The Walking Dead avsluttes i 2022

Annonse

Det nærmer seg slutten for The Walking Dead, sesong 11 blir seriens siste. Det betyr ikke nødvendigvis slutten for Daryl og co., for to nye spin-off serier er planlagt.

Rekordstor siste sesong

En siste sesong på totalt 24 episoder vil runde av en av tidenes mest suksessrike serier. Sesongen sendes etter planen over to år. Det betyr at det er 30 episoder igjen av serien, som fikk sin tiende sesong forlenget tidligere i år.

Om alt går etter planen i disse koronatider vil serien med det avsluttes mot slutten av 2022.

To nye The Walking Dead-serier

Seriens slutt betyr at det ser mørkt ut for flere av rollefigurene, men det skal nok mye til for at Daryl (Norman Reedus) og Carol (Melissa McBride) ender opp som vandrende døde med det første. For samtidig som kanselleringen av The Walking Dead ble kunngjort ble det avslørt at en ny serie med de to i hovedrollen er bestilt.

En egen serier med Carol og Daryl kommer i 2023.

Den nye serien, som enda ikke er gitt et navn, vil ha The Walking Dead-sjefprodusent Angela Kang i samme stilling. Serien er planlagt for 2023.

I tillegg er Tales of the Walking Dead under utvikling, men prosjektet er ikke offisielt gitt grønt lys. Dette er en antalogiserien som utvikles av Scott M. Gimple. Det er Gimple som er øverste ansvarlig for The Walking Dead-universet og han var i flere sesonger sjefprodusent for The Walking Dead.

Filmtrilogi og The Walking Dead: World Beyond

Fra før har universet blitt utvidet med serien Fear the Walking Dead. I høst kommer også The Walking Dead: World Beyond på Amazon Prime Video, den serien var opprinnelig ment å ha premiere i vår før koronapandemiens herjinger satt en stopper for det.

En filmtrilogi om Rick Grimes (Andrew Lincoln) er også under produksjon. Dette sikrer at AMC, som står bak Robert Kirkman-serien, har et stort populært universt med filmer og TV-serier. Tegneseriebladet det hele startet med ble avsluttet i 2019.

Selv om det er slutt både for serien og tegneseriebladet tyder mye på at The Walking Dead-universet fortsetter til langt ut i dette tiåret.

Andre populære serieunivers er ‘Arrowverse’ hos the CW, Marvel-universet til Disney og Star Trek-universet til CBS All Access.

I Norge vises The Walking Dead først på TV-kanalen Fox. Serien er også tilgjengelig på HBO Nordic og Viaplay, som viser nyeste sesong et års tid etter at den er ferdigsendt på Fox.

Oppdatert: Disney+ har nå tatt over førstegangsvisning av The Walking Dead.

2021man23aug09:00PremiereThe Walking Dead sesong 11Disney+09:00 Sjanger:Action,Drama,Skrekk,Spenning 7

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X