Trailer til siste sesong av The Walking Dead

I 2022 er det slutt for The Walking Dead, en av de siste tiårs mest populære serier. På Comic-Con ble fansen servert trailer til siste sesong.

Først ut på Disney+

En svært utvidet sesong på 24 episoder, som i løpet av et år blir sluppet i «del A», «del B» og «del C» starter i august. I Norge blir den først vist på Disney+, som overtok rettighetene etter at Fox Norge-kanalen ble lagt ned (Fox er eid av Disney).

Siste sesong sendes ukentlig fra 23. august. I USA har serien premiere på AMC+ 15. august.

Serien dukker normalt også opp på flere andre strømmetjenester, men det er først noen måneder etter at sesongen er avsluttet. Du kan alltid sjekke ut hvor serien er tilgjengelig på seriesiden.

Deadverse og millionsøksmål

The Walking Dead er en av de mest betydningsfulle seriene de siste tiårene, som på sitt mest populære sprengte seer-rekorder og dominerte nyhetsbildet. Den var, sammen med Breaking Bad og Mad Men, en viktig faktor som gjorde at AMC ble en aktør å regne med innen TV-serier.

Serien har fått to spin-off serier og en tredje er på vei, hvor vi følger to av originalseriens hovedpersoner. Filmer kommer også. Dette stadig voksende universet er gitt navnet «The Deadverse» og forventes å leve videre i mange år.

AMC får også økt arbeidsro fremover. The Walking Dead-skaper Frank Darabont (The Shawshank Redemption) har i et tiår vært i en juridisk kamp med nettverket etter at han ble sparket fra serien. Den saken ble nylig avsluttet med forlik, hvor serieskaperen sitter igjen med 200 millioner dollar. Darabont vil også få en andel av fremtidige inntekter fra The Walking Dead og Fear The Walking Dead, mens AMC sitter igjen med alle rettigheter til «Deadverse».

2021man23aug09:00PremiereThe Walking Dead sesong 11Disney+09:00 Sjanger:Action,Drama,Skrekk,Spenning 6

Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Disney+, Strim, Viaplay
8.3
AnnonseTil Disney+
X
X
X