Serieåret 2021: De 10 beste nye seriene på Disney+ ifølge IMDb-brukerne

Er det Loki som ender opp som årets beste Disney-serie? Se hva IMDb-brukerne mener.

Annonse

Det tok Disney+ under et år å bli en av de mest populære strømmetjenestene i Norge. I likhet med Netflix har de også produsert så mye nytt innhold hvert år at vi fint kan komponere en egen topp 10-liste basert på IMDb-karakter (se Netflix-listen her), for å gi deg litt mer oversikt og innsikt.

På Disney+ er det ikke bare Disney+ originaler som kan bli eksklusive, derfor inneholder listen vår gjerne serier fra ABC, FX, Hulu og Fox, da alle disse er selskap under Disney-paraplyen – og flere av deres produksjoner ender opp på Disney (avhengig av produksjonsselskap og distribusjonsselskap, som kan variere).

I sitt 2. år er det tydelig at det for Disney primært handler om serier basert på populære merkevarer som Star Wars og Marvel. The Mysterious Benedict Society er et av få unntak, det var en Hulu-serie som ble flyttet over til Disney. Big Shot er også et av unntakene. Begge seriene kniver om å være inne på listen.

The Mysterious Benedict Society sesong 1. Foto: Disney+

De fleste nye seriene fra kanaler som FX og ABC kommer normalt på høsten, det blir spennende å se hvordan det slår ut i konkurranse med originalene fra Disney+.

Listen oppdateres jevnlig, da IMDb-karakterer ikke er statisk. De endrer seg mye, spesielt i serienes første måneder, før karakteren pleier å sette seg med små variasjoner på 0.1-0.2.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 150 000 serier.

Det 10 høyest rangerte Disney+-seriene fra 2021

Fornyet
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
Action, Drama, Komedie, Science Fiction, Superhelt

WandaVision

Disney+
Hva er det som har skjedd med Scarlet Witch og Vision, de to superheltene som vi ble kjent med i Avengers-filmene? Denne mystiske serien er både en hyllest til tidligere tiårs sjangere, frister med Twin Peaks-stemning og lover å ha en stor påvirkning på Marvel Cinematic Universe (MCU).
Ferske episoder ute
Action, Drama, Superhelt

Hawkeye

Disney+
Jeremy Renner gjentar rollen som Hawkeye, kjent fra de mange superheltfilmene til Marvel Studios.
Ferske episoder ute
Drama, Eventyr

The Mysterious Benedict Society

Disney+
Fire begavede ungdommer rekrutteres av den mysteriske Mr Benedict for å stoppe hans tvillingbror og planen om å sette i live Den Store Krisen. Sjarmerende serie basert på bøkene skrevet av Trenton Lee Stewart.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Fantasy, Science Fiction

The Book Of Boba Fett

Disney+
Dusørjegeren Boba Fett får sin egen spin-off fra suksesserien The Mandalorian. Rollefiguren har dukket opp i filmen Star Wars Episode V: The Empire Strikes back og nevnte The Mandalorian.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Superhelt

What If…?

Disney+
Animasjonsserie som fortelle alternative virkeligheter til superheltuniverset fra de mange Marvel-filmene og seriene.
Annonse
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Disney+ pakker:

    X
    X
    X