Serieåret 2021: De 10 beste nye seriene på Netflix ifølge IMDb-brukerne

-

Hvilke nye serier er best på Netflix? Her er det brukerne av IMDb som har gitt høyest karakter.

I 2020 var det The Queens Gambit og It’s Okay to Not Be Okay som utmerket seg på IMDb-listen, i et år hvor seerne ga Netflix’ satsing på anime og asiatisk innhold best skussmål, og kun et par amerikanske serier kom seg på listen.

Det ser ut som om satsingen i år er mer i retning europeisk innhold, blant annet The Serpent, Young Royals og Lupin. Dette kan også være et resultat av pandemiens forsinkelser.

The Serpent. Foto: BBC
The Serpent, som er en samproduksjon mellom BBC og Netflix, kniver om å komme seg inn på topp 10-listen. Foto: BBC

Listen oppdateres jevnlig, da IMDb-karakterer ikke er statisk. De endrer seg mye, spesielt i serienes første måneder, før karakteren pleier å sette seg med små variasjoner på 0.1-0.2.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 150 000 serier.

Det 10 høyest rangerte Netflix-seriene i 2021

Arcane

Netflix
Action, Animasjon, Eventyr
9.0

Alle legender har en start. League of Legends får endelig en bakhistorie til noen av sine ikoniske karakterer, presentert på en kunstnerisk måte som vil ta pusten fra deg. Vi følger Jinx og Vi, to søstre på hver side av en krig mellom to byer, og Victor og Jace, som holder en avsløring bak ryggen som vil endre verden for alltid.

Young Royals

Netflix
Drama
8.5

Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram’s verden hvor alle ser alt. 

Maid

Netflix
Drama, Miniserie
8.4

Alex er på rømmen fra et emosjonelt og fysisk voldelig forhold, og tar en jobb som husholderske i håp om å gi datteren Maddy et bedre liv.

Ferske episoder ute

Maya and the Three

Netflix
Action, Animasjon, Fantasy, Eventyr, Miniserie
8.2

Miniserien handler om krigerprinsessen Maya som rekrutterer tre legendariske krigere for å hjelpe henne til å redde menneskeheten. 

Ferske episoder ute

Decoupled

Netflix
Drama, Komedie
8.2

En forfatter og hans kone avslører at de skal skille seg, det ender opp med å avdekke andre absurde forhold i deres liv.

Relevante nyheter

Ukens serie- og sesongpremierer

New Amsterdam er tilbake, men det gjelder ikke alle seriens skuespillere. Her er oversikt over ukens premierer!

Månedens serietips for mai 2023

Sommeren nærmer seg, men solen kan vente seg tøff konkurranse. Mai måned byr på 50 serie- og sesongpremierer. La oss hjelpe deg med en håndfull serietips for å lette på oppgaven.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, SkyShowtime, Strim
8.8
Allente, Strim, Viaplay
7.1
Discovery+, HBO Max, Strim
6.9