Annonse

Amazon ser på muligheten for å utvikle fortsettelsen av filmen Zombieland til serie. To hovedroller er nå besatt.

Amazon er på jakt etter gode prosjekter for å utvide sin egenproduksjon, og en videreføring av filmen Zombieland er nå under full planlegging.  Zombieland-manusforfattere og produsenter Rhett Reese og Paul Wernick har skrevet manus til piloten og produserer sammen med Gavin Polone.

Zombieland ble opprinnelig først utviklet med tanke på en serie for CBS tilbake i 2005. Etter at CBS takket nei og Syfy ikke klarte å hale i land en avtale, ble prosjektet gjort om til kultfilmen med Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone og Abigail Breslin i hovedrollene.

tyler ross zombieland
Tyler Ross

Tyler Ross, Izabela Vidovic og Maiara Walsh i hovedroller

Den potensielle serien skal være en videreføring av historien om Tallahassee, Columbus, Wichita og hennes yngre søster Little Rock.

izabela vidovic zombieland
Izabela Vidovic

Tyler Ross har fått rollen som den nerdete, men kjekke Columbus. Han er også  fortellerstemmen og i filmen var denne rollen spilt av Jesse Eisenberg.

Annonse

Ross fikk et gjennombrudd med indie-filmen Milkshake som gjorde det bra under Sundance Film Festival og vil få premiere til sommeren. Han hadde også en gjesterolle i sesong 2 av Boss.

Izabela Vidovic skal spille Little Rock, en verdensvandt jente som har utviklet et hardt skall som følge av situasjonen de nå befinner seg i.

Maiara Walsh
Maiara Walsh

Maira Walsh (Switched at Birth) har fått rollen som Wichita. Dette er rollen Emma Stone hadde i filmen. Wichita er en naturtalent innen svindel og et tøff jente som sammen med lillesøsteren Little Rock altså slår seg sammen med Columbus for overleve zombie-apokalypsen og lete etter overlevende.

Annonse