Annonse

Serieåret 2021: De 10 beste nye seriene på Strim ifølge IMDb-brukerne

-

Kan den kombinerte kraften av flere ulike strømmetjenester gi Strim et overtak i seriekampen mot Disney+ og Netflix? Se hva brukerne av IMDb mener om årets nye serier.

Med HBO Max, Paramount+, Viaplay og TV 2 Play under panseret er Strim blitt et av de sterkeste alternativene for seriefrelste. Disney+ har nye serier som Loki og Murders in the Building, mens Netflix har Squid Game og Sweet Tooth blant sine topp ti. IMDb-dataene indikerer et sterkt serieår.

Strim-listen har også mange knallgode serier, med blant annet kritikerroste It’s A Sin og norske Pørni på topp ti.

Pørni. Foto: Viaplay
Pørni. Foto: Viaplay

Kan noen av de bli så høyt ansett at de kommer på listen over de høyest rangerte seriene tilgjengelig på strømming?

Sjekk ut hvilke serier som til enhver tid er blant de høyest rangerte. Vi tar selvfølgelig forbehold om at redaksjonens vurdering ikke nødvendigvis samsvarer med hva IMDb-brukerne har stemt frem med høyest snitt. Listen kan også endre seg i fremtiden, da snittet på serier blir påvirket av fremtidige sesonger.

De ti beste nye seriene på Strim

9.1
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Thriller

Dexter: New Blood

Paramount+, Strim
Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.
8.7
Drama, Komedie, Periodedrama

It’s a Sin

HBO Nordic, Strim
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.
8.5
Drama, Krim, Miniserie

Mare of Easttown

HBO Nordic, Strim
Det er ikke lett å være detektiv i en by der alle kjenner alle. Mare, spilt av Kate Winslet, opplever raskt at livet raser sammen når hun ikke klarer å finne en jente som forsvinner hjemmefra. Hun skal balansere et vennskap med moren samtidig som hun kjenner mistenkte og pårørte, i en liten by hvor det hviskes om hverandre rundt hver en sving.
8.2
Drama, Komedie

Pørni

Strim, Viaplay
Pørni forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av "livets høst", samt sitt eget kjærlighetsliv.
8.2
Ferske episoder ute
Drama, Eventyr, Komedie

Resident Alien

Strim, TV2 Sumo
Romvesenet Harry krasjlander på jorden. Han utgir seg for å være en småbylege i Colorado, mens han kjemper en intern moralsk kamp om oppdraget han er sent hit for å utføre.
8.1
Ferske episoder ute
Drama

Scenes From a Marriage

HBO Nordic, Strim
Inspirert av Ingmar Bergmans film med samme navn følger vi denne ikoniske fremvisningen av kjærlighet, hat, lyster, troskap, ekteskap og skilsmisse, gjennom øynene til et vanlig ektepar.
8.1
Ferske episoder ute
Drama

Heels

Strim, TV2 Sumo
To brødre må i ringen innta rollene som rivaler som kjemper om arven etter sin far. Livet i og utenfor ringen er ikke alltid enkelt å forene for de involverte i familiebedriften Duffy Wrestling Association.
7.9
Drama, Komedie

Velkommen til Utmark

HBO Nordic, Strim
En skolelærer flytter til en liten bygd i Nord-Norge hvor alle kjenner alle. Han oppdager raskt at det ikke er enkelt å være utenifra i et slikt sammensveiset miljø, men gir seg ikke. Men ferske hendelser i byen setter samtidig i gang en hevntokt han ikke så komme.
7.9
Ferske episoder ute
Action, Drama, Superhelt

Superman & Lois

HBO Nordic, Strim
Satt til 'Arrowverse' må Clark Kent og Lois Lane balansere privatliv, karriere og Clarks rolle som Superman. Serien er overraskende god.
7.8
Ferske episoder ute
Drama, Spenning, Thriller

Yellowjackets

Paramount+, Strim
Et lag med talentfulle jentefotballspillere fra videregående skole blir revet med i en fly ulykke dypt inne i villmarken i Ontario.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier. I vår Seriedatabase finner du oversikt over hvor seriene er tilgjengelige, i tillegg til øvrig informasjon om seriene. 

Relevante nyheter

Ukens serie- og sesongpremierer uke 48, 2021: Julekalendere og The Big Leap

Julekalendere og nye dramaserier, blant annet The Big Leap, er ukens høydepunkt. Her er oversikt over alle nye serier, sesonger og enkeltepisoder.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 47, 2021: Hawkeye på Disney+ og comeback til en gammel seriefavoritt

Hawkeye er en av et dusin nye serier denne uken. I tillegg dukker en gammel krimfavoritt opp i en helt ny serie.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X