presenterer topp 10!

Vi er forsiktig her på berget til å se oss blind på klikk, vel vitende om at slikt fokus er som variasjonsprevansjon i norsk og utenlandsk media. Men fullstendig statistikkblind er vi ikke og det koster ikke mange tastetrykk for å servere hvilke artikler flest av dere eminente lesere tok dere bryet med å sjekke ut.

Siden vi ikke har for vane å ha hverken «sex», «pupper» og «Petter Northug» i overskriftene våre så er det alltid spennende å se hva som blir trekkplaster. Syv ulike serier er nevnt og det er både nyheter og anmeldelser av norske, britiske og amerikanske serier som har vist seg populær. Her mangler det ikke på variasjon!

Værsågod, i tilfelle det var noe du gikk glipp av:

 

Fargo til HBO Nordic

billybob2_fargoFargo ble umiddelbart en redaksjonell favoritt og HBO Nordic fornektet seg ikke og sikret seg denne perlen fra Showtime. Strømmetjenesten gjorde det meste riktig på innkjøpssiden i år. Serien forsvant derfra i høst og er nå på TV 2 Sumo, men sesong 2 blir sendt på HBO Nordic i 2015 – kun timer etter amerikansk premiere.

Skrevet av: Steffen Stø

Nå kan du se enda mer Breaking Bad på Netflix

breakingbadseason5jesseandwalt1-e1376076534755

Breaking Bad og Netflix er begge populært lesestoff. Sammen blir de dynamitt. Ikke bare kan du se hele serien på strømmetjenesten, til neste år kommer også spin-off serien Better Call Saul.

Skrevet av: Vidar Daatland

Kritikerne godt fornøyd med Mammon

mammon-jon-jpgsender-651_0

Mammon var utvilsomt årets norske snakkis, den var hypet godt opp og seerne var spente på mottagelsen. Kritikerne sa seg fornøyde, mens publikum var litt mer delte i sine meninger om storsatsingen til NRK.

Skrevet av: Vidar Daatland

Se det første bildet av Marilyn Manson i sesong 7 av Sons of Anarchy

Sons of Anarchy - Season 7 - Marilyn Manson

Sons of Anarchy har alltid vært populært lesestoff blant dere lesere, en nyhet kombinert med den helsprø Manson ble litt av et trekkplaster. Serien tok farvel i høst og blir nok savnet av mange av dere lesere.

Skrevet av: Steffen Stø

Anmelderne ikke overbegeistret for Det Tredje Øyet

Det tredje øyet

Kritikernes lunkne mottagelse av krimserien var interessant lesestoff for dere. Greit å få alt samlet på et sted, det kan nok være en idé for oss å være flinke med slike samle-artikler om fremtidige serier?

Skrevet av: Vidar Daatland

De nye sommerseriene vi ser frem til

The Knick Clive Owen

Vi var spente på flere av sommerens serier og enkelte, som The Knick, innfridde forventningene.

Skrevet av: Steffen Stø

Anmeldelse av Broadchurch sesong 1

broadchurch_fa

Denne britiske perlen fikk strålende omtale av Silje, som anbefalte alle å sjekke ut NRK-serien som ble sendt i januar. Sesong 2 er forresten på vei og den har også fått en amerikansk versjon, også den med David Tennant i hovedrollen.

Skrevet av: Silje Solsvik

Førsteinntrykk av Det Tredje Øyet

Det tredje øyet

TV 2s nye krimserie fikk ok mottagelse fra undertegnede, men den sliter like mye som de fleste andre norske serier med å vise originalitet og egenart. De første episodene klarte likevel å pirre nysgjerrigheten.

Skrevet av: Vidar Daatland

Se den første traileren for sesong 7 av Sons of Anarchy

sons-anarchy-season-7

TV 2 Sumo-seriens trailer for siste sesong ble godt mottatt. Nok en gang viser SOA at leserne tørstet etter nyheter.

Skrevet av: Steffen Stø

Førsteinntrykk av Vikings sesong 2

vikings_sesong2_History Channel traff godt hos det norske publikum og vår serieguru Steffen var litt mer positiv til seriens andre sesong. Serien sendes på HBO Nordic, men er ikke tilgjengelig igjen før til våren.

Skrevet av: Steffen Stø

[td_smart_list_end]

Hva er det du liker å lese om på Serienytt? Kom gjerne med ønsker i kommentarfeltet!

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X