Annonse

Det er hektisk på seriefronten om dagen. Her er en oppsummering av mange av castingnyhetene for pilotprosjekter og eksisterende serier og en titt på Lost-reunion i Californication.

Pilotnytt

Full oversikt over pilotprosjekter. Oppdateres daglig!

 

 • Maggie Lawson
  Maggie Lawson

  Maggie Lawson (Psych) til Cullen-brødrenes komedie-pilot. Hun spiller den nylig fraskilte moren som midlertidig flytter sammen med faren spilt av James Caan.

 • Matt Jones (Breaking Bad) og Spencer Daniels til CBS-komedien Mom. Mom handler om den nylig tørrlagte moren (Anna Faris) som prøver å få livet på beina igjen. Matt Jones skal spille eksmannen Baxter som også er far til sønnen hennes. Spencer Daniels skal spille kjæresten til tenåringsdatteren. I andre roller finner vi også Allison Janney og Nate Corddry og nykommeren Sadie Calvano.
 • Virginia Madsen
  Virginia Madsen

  Virgina Madsen (Hell on Wheels) til Hatfields & McCoys prosjekt. En dramaserie hvor en overraskende død blåser liv i en gammel feide mellom familiene Hatfield og McCoy. Madsen skal spille Eloise McCoy, en kvinne som til tross for at hun virker rolig er svært hevngjerrig og kalkulerende. Etter at ektemannen blir myrdet prøver hun å manipulere sønnen til å ta hevn over Hatfield-familien.

 

Maiara Walsh (Switched at Birth) castet til Amazon-piloten Zombieland.

Annonse
 • Skyler Samuels
  Skyler Samuels

  Skyler Samuels (The Nine Lives of Chloe King) og KaDee Strickland (Private Practice) til Bloodlines. Drama om en ung kvinne med navn Bird Benson (Samuels) som ble forlatt ved fødselen av en eldgammel klan av leiesoldater og drapsmenn. Hun må lære å overvinne sin egen mor (Strickland) i kamp hvis hun noensinne ønsker å lede et normalt liv. Jonathan Banks skal spille bestefaren Leo Killpriest, en gresk leiesoldat som giftet bort moren hennes for å tilfredstille en mystisk gjeld til en rivaliserende kinesisk klan.

 • Tommy Dewey (The Mindy Project) til Dads. Live-action, multi-kamera komedie som allerede har fått bestilling på 6 episoder. Handler om to suksessfulle menn i 30-årene som får livet snudd på hodet når deres marerittaktige fedrer plutselig flytter inn hos dem.Dewey skal spille Warner som er gift og har to barn.
 • Billy Campbell
  Billy Campbell

  Billy Campbell til Delirium. Basert på en bestselgende triologi om en verden hvor kjærlighet er ulovlig og man klarer å utrydde dette ved hjelp av en spesiell prosedyre. Men 95 dager før hun skal få sin behandling så gjør Lena Holoway (Emma Roberts) det utenkelige: Hun forelsker seg. Billy Campbell skal spille Thomas Fineman, presidenten for DFA (Delira Free America), en lobbygruppe som støtter jobben med å utslette kjærlighet.

Andre Braugher til prosjekt fra Parks & Recreation produsenter

 

 • richard t jones
  Richard T Jones

  Richard T Jones og Charity Wakefield til The List. Når medlemmer av vitnebeskyttelsesprogrammet begynner å bli myrdet, så må US Marshal Dan lede jakten på personen som stjal listen med identiteter til alle i programmet. Jones skal spille spesialagent Elston Rayburn som blir involvert i jakten på den som stjal listen. Wakefield skal spille Delilah, en utspekulert, sjarmerende og dødelig internasjonal aktør.

 • Australske Bojana Novakovic til Rake. Basert på en australsk serie med samme navn og sentrert rundt Keegan Joye (Kinnear), en brilliant, sjarmernede og selvødeleggende forsvarsadvokat. I tillegg til å sakene han tar, så får vi også innblikk i hans kaotisk privatliv inkludert trøbbel med skattemyndighetene, en økende spillegjeld, hans overlappende forhold, en hormonell sønn, en utslitt ekskone (Otto) og hans to bestevenner Ben og Scarlett (Zadegan) som er gift med hverandre. Novakovic skal spille en “luksusprostituert” som har vært Joye sin klient de siste fem årene.

Showtime-piloter: Matthew Goode til Vatican, The Affair til pilot.

 

Jennifer Beals
Jennifer Beals
 • Jennifer Beals (The Chicago Code) til Venice / West Side. En Romeo og Julie-aktig såpe som fokuserer på to rivaliserende familier som bor i Californias mest forførende by og den forbudte og hemmelige romansene som utvikler seg mellom dem. Beals skal spille Lisa Hopkins, matriarken i familien.

