Annonse

Serieåret 2021: De 10 beste nye seriene på Netflix ifølge IMDb-brukerne

-

Hvilke nye serier er best på Netflix? Her er det brukerne av IMDb som har gitt høyest karakter.

I 2020 var det The Queens Gambit og It’s Okay to Not Be Okay som utmerket seg på IMDb-listen, i et år hvor seerne ga Netflix’ satsing på anime og asiatisk innhold best skussmål, og kun et par amerikanske serier kom seg på listen.

Det ser ut som om satsingen i år er mer i retning europeisk innhold, blant annet The Serpent, Young Royals og Lupin. Dette kan også være et resultat av pandemiens forsinkelser.

The Serpent. Foto: BBC
The Serpent, som er en samproduksjon mellom BBC og Netflix, kniver om å komme seg inn på topp 10-listen. Foto: BBC

Listen oppdateres jevnlig, da IMDb-karakterer ikke er statisk. De endrer seg mye, spesielt i serienes første måneder, før karakteren pleier å sette seg med små variasjoner på 0.1-0.2.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 150 000 serier.

Det 10 høyest rangerte Netflix-seriene i 2021

9.3
Action, Animasjon, Eventyr

Arcane

Netflix
Alle legender har en start. League of Legends får endelig en bakhistorie til noen av sine ikoniske karakterer, presentert på en kunstnerisk måte som vil ta pusten fra deg. Vi følger Jinx og Vi, to søstre på hver side av en krig mellom to byer, og Victor og Jace, som holder en avsløring bak ryggen som vil endre verden for alltid.
8.6
Drama

Young Royals

Netflix
Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram's verden hvor alle ser alt.
Ferske episoder ute
8.5
Drama, Miniserie

Maid

Netflix
Alex er på rømmen fra et emosjonelt og fysisk voldelig forhold, og tar en jobb som husholderske i håp om å gi datteren Maddy et bedre liv.
Ferske episoder ute
8.1
Skrekk, Spenning, Thriller

Squid Game

Netflix
456 fattige personer melder seg for en potensiell dødelig konkurranse med en stor pengepremie.
Ferske episoder ute
8.1
Drama

Law School

Netflix
Sør Koreansk serie. En professor ved Hankuk-universitet blir funnet død, noe som leder til at elevene hans må gjøre sitt beste for å bevise at den mistenkte for mordet er uskyldig.
Ferske episoder ute
8.0
Drama, Eventyr

Sweet Tooth

Netflix
Gus, dels menneske, dels hjort, forlater hjemmet i skogen for å hjelpe en ødelagt verden. Sammen med både mennesker og andre hybrider søker han etter svar på hva som har skjedd.
7.9
Drama, Spenning, Thriller

The Innocent

Netflix
Basert på boken ved samme navn, forsøker Matt å stoppe en slåsskamp, men ender tragisk nok opp med å ende i fengsel. Ni år senere er han fri og har fått ting på stell igjen. Konen er gravid og de skal til å kjøpe drømmehuset, når en telefonsamtale kommer som truer med å ødelegge Matts liv for andre gang.
7.9
Animasjon, Barn

Kid Cosmic

Netflix
Fra skaperen av Powerpuff Girls kommer historien om en ung gutt som drømmer om å bli en helt. Når han finner kosmiske stener kan han endelig oppfylle drømmene sine, men han lærer raskt at det er forskjell på drømmer og virkelighet.
7.7
Animasjon

Inside Job

Netflix
Velkommen til en verden hvor alle konspirasjonsteorier viser seg å stemme. Og å holde dem en hemmelighet er en fulltidsjobb.
Fornyet
7.7
Action, Drama, Fantasy

Shadow and Bone

Netflix
Basert på Grishaverse-bøkene til Leigh Bardugo, følger vi enorme mørke krefter, som jakter på en ung soldat, når hun oppdager krefter i seg selv som truer deres tilværelse og kan forene verden.

Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

Relevante nyheter

Dette er nytt på Netflix i desember 2021

Over 60 premierer kommer på Netflix i desember, blant annet er Money Heist, Cobra Kai og The Witcher tilbake med ny sesong

Ukens serie- og sesongpremierer uke 48, 2021: Julekalendere og The Big Leap

Julekalendere og nye dramaserier, blant annet The Big Leap, er ukens høydepunkt. Her er oversikt over alle nye serier, sesonger og enkeltepisoder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X