Do No Harm kansellert etter to episoder

Etter bare to episoder så er det over og ut for NBC-serien Do No Harm. Serien er fjernet fra sendeskjemaet med umiddelbar virkning.

De neste ukene vil kanalen vise Law & Order: SVU i stedet. På lengre sikt spekuleres det i om de vil prøve seg med en annen dramaserie. Hannibal med Viggo Mortensen i en av hovedrollene er klar.

Annonse

Do No Harm premierte til tidenes laveste rating for en dramaserie med premiere i midt-sesongen på alle de fire største nettverkskanalene (ABC, CBS, NBC og Fox). Ratingen var på stusselige 0,9 i kjernemålgruppen 18-49 år. Ratingen falt med 22 % i uke to til 0,7 i rating. Dermed forseglet den sin egen skjebne.

Serien fikk heller ikke noen drahjelp fra komedien som sendes før. 1600 Penn kunne vise til en rating på 1,1 og er også i faresonen for kansellering.

Do No Harm led under dårlig og mangelfull markedsføring fra NBC sin side, samt et vanskelig sendetidspunkt. Andre serier som også har blitt kansellert etter så få episoder er Fox-serien Lonestar, ABC-komedien My Generation og NBC-serien Paul Reiser Show.

 

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom