Oliver Queen får flere skurker å hamle opp med i Arrow. Det blir også mer ondskap å bekjempe for Winchester-brødrene i Supernatural, og vampyrene forsetter på tv-skjermen i The Vampire Diaries. I dag ble de 3 seriene fornyet for nye sesonger av The CW.

I dag melder The CW at kanalen har fornyet alle de 3 seriene for nye sesonger. Supernatural får en niende sesong, mens Vampire Diaries får sin femte og Arrow får sin andre sesong til høsten.

Vanligvis fornyes serier på de kjente amerikanske nettverkene ikke så tidlig som dette, men slike kanaler som The CW velger å gi tidlig fornyelser til serier når de er sikre på at seriene vil klare seg og de gjør det bra. Som også The CW-sjefen Mark Pedowitz sier så er seriene svært populære på sosiale medier, noe som også gir dem et ekstra lite push til å bli fornyet.

The CW på sin side sliter med resten av sine programmer som 90210, Hart of Dixie, Nikita og de nye seriene Beauty And The Beast og The Carrie Diaries. Minst 2 av disse forventes ikke å komme tilbake til nye sesonger slik seertallene forsetter, litt avhengig av hvor bra pilotsesongen er for kanalen.

Arrow har vært en av årets største nye serier i USA, og hadde den beste seriepremieren på kanalen siden 2009. Supernatural som sendes ved siden av serien på onsdager på The CW har også gjort det bedre enn i 2011-2012 sesongen med en 15% økning i seertallene siden serien ble plassert ved siden av Arrow i høst. The Vampire Diaries forsetter også å gjøre det godt i seertallene, og var det mest diskuterte programmet på sosiale medier 21-27. januar.

Arrow sendes her hjemme på TV2 Zebra, mens FEM sender Supernatural og The Vampire Diaries.

 

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!