Annonse

Serieåret 2021: De 10 beste nye seriene på Netflix ifølge IMDb-brukerne

-

Annonse

Hvilke nye serier er best på Netflix? Her er det brukerne av IMDb som har gitt høyest karakter.

I 2020 var det The Queens Gambit og It’s Okay to Not Be Okay som utmerket seg på IMDb-listen, i et år hvor seerne ga Netflix’ satsing på anime og asiatisk innhold best skussmål, og kun et par amerikanske serier kom seg på listen.

Det ser ut som om satsingen i år er mer i retning europeisk innhold, blant annet The Serpent, Young Royals og Lupin. Dette kan også være et resultat av pandemiens forsinkelser.

The Serpent. Foto: BBC
The Serpent, som er en samproduksjon mellom BBC og Netflix, kniver om å komme seg inn på topp 10-listen. Foto: BBC

Listen oppdateres jevnlig, da IMDb-karakterer ikke er statisk. De endrer seg mye, spesielt i serienes første måneder, før karakteren pleier å sette seg med små variasjoner på 0.1-0.2.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 150 000 serier.

Det 10 høyest rangerte Netflix-seriene i 2021

8.6
Drama

Young Royals

Netflix
Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram's verden hvor alle ser alt.
Ferske episoder ute
8.2
Drama

Law School

Netflix
Sør Koreansk serie. En professor ved Hankuk-universitet blir funnet død, noe som leder til at elevene hans må gjøre sitt beste for å bevise at den mistenkte for mordet er uskyldig.
8.0
Animasjon, Barn

Kid Cosmic

Netflix
Fra skaperen av Powerpuff Girls kommer historien om en ung gutt som drømmer om å bli en helt. Når han finner kosmiske stener kan han endelig oppfylle drømmene sine, men han lærer raskt at det er forskjell på drømmer og virkelighet.
Ferske episoder ute
8.0
Drama, Eventyr

Sweet Tooth

Netflix
Gus, dels menneske, dels hjort, forlater hjemmet i skogen for å hjelpe en ødelagt verden. Sammen med både mennesker og andre hybrider søker han etter svar på hva som har skjedd.
7.9
Drama, Spenning, Thriller

The Innocent

Netflix
Basert på boken ved samme navn, forsøker Matt å stoppe en slåsskamp, men ender tragisk nok opp med å ende i fengsel. Ni år senere er han fri og har fått ting på stell igjen. Konen er gravid og de skal til å kjøpe drømmehuset, når en telefonsamtale kommer som truer med å ødelegge Matts liv for andre gang.
Fornyet
7.7
Action, Drama, Fantasy

Shadow and Bone

Netflix
Basert på Grishaverse-bøkene til Leigh Bardugo, følger vi enorme mørke krefter, som jakter på en ung soldat, når hun oppdager krefter i seg selv som truer deres tilværelse og kan forene verden.
7.7
Drama, Krim, Miniserie, Thriller

The Serpent

Netflix
Mellom 1975 og 2000 myrdet seriemorder Charles Sobhraj unge turister og stjal pass og penger fra dem, for å kunne reise verden rundt. Endelig får vi en serie basert på forbrytelsene og livet hans.
Ferske episoder ute
7.6
Drama, Krim

Snabba Cash

Netflix
Livene til en ambisiøs forretningskvinne, et sjarmerende gjengmedlem og en vanskeligstilt tenåring kolliderer i en desperat og nådeløs jakt på rikdom. Serien foregår ti år etter filmene.
7.5
Drama, Spenning, Thriller

Lupin

Netflix
En moderne gjenfortelling av den klassiske franske historien om Arsène Lupin – en sjarmerende mestertyv på krigsstien mot en rik familie som gjorde urett mot hans far.
7.5
Drama, Miniserie

Halston

Netflix
Med Ewan McGregor i hovedrollen tar denne miniserien for seg de skyhøye oppturene og det ultimate fallet av en av verdens mest kjente og innflytelsesrike designere på 70- og 80-tallet, som selv den dag i dag gir gjenklang i moteverdenen.

Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

Relevante nyheter

Cobra Kai er fornyet med sesong 5

Netflix nøler ikke og gir seersuksessen Cobra Kai fornyet tillit før premieren av fjerde sesong.

Manifest er reddet av Netflix

Den kansellerte serien Manifest reddes tilbake fra seriedøden. Fjerde sesong, som blir seriens siste, er bestilt av Netflix. Totalt 20 episoder runder av sci-fi eventyret.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X