Serieåret 2021: De 10 beste nye seriene på Disney+ ifølge IMDb-brukerne

Er det Loki som ender opp som årets beste Disney-serie? Se hva IMDb-brukerne mener.

Det tok Disney+ under et år å bli en av de mest populære strømmetjenestene i Norge. I likhet med Netflix har de også produsert så mye nytt innhold hvert år at vi fint kan komponere en egen topp 10-liste basert på IMDb-karakter (se Netflix-listen her), for å gi deg litt mer oversikt og innsikt.

På Disney+ er det ikke bare Disney+ originaler som kan bli eksklusive, derfor inneholder listen vår gjerne serier fra ABC, FX, Hulu og Fox, da alle disse er selskap under Disney-paraplyen – og flere av deres produksjoner ender opp på Disney (avhengig av produksjonsselskap og distribusjonsselskap, som kan variere).

I sitt 2. år er det tydelig at det for Disney primært handler om serier basert på populære merkevarer som Star Wars og Marvel. The Mysterious Benedict Society er et av få unntak, det var en Hulu-serie som ble flyttet over til Disney. Big Shot er også et av unntakene. Begge seriene kniver om å være inne på listen.

The Mysterious Benedict Society sesong 1. Foto: Disney+

De fleste nye seriene fra kanaler som FX og ABC kommer normalt på høsten, det blir spennende å se hvordan det slår ut i konkurranse med originalene fra Disney+.

Listen oppdateres jevnlig, da IMDb-karakterer ikke er statisk. De endrer seg mye, spesielt i serienes første måneder, før karakteren pleier å sette seg med små variasjoner på 0.1-0.2.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 150 000 serier.

Det 10 høyest rangerte Disney+-seriene fra 2021

Fornyet
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
Action, Drama, Komedie, Science Fiction, Superhelt

WandaVision

Disney+
Hva er det som har skjedd med Scarlet Witch og Vision, de to superheltene som vi ble kjent med i Avengers-filmene? Denne mystiske serien er både en hyllest til tidligere tiårs sjangere, frister med Twin Peaks-stemning og lover å ha en stor påvirkning på Marvel Cinematic Universe (MCU).
Ferske episoder ute
Drama, Eventyr

The Mysterious Benedict Society

Disney+
Fire begavede ungdommer rekrutteres av den mysteriske Mr Benedict for å stoppe hans tvillingbror og planen om å sette i live Den Store Krisen. Sjarmerende serie basert på bøkene skrevet av Trenton Lee Stewart.
Ferske episoder uteFornyet
Drama, Komedie

The Mighty Ducks: Game Changers

Disney+
Serien fortsetter flere år etter filmen med samme navn fra 1992. En 13 år gammel gutt og hans mor setter sammen et nytt lag som blir ungdomsavdeling til Mighty Ducks. Emilio Estevez gjentar rollen som trener Gordon Bombay.
Ferske episoder ute
Drama

Big Shot

Disney+
En temperamentsfull basketball-trener blir sparket og ender opp på en eliteskole for jenter.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Superhelt

What If…?

Disney+
Animasjonsserie som fortelle alternative virkeligheter til superheltuniverset fra de mange Marvel-filmene og seriene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

AnnonseTil Disney+
X
X
X