 • Claire Holt (The Vampire Diaries) til The Originals. Dette er en plantet pilot som vil bli sendt som en episode av The Vampire Diaries i april. Klaus veder tilbake til den franske delen av New Orleans, en overnaturlig smeltedigel som han var med på å bygge opp for flere århundrer siden. Her er han gjenforent med sin diabolske tidligere protege Marcel. Holt vil dukke opp som rollefiguren Rebekah kjent fra The Vampire Diaries.

 • Dylan McDermott
  Dylan McDermott

  Dylan McDermott (American Horror Story) til Hostages. Hostages er en dramaserie basert på et israelsk format om en familie som blir fanget midt opp

  i en stor politisk konspirasjon som vil endre livene deres for alltid. I sentrum finner vi Ellen (Collette), en suksessfull kirurg som bor i Washington DC og blir valgt ut til å operere den amerikanske presidenten. Hun blir fanget i en politisk konspirasjon når familien blir tatt til fange, og det er opp til henne å redde ektemannen og barna. McDermott skal spille Duncan, en FBI-agent som også er i sentrum av konspirasjonen og hvis rolle vil komme som en overraskelse.

 
Lost-stjerne Josh Holloway til Intelligence

 

Nbc_up_all_nightUp All Night spiller inn “pilotepisode”

NBC vil etter det Deadline.com rapporterer filme en fler-kamera episode denne uken med James Burrows som regissør. Dette vil dermed trolig fungere som en slags pilot for å vurdere om serien skal reinkarneres i nytt format og uten Christina Appelgate som forlot serien overraskende denne uken.

Sesong 2 ble satt på pause i høst da NBC bestemte seg for å endre formatet fra en-kamera til fler-kamera. Det betyr at serien går over til mer standard sitcom-format hvor deler av scenene spilles inn foran publikum.

 

Lost-reunion i Californication

I episoden som vises søndag denne uken på amerikansk tv så får vi en reunion mellom Maggie Grace og Jorge Garcia som dukker opp i en spesiell gjesterolle.

Her kan dere se klipp fra episoden

 

 

Castingnytt eksisterende serier

 • Lisa Edelstein
  Lisa Edelstein

  Lisa Edelstein (House) og Eric Mabius (Ugly Betty) med gjesteroller i Scandal. Edelstein skal spille en ny klient Olivia Pope og hennes “gladiators in suits” må fikse et problem for. Mabius skal spille en senator som også trenger krisehjelp.

 • Anthony Ruivavar oppgradert til fast karakter i Banshee sesong 2. Han spiller Alex Longshadow, sønnen til høvdingen av Kinaho stammen. Ruivivar har også en utvidet gjesterolle i den kommende femte sesongen av TNT-serien Southland.
 • Nick Kroll, Bill Burr og Ellen Abertini Dow til New Girl. De er castet som Nick (Jake Johnson) sin yngre bror, kusine og tante i Fox-serien New Girl.
 • Peter Skarsgaard
  Peter Skarsgaard

  Peter Skarsgaard og Amy Seimetz med roller i The Killing sesong 3. Sesong 3 følger etterforskerne Sarah Linden og Joel Kinnaman som nok en gang leter etter å forsvunnet tenåringsjente. Skarsgaard skal spille Tom Seward, en fange på death row. Han er fengslet på livstid og ble født inn i et liv med fattigdom og kriminalitet. Seward har vært inn og ut av fengsel siden han var 10 år. Amy Seimetz skal spille moren til den forsvunnede jenta. I nye roller finner vi også Elias Koteas, Max Fowler og Bex Taylor-Klaus.

 • Mike Vogel (Pan Am) til CBS sin sommerserie Under the Dome. Serien er basert på Stephen King romanen med samme navn. Dramaet finner sted i området Chester’s Mill i New England som uforklarlig blir fanget under en massiv, gjennomsiktig barriere. Kaos bryter snart løs. I andre roller finner vi Aisha Hinds (True Blood), Britt Robertson (Life Unexpected, The Secret Cirle), Natalie Martinez (CSI: NY), Colin Ford (Supernatural), Jolene Purdy (Gigantic) og Nicholas Strong (Nashville).
 • Nick Gomez (The Walking Dead) som leiemorder i Dexter. Karakteren med kallenavn El Sapo blir frustrert over Debra når hun kommer i veien for målet hans. Han har tidligere hatt roller i serier som Treme, Wendy og Dawson’s Creek.

Kanselleringer og fornyelser

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